ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

Στον Κυριάκο Μητσοτάκη επιστολής το ανάγνωσμα


 Κύριε Μητσοτάκη, 

Όπως διάβασα εδώ, στη σημερινή κοκορομαχία στη Βουλή για τα δάνεια - δανεικά κι αγύριστα - των κομμάτων και των ΜΜΕ, θα επαναλάβετε τη Συμφωνία Αλήθειας με το λαό. Μόνο που μέχρι τώρα δεν έχουμε ακούσει συγκεκριμένες αλήθειες από το στόμα σας παρά μόνο αοριστίες και γενικόλογα.

Διάβασα ότι δεσμεύεστε «για σταδιακή μείωση της φορολογίας, με αντίστοιχη μείωση των κρατικών δαπανών και προσέλκυση επενδύσεων, με πολλές χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, είναι η μοναδική διέξοδος για τη χώρα».

Αλήθεια, τον Σόιμπλε και το ΔΝΤ τους ρωτήσατε για τη μείωση της φορολογίας; Αυτοί θέλουν να πάνε το αφορολόγητο στα 6.000 ευρώ, και δεν ακούσαμε να διαμαρτύρεστε και να τους επιτίθεστε για τη συνεχιζόμενη βαρβαρότητα.


Είπατε, όμως, ότι σε αντιστάθμιση της μείωσης των φόρων θα μειώσετε αντιστοίχως τις κρατικές δαπάνες, έτσι γενικώς και αορίστως. Μας κρατάτε μυστικό ποιες κρατικές δαπάνες θα μειώσετε. 
Μήπως θα μειώσετε περεταίρω τις πετσοκομμένες συντάξεις πείνας; Να μας το πείτε, αφού θέλετε συμφωνία Αλήθειας.
Μήπως θα μειώσετε τις δαπάνες της πνέουσας τα λοίσθια Υγείας; Να μας το δηλώσετε, στο πλαίσιο της συμφωνίας Αλήθειας που επαγγέλλεστε.
Μήπως θα απολύσετε μαζικά δημοσίους υπαλλήλους, όπως είχατε κάνει με τις καθαρίστριες του Υπ.Οικ.; Να το αποκαλύψετε παρακαλώ, όπως επιτάσσει η συμφωνία Αλήθειας.
Μήπως έχετε κατά νουν να μειώσετε τις εξοπλιστικές δαπάνες; Να πείτε συγκεκριμένα κατά πόσο, ώστε να ξέρουν και οι στρατηγοί με ποιον έχουν να κάνουν.
Μήπως θα μειώσετε τους μισθούς των βΟλευτών ("αποζημιώσεις" τους λένε οι αθεόφοβοι λόγω της μεγάααλης ζημιάς που υφίστανται αραχτοί στα βΟλευτικά έδρανα), ίσως και τον αριθμό τους; 
Μήπως θα μειώσετε τις δαπάνες για τα δημόσια έργα, για να μείνουν ατελείωτα για άλλα καμιά δεκαριά χρόνια;
Μήπως θα φορολογήσετε τα μαύρα δις της διεφθαρμένης ολιγαρχίας που σταλίζουν σε τράπεζες του εξωτερικού;
Τι ακριβώς έχετε κατά νουν και δεν μας το λέτε προτού μας ανεβείτε κι εσείς στο σβέρκο κι αρπάξετε τον κόφτη;

Αλήθεια, με τον "κόφτη" τι θα κάνετε; Μούγκα; Με τα εξωπραγματικά πλεονάσματα  που ζητάνε οι δανειστές-τύραννοι, τι θα κάνετε;  Το 3,5% δεν βγαίνει με καμία κυβέρνηση. Ακόμη και η Γερμανία δεν πιάνει πλεόνασμα ούτε 1%. Δεν σας άκουσα να διαμαρτύρεστε. Έχετε λουφάξει, προφανώς, για να δείξετε στους "θεσμούς" πόσο καλό παιδί θα είστε όταν καβαλήσετε το καλάμι, δηλαδή την εξουσία;

Καλείτε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αν δεν μπορούν να κλείσουν την αξιολόγηση, να παραιτηθούν για να γίνουν εκλογές ώστε να αναλάβει το γρηγορότερο μια νέα κυβέρνηση αποφασισμένη να εφαρμόσει ένα εθνικό μεταρρυθμιστικό σχέδιο για την έξοδο από την κρίση.

Δηλαδή εσείς ποιες "μεταρρυθμίσεις" θα κάνετε για να κλείσει η αξιολόγηση; Οι δανειστές-vampir ζητάνε κι άλλο αίμα, πολύ αίμα, για να κλείσει η ρημάδα η "αξιολόγηση". Εσείς είστε έτοιμος να τους το προσφέρετε;  Και ποιους έχετε κατά νουν να στραγγίσετε περαιτέρω; Δεν πρέπει να το αποκαλύψετε προεκλογικά στο πλαίσιο της συμφωνίας Αλήθειας που επαγγέλλεστε;


Φοβάμαι, κύριε Μητσοτάκη, ότι θα είστε κι εσείς ένας λιλιπούτειος μνημονιακός πρωθυπουργός όπως και οι προηγούμενοι. Βιάζεστε, όμως, ν' ανεβείτε στην πρωθυπουργική καρέκλα για να καείτε κι εσείς όπως όλοι οι προκάτοχοί σας. Οραματίζεστε να συμπεριληφθείτε στο ελεεινό πάνθεο των άχρηστων Ελλήνων πρωθυπουργών που πρόδωσαν πατρίδα και λαό για χάρη της πρωθυπουργικής καρέκλας.

Φιλοδοξία να σου πετύχει!

Γιατί δεν συνεννοείστε όλοι μαζί, βρε άχρηστοι, για να διαμορφώσετε ένα κοινό μέτωπο εναντίον των παράλογων και αναποτελεσματικών απαιτήσεων της ΕΕ και του ΔΝΤ;

Είστε όλοι μωροφιλόδοξοι προδότες της Ελλάδας και δήμιοι του ελληνικού λαού. Λιλιπούτειοι ηγετίσκοι της συμφοράς, είστε πιο γελοίοι ακόμη κι από τον Σώρρα!