ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Το πλεόνασμα υποκρισίας, θράσους, απάτης και αίματος του Τσίπρα

Τον Μάρτιο του 2014 ο Τσίπρας κατήγγειλε ότι το πλεόνασμα του Σαμαρά  (3 δισ.) χτίστηκε πάνω στη δυστυχία, στο αίμα και στην απάτη.

Σήμερα ο φευγάτος Τσίπρας κομπάζει για το δικό του υπερδιπλάσιο αιματηρό "πλεόνασμα"! Για τόοοση ξεφτίλα μιλάμε!

Το γύρο των social media κάνει από τις 21/04/2017 (όταν ανακοινώθηκε από την ΕΛΣΤΑΤ ότι ο προϋπολογισμός του 2016 εμφάνισε πλεόνασμα της τάξης του 3,9% - 6,9 δισ), ένα βίντεο για το.... ματωμένο πλεόνασμα, όπως χαρακτήριζε ο Αλέξης Τσίπρας το πλεόνασμα που είχε ανακοινωθεί το 2014 επί Σαμαρά και ενώ ο ίδιος ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 
Ο κ. Τσίπρας χαρακτήριζε τότε το πλεόνασμα «πλεόνασμα  δυστυχίας, τραγωδίας ακόμη και αίματος», πλεόνασμα «θράσους και απάτης». 
Έλεγε χαρακτηριστικά το Μάρτιο του 2014 ο Αλέξης Τσίπρας: 
«Δεν έχω κανένα πλεόνασμα σε υποκλίσεις μπροστά στην κυρία Μέρκελ και στους δανειστές όπως ο κ. Σαμαράς. Εμείς η Αριστερά, ο ΣΥΡΙΖΑ  είμαστε περήφανοι για άλλα πλεονάσματα, για το πλεόνασμά μας σε αγώνες, σε αγωνιστές που έδωσαν ακόμη και τη ζωή τους για την υπόθεση του λαού και το πλεόνασμά μας σε αλήθειες, στις μάχες κατά των μνημονίων και όσων ανέλαβαν να τα επιβάλουν στη χώρα, ντόπιους και ξένους και θεωρούμε πράξη ντροπής, πράξη καταισχύνης και πράξη ταπείνωσης του κάθε πολίτη της χώρας από τη μια να του αρπάζουν το ψωμί από το τραπέζι και από την άλλη να του πετούν κάποια ψίχουλα στο τραπέζι για να τον εξαγοράσουν, όπως φαντάζονται ότι θα κάνουν για να εξαγοράσουν τη στήριξη στην ίδια πολιτική που έκλεψε το ψωμί από το τραπέζι.
Και έχουν σκοπό όχι μόνο το ψωμί, αλλά και το ίδιο το τραπέζι και τις καρέκλες και το σπίτι να αρπάξουν. Αν αυτό δεν είναι ο απόλυτος πολιτικός ξεπεσμός τότε νομίζω ότι οι λέξεις έχουν αρχίσει να χάνουν το νόημα τους.
Πρόκειται για μια πράξη βαθιά ταπεινωτική, ανήθικη που δεν μαρτυρά παρά μόνο φόβο μπροστά στην κάλπη που έρχεται αλλά και μια πράξη που δείχνει όχι μόνο πόσο περιφρονούν το λαό αλλά και πόσο υποτιμούν την  αξιοπρέπεια και την οργή του. 
Ποιον περιμένει άραγε να πείσει για το success story ο πρωθυπουργός δίνοντας τους στις 9 Μαΐου δυο εβδομάδες πριν τις εκλογές, δύο τρία κατοστάρικα;
Πώς πετάει αυτό το ξεροκόμματο της άγνοιας και της περιφρόνησης στα μούτρα των Ελλήνων επιχειρώντας με αυτόν τον τρόπο να τους αφαιρέσει το τελευταίο όπλο που τους έχει απομείνει, την αξιοπρέπειά τους; 
Και πώς μεταχειρίζεται κατ αυτόν τον τρόπο τους ενστόλους που τιμούν την πατρίδα, που έχουν γονατίσει από τις θυσίες, που έχει περικοπεί το 60% και παραπάνω από το μισθό τους με μια συμπεριφορά σαν ανήλικου προς αποπλάνηση; Αφού τους καταδίκασε στη φτώχεια τώρα τους βγάζει και στις εκπτώσεις. 
Μήπως αλήθεια ένας άνθρωπος που έχει την τιμή να φρουρεί την πατρίδα μπορεί να δεχθεί ότι τον θεωρεί η ίδια η κυβέρνηση ανίκανο να περιφρουρήσει την προσωπική του αξιοπρέπεια αλλά και έτοιμο να κάνει κωλοτούμπες μπροστά στον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, τον Άδωνι για μερικά κατοστάρικα εφάπαξ βοήθεια;
Και αναρωτιέμαι τελικά είναι αυτή εθνική πολιτική; Η θεσμοθέτηση και προπαγάνδιση της εθνικής επαιτείας και της εθνικής φιλανθρωπίας, είναι εθνική πολιτική ή πολιτική εξευτελισμού του λαού μας;
Αλλά προσέξτε όποιος υποτιμά το λαό από το λαό θα το βρει. Και ιδιαιτέρως όποιος υποτιμά την αξιοπρέπεια των ένστολων από αυτούς θα το βρει. Να αφήσουμε κατά μέρος τα λογιστικά της συμφοράς στον αλχημιστή κ. Στουρνάρα γιατί το πλεόνασμά τους είναι σεσημασμένο για τους Έλληνες και για τις Ελληνίδες.
Σε αυτό κρύβονται όλες οι συμφορές, όλη η σήψη όλη η απάτη της σημερινής πολιτικής. 
Σε αυτό κρύβεται το δράμα εκατομμυρίων ανθρώπων η καταστροφή νοικοκυριών και επιχειρήσεων, οι λιποθυμίες παιδιών από ασιτία στα σχολειά, τα εκατομμύρια των ανέργων, η ζωή εν τάφω στα νοσοκομεία, τα ψυχιατρεία και τα άσυλα ανιάτων, οι παγωμένες νύχτες και μέρες χιλιάδων και χιλιάδων συνταξιούχων. 
Πρόκειται για πλεόνασμα δυστυχίας, τραγωδίας ακόμη και αίματος αλλά και για πλεόνασμα θράσους και απάτης, ναι καλά ακούσατε απάτης». (πηγή)
Αλέξη Τσίπρα, επειδή τελευταία μας παριστάνεις και το θρησκόληπτο, συμμετέχοντας στα "ορθόδοξα" (παγανιστικά) πανηγύρια, επίτρεψέ μου να σου παραθέσω ένα εδάφιο από το Ευαγγέλιο για να έχεις υπ' όψη σου τι σε περιμένει:
"Διότι εκ των λόγων σου θέλεις δικαιωθεί, και εκ των λόγων σου θέλεις καταδικασθεί." (Ευαγγέλιο Ματθαίου, 12: 37)

Εσύ βέβαια, αρχιψεύτη, αρχιδημαγωγέ και αδίστακτε κήρυκα του εθνικού διχασμού, θα καταδικαστείς όχι μόνο εκ των λόγων σου αλλά και εκ των πονηρών έργων σου. Η Νέμεσις βιάζεται να σε "ανταμείψει"!