ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Οι δωσίλογοι βΟλευτές και δήμιοι του λαού απαιτούν σεβασμό την ώρα της εκτέλεσης!


Ηλίας Κασιδιάρης: «Δεν ντρέπομαι για καμία πράξη μου! Να ντρέπονται αυτοί που ξεπουλάνε τη χώρα, δηλαδή και ο Σύριζα και η Νέα Δημοκρατία! Είναι όλοι εναντίον μας γιατί μόνο η Χρυσή Αυγή αντιστέκεται!»  


«Προπηλακισμοί σε βάρος του Νίκου Δένδια

"Κόκκινη κάρτα" στη ΧΑ για να μην ζήσει η Βουλή "μαύρες" μέρες (σ.σ: Όχι βέβαια! Προτιμότερο να ζει ολόκληρος ο ελληνικός λαός μαύρες μέρες παρά το κατοχικό αντισυνταγματικό κοινοβούλιο!)
Συνεδριάζει σήμερα η Διάσκεψη των Προέδρων για την ποινή στη Χρυσή Αυγή
- Στην Επιτροπή Δεοντολογίας για τα περαιτέρω ο Κασιδιάρης 
- Πύρρος Δήμας: Ήρθε η ώρα να τελειώσει αυτό το επικίνδυνο αστείο

Σήμερα τα σπουδαία για την πρωτοφανή επίθεση σε βάρος του Νίκου Δένδια μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής από τον Ηλία Κασιδιάρη, καθώς η Διάσκεψη των Προέδρων θα συνεδριάσει το μεσημέρι για να αποφασίσει την ποινή για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Ήδη από χθες έχουν αποβληθεί οι βουλευτές της από τις συνεδριάσεις της επιτροπής για συμφωνία με τους δανειστές (σ.σ.: η παρουσία της Χρυσής Αυγής βλάπτει σοβαρά τη συμφωνία με τους δανειστές...) ενώ ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας. (...)»