ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017

Ευρωπανικός στους ευρώπληκτους τηλε-"αστέρες"


Εκνευρισμός και πανικός στο μπλοκ του ευρώ (βίντεο)

Σκαιή, προσβλητική και αντιδημοκρατική η συμπεριφορά των Μπογδάνου και Πορτοσάλτε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ απέναντι στον προσκαλεσμένο τους καθηγητή Δ. Χιόνη, στον οποίο δεν επέτρεψαν να πει καν μια φράση για την άποψη του. Ο λόγος είναι απλός. ο Δ. Χιόνης έχει ταχθεί κατά του ευρώ και υπέρ του εθνικού νομίσματος. Και το σύστημα των Μπογδάνου – Πορτοσάλτε το θεωρεί αυτό έγκλημα καθοσιώσεως.

Το περιστατικό, όμως, δεν είναι καθόλου μεμονωμένο. Με αυτόν τον σκαιό τρόπο αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι ευρώπληκτοι τηλέ-"αστέρες" όσους υποστηρίζουν την έξοδο από την ευρωζώνη. Είναι τόσος ο τρόμος αυτού του ευρω-μνημονιακού μπλοκ από την ραγδαία άνοδο του λαϊκού ρεύματος κατά του ευρώ-ειδώλου του, ώστε να έχουν όχι μόνο απωλέσει την ψυχραιμία τους αλλά και να τελούν σε πανικό.


(πηγή)