ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

"Θεσμοί": Η βλακεία τους φονικότερη από τη μοχθηρία τους


Για όγδοη χρονιά, πλέον, ξημερώνει και βραδιάζει πάντα στον ίδιο πένθιμο σκοπό των βλοσυρών, άμα δε και ανεγκέφαλων, δανειστών-δυναστών (που επιμένουν να βγάζουν από τη μύγα ξύγκι) και της κατ' ευφημισμόν κυβέρνησης των υποτακτικών εξουσιολάγνων του πρώην "αριστερού"  και νυν ορκισμένου καρανεοφιλεύθερου (τ)ΣΥΡΙΖΑ.

Για μία ακόμη φορά η πρώην Τρόικα και νυν επί το ευηχότερον και παραπλανητικότερον "Θεσμοί", ατύπως θεσμοθετημένοι από τον παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό (αέρος-αέρος) Ηγεμόνα, ανάξιοι όντες και υπό μηδενός μηδέποτε αξιολογηθέντες, εισέβαλαν στο Χίλτον για να (αν)αξιολογήσουν ημάς τους δεδηλωμένα και ιστορικώς αποδεδειγμένα αναξίους να αυτοκυβερνηθούμε, αυτιστικοί όντες λόγω της υπέρμετρης φιλαυτίας και ακατάσχετης μα@@@@ας, επιπίπτουν μετά εξολοθρευτικής μανίας κατά των συνταξιούχων, που έχουν το θράσος να επιμένουν να μακροημερεύουν στα πέτρινα χρόνια των μνημονίων.

Η κραυγή του καραδημοκράτη σοσιαλιστή Ανδρέα Λοβέρδου "οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν κιόλας", δεν εισηκούσθη, ωιμέ, αλλά ούτε και η έκκληση του βλοσυρού "δημοσιογράφου" Νίκου Ευαγγελάτου είχε απήχηση στα γερόντια, τα οποία θρασύτατα επιμένουν να επιβιώνουν με την χοντροπετσοκομμένη σύνταξή τους, έστω κι αν αναγκάζονται να σιτίζονται στα συσσίτια που οργανώνει η "φιλεύσπλαχνη" Εκκλησία. 

Ναι, αυτά προσφέρει - από τον οβολό των πιστών- η επικρατούσα "Ορθόδοξη" Εκκλησία μας, που ισχυρίζεται πως βρίσκεται στο πλευρό του έθνους στην κατοχική περίοδο των μνημονίων, 
Αρκεί να μην απειλήσουν οι κυβερνήσεις την περιουσία "της" (περιουσία του ελληνικού λαού που της την εμπιστεύθηκε για να την αξιοποιήσει προς όφελός του),Αρκεί να μην της απαγορεύσουν να στέλνει τις ψυχές των νεκρών "εν κόλποις Αβραάμ", του Εβραίου "προπάτορα" (!) ημών,  Αρκεί να μην φτιάξουν... αποτεφρωτήρες για όσους επιλέξουν την καύση αντί της ταφής - ώστε η χώρα να μπορεί να εξάγει μακάβριο τουρισμό στη φίλη Βουλγαρία, Και αρκεί να μην της απαγορέψουν δια νόμου, χαρακτηρίζοντάς τα ως ποινικό αδίκημα και εσχάτη προδοσία, τα επτά αναθέματα-κατάρες που θα απαγγείλει αύριο - Κυριακή της Κακοδοξίας - στους "ιερούς" ναούς της χώρας εναντίον των αντιφρονούντων Ελλήνων.
Εν τω μεταξύ, όπως μαθαίνω από αξιόπιστες πηγές, επίκειται η αγιοποίηση (από κοινού απόφαση Ιερώνυμου και Τσίπρα) του 77χρονου που αυτοκτόνησε στο Σύνταγμα τον Απρίλιο του 2012, διότι έδωσε το καλό παράδειγμα και σε άλλους συνταξιούχους ώστε να ξαλαφρώσουν τα ασφαλιστικά ταμεία από τις συντάξεις στα γερόντια.  Διαβάστε το προφητικό ιδιόχειρο σημείωμα του αυτόχειρα στο τέλος του άρθρου. Πέντε χρόνια πέρασαν από τότε, και τα μνημόνια της εξόντωσης μας πήγαν από το κακό στο χειρότερο για να μας... "σώσουν"!

Πληροφορήθηκα, επίσης, ότι η ημέρα που θα κλείσει στο περιφραγμένο από αστυνομικές κλούβες - λόγω "δημοκρατίας" - Χίλτον η πολυαναμενόμενη δεύτερη αξιολόγηση των αναξίως αξιολογούντων "θεσμών" θα ανακηρυχθεί από τη "σωτήρια" κατοχική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ  Εθνική Επέτειος, μεγαλύτερης σημασίας από εκείνη του στοιχειωμένου Πολυτεχνείου, και θα στηθεί ο ανδριάντας της Ντέλια Βελκουλέσκου έξω από το Χίλτον στη θέση του Δρομέα, που δεν έτρεξε ως όφειλε για να μας γλιτώσει από την νέα σκλαβιά των μνημονίων.

Ακολουθεί το ιδιόχειρο σημείωμα του Δημήτρη Χριστούλα:

Προς το παρόν, δυστυχώς, οι νέοι χωρίς μέλλον, αντί να επαναστατήσουν, ξενιτεύονται... και ο σώζων εαυτόν σωθήτω!