ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

Oι άθλιοι της "σωτήριας" μνημονιακής κατοχής της Ελλάδας

Ιδού μνημόνια και ευρώ: Τεράστιες ουρές για λίγα δωρεάν τρόφιμα


Μία τεράστια ουρά σχηματίστηκε το πρωί της Τρίτης (28/03/2017) στο Γυμναστήριο Βαρέων Αθλημάτων στην
 Σταυρούπολη της Θεσσαλονίκης με εκατοντάδες πολίτες (πολλούς από αυτούς ηλικιωμένους) να περιμένουν στην ουρά για λίγα τρόφιμα.

Ιδού πού κατάντησαν μια περήφανη χώρα και έναν περήφανο λαό με τεράστιες αγωνιστικές παραδόσεις τα μνημόνια της λιτότητας και η φυλακή του ευρώ και του πιο ακραίου νεοφιλελευθερισμού.

Η χώρα σε λίγο θα τρώει με συσσίτια, οι άνθρωποι θα τσακώνονται πάνω σε κάδους απορριμμάτων, τεράστιες μάζες θα επιβιώνουν από επαιτεία, ενώ χιλιάδες θα κοιμούνται σε χαρτοκιβώτια, ήδη κοιμούνται, στους κεντρικούς δρόμους των πόλεων.

Δυστυχώς, αυτά όλα τα κατοχικά τα βλέπουμε εμείς οι υπόλοιποι καθημερινά και τα προσπερνάμε.

Δεν καταλαβαίνουμε ότι μας αφορούν και δεν νιώθουμε ότι έρχεται η σειρά μας.
Δεν υπάρχει κάτι πιο μεταδοτικό από την δυστυχία και την φτώχεια.

Οι ουρές της Σταυρούπολης για λίγα τρόφιμα δεν αφορούν μόνο τον Δήμο αυτό. Ίδιες και μεγαλύτερες είναι καθημερινά οι απάνθρωπες ουρές σε όλους τους Δήμους της χώρας.

Η διανομή τροφίμων ξεκίνησε από τις 9 το πρωί, όπου η Κοινωνική Σύμπραξη ΠΕ Θεσσαλονίκης- Δυτικό Τμήμα, σε συνεργασία με την Κοινωνικής Υπηρεσία του Δήμου Παύλου Μελά, μοίρασε κρέας, τυρί, κασέρι και φρούτα σε δικαιούχους στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).

Πολλοί κάτοικοι ταλαιπωρήθηκαν περιμένοντας για ώρες στην ουρά προκειμένου να πάρουν λίγα τρόφιμα, ενώ η διανομή ολοκληρώθηκε στις 2 το μεσημέρι.
(πηγή)