ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017

Ο νέος "κόφτης" και ο απατηλός "δότης" των δωσίλογων


Κάτι σαν το απατηλό "παράλληλο πρόγραμμα" του Τσίπρα, ένα πράγμα, με το οποίο υποσχόταν να "γλυκάνει" το 3ο μνημόνιο. "Να σε κάψω Γιάννη να σ' αλείψω μέλι"!

Συστρατευμένα, όπως πάντα, στην εξαπάτηση του "δημοκρατικά" παραδαρμένου λαού και τα ξεπουλημένα ΜΜΕ που προσφέρουν τη νέα φοροεπιδρομή σε περιτύλιγμα δώρου

Προτού λοιπόν οι προδότες ανακοινώσουν ότι έχουν αποδεχτεί τη μείωση του αφορολόγητου - που τάχα μου ήταν κόκκινη γραμμή! - από τα 8.636 στα 6.000 ευρώ, και την ίδια στιγμή που ο αρχιψεύτης Τσίπρας ορκιζόταν "Ούτε ένα ευρώ πρόσθετα μέτρα", αναγγέλλουν μείωση (!) του φόρου εισοδήματος για όσους έχουν εισοδήματα από 6.000 μέχρι 8.636 ευρώ! 

Με άλλα λόγια, εξαπατούν ανερυθρίαστα όλους εκείνους που μέχρι σήμερα είχαν εισόδημα κάτω από το αφορολόγητο όριο και δεν πλήρωναν καθόλου φόρο, υποσχόμενοι ότι με τον επαπειλούμενο "δότη" των Τσίπρα-Τσακαλώτου θα πληρώσουν ΜΟΝΟ 10%-11% φόρο, τουτέστιν 264 ή 290 ευρώ ετησίως, αντί 580 ευρώ που θα πλήρωναν με τον υπάρχοντα συντελεστή φορολόγησης του πρώτου κλιμακίου, δηλαδή το 22% που επιβαλλόταν στα εισοδήματα άνω των 8.636 ευρώ, το οποίο προ-Τσίπρα ήταν 9.000 ευρώ!

Και φυσικά εξαπατούν όλους τους φορολογούμενους, που θα κληθούν να πληρώσουν τον πρόσθετο φόρο εισοδήματος.

Βαφτίζουν, δηλαδή, τον πρόσθετο φόρο "φοροελάφρυνση"! Παγκόσμια πρωτοτυπία, που μόνο ο αρχιδημαγωγός και αρχιψεύτης Τσίπρας θα μπορούσε να σκαρφιστεί.

Αυτά τα ολίγα και ζητώ συγνώμη που δεν μπορώ να ευχηθώ "περαστικά μας", γιατί τα χειρότερα δεν τα έχουμε δει ακόμη...