ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

Emmanuel Macron: Η Γαλλία ψήφισε για τον Rothschild


Ποιος είναι ο Εμμανουήλ Μακρόν, ο νεότερος Πρόεδρος της Γαλλίας, για τη χθεσινή θριαμβευτική νίκη του οποίου πανηγυρίζει όχι μόνον το 66,1% των Γάλλων ψηφοφόρων (20,75 εκατομμύρια) αλλά και ολόκληρη η παγκοσμιοδέσμια "φιλελεύθερη" Δύση; Και φυσικά, περισσότερο από κάθε άλλον, πανηγυρίζει η "μαμά" της Γερμανικής Ευρώπης, η κυρία Άνγκελα Μέρκελ, για ευνόητους λόγους.

Σε άρθρο της HELENA, στην ιστοσελίδα της helenaglass.net (03/02/2017) βρήκα ενδιαφέρουσες πληροφορίες  για τον Μακρόν τις οποίες παραθέτω σε μετάφραση.

Να πώς φτιάχνεται ένας Πρόεδρος:

Μακρόν - Η Δύναμη της Γοητείας

H προετοιμασία ενός Προέδρου για τη Γαλλία έχει γίνει εδώ και πολλά χρόνια. Με τη δημοτικότητα του Hollande να πατώνει συνεχώς, οι σκιώδεις (κυβερνήτες) ήξεραν ότι έπρεπε να βρουν κάποιο νεότερο, χαρισματικό, έναν σοσιαλιστή, κάποιον του οποίου η απληστία και η λαγνεία για την εξουσία θα μπορούσαν εύκολα να εξαγοραστούν. Και βρήκαν τον Εμμανουήλ Μακρόν.

Παρακολούθησε ένα από τα πιο ελιτίστικα σχολεία της Γαλλίας όπου εκπαιδεύτηκε στη Δημόσια Διοίκηση και αποφοίτησε το 2004. Η βιογραφία του αναφέρει ότι το 2007 εργάστηκε ως αναπληρωτής εισηγητής για την Επιτροπή για τη βελτίωση της Γαλλικής Ανάπτυξης με επικεφαλής τον Jacques Attali. Ο Macron ήταν 29 ετών. Αλλά η Επιτροπή αυτή δεν είχε σχηματιστεί πριν από το 2008. Προφανώς είναι λίγο αδύνατος στα μαθηματικά. Η έκθεση της Επιτροπής επικρίθηκε έντονα για την πρότασή της για «επανέναρξη της μετανάστευσης» και «ανοιχτά σύνορα» ... Ο Attali περιγελάστηκε και ονομάστηκε γκλομπαλιστής (υποστηρικτής της παγκοσμιοποίησης). 

Ακούγεται σαν κάποιον που ξέρουμε;

Ο Macron έφυγε από την Επιτροπή, η οποία έκλεισε τον Σεπτέμβριο του 2010, για να εργαστεί για την τράπεζα Rothschilds & Cie όπου έγινε σε μια νύχτα εκατομμυριούχος ενώ εργαζόταν για την εξαγορά από τη Nestle της διατροφικής αλυσίδας της Pfizer, η οποία έκλεισε το 2012. Η Nestle είναι πελάτης των Rothschilds. Ο Macron δεν είχε οποιαδήποτε εμπειρία σε εξαγορές και συγχωνεύσεις ...

Τι κάνει κάποιος όταν κανείς κερδίζει εκατομμύρια σ’ ένα μερόνυχτο; Προφανώς παραιτείται. 

Στη συνέχεια έφυγε από την τράπεζα των Rothschilds για να εργαστεί για τον Ολάντ ως αναπληρωτής γενικός γραμματέας στο Elysee και τελικά ως Υπουργός Οικονομίας, Βιομηχανίας και Ψηφιακών Δεδομένων το 2014, όπου υπηρέτησε για 18 μήνες προτού θέσει υποψηφιότητα για προεδρία. Θα το ονόμαζα ένα πολύ γρήγορο ξεκίνημα με ελάχιστη ή καμία πολιτική εμπειρία ή επιχειρηματική κατανόηση.

Ακούγεται ύποπτο; Επειδή είναι.

Όλα αυτά τα αξιώματα φαίνονται λίγο περίεργα για έναν πολύ νέο άνθρωπο χωρίς εμπειρία σε καμία απ’ αυτές τις αντίστοιχες θέσεις εργασίας. Και έτσι φαίνεται ότι οι Ρότσιλντ είδαν στο Macron αυτό που είδαν στον Ομπάμα προτού ξαφνικά γίνει «εκατομμυριούχος».

Αφήνοντας μια εταιρία, την Rothschilds, όπου κέρδιζε εκατομμύρια, για να γίνει ξαφνικά ένας αναπληρωτής κυβερνητικός αξιωματούχος, κάνοντας λιγότερο από $ 70.000 ετησίως και ανερχόμενος σε υπουργική θέση σε λιγότερο από 2 χρόνια, είναι περισσότερο από λίγο περίεργο.

Οι υπουργοί στη Γαλλία διορίζονται συνήθως μετά από μια κουραστική περίοδο προηγούμενων επιτεύξεων και δεκαετιών δημόσιας υπηρεσίας. Ο Macron διορίστηκε στην ώριμη ηλικία των 36 ετών με ελάχιστη εμπειρία.

Αλλά γίνεται λίγο πιο θολό: Κατά την έρευνα της λίστας των προηγούμενων Υπουργών, δεν αναγνωρίζεται καν ότι είχε αυτό το αξίωμα... Όταν κάνετε κλικ στον σύνδεσμο για Υπουργό Οικονομίας, Βιομηχανίας και Ψηφιακών Δεδομένων, η σελίδα διαβιβάζει στον Υπουργό Οικονομικών. Ο κατάλογος των πρώην υπουργών Οικονομικών δεν περιλαμβάνει καθόλου το όνομα του Macron. Ούτε φαίνεται ότι υπάρχει τέτοια θέση ως Υπουργός Οικονομίας, Βιομηχανίας και Ψηφιακών Δεδομένων ....

Στην ουσία, ο άνθρωπος έχει περάσει από μια σκιά του τίποτα, σε ένα στάτους εκατομμυριούχου στα χέρια των Rothschilds, σε μια θέση που δεν υπάρχει στη Γαλλική κυβέρνηση, για να διεκδικήσει την Προεδρία.

Θολό ακόμα: Μη θέλοντας να παγιδεύσει τον εαυτό του ως Σοσιαλιστή, δεδομένου του τρέχοντος πολιτικού κλίματος στη Γαλλία και της απογοήτευσης με τον σοσιαλιστή Ολάντ, ο Macron δημιούργησε ένα νέο Κόμμα - En Marche (Εμπρός).

Το En Marche θεωρείται Φιλελεύθερο Προοδευτικό Σοσιαλιστικό Κόμμα που ευθυγραμμίζεται στενά με την πολιτική του Κλίντον. Ενώ ο Macron ισχυρίζεται ότι το κόμμα είναι «κεντρώο», ο Γενικός του Γραμματέας του είναι ο Richard Ferrand, μέλος του Σοσιαλιστικού Κόμματος. 

Το En Marche χρηματοδοτήθηκε μερικώς από τον BNP Paribas, το γαλλικό τραπεζικό γίγαντα με διασυνδέσεις με τους Rothschilds. Κάτι που ίσως υποδηλώνει ότι το En Marche είναι απλώς ένας άλλος βρόχος των Rothschilds.

Η συνέχεια εδώ.

Μετάφραση Μαρία Σεφέρου

Διαβάστε και εδώ: EMMANUEL MACRON – ROTHSCHILD’S CHOICE FOR PRESIDENT OF FRANCE (Εμμανουήλ Μακρόν - Η Επιλογή των Ρότσιλντ για Πρόεδρο της Γαλλίας)