ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

Ευχαριστημένος ο Τόμσεν από το ¨δυνατό" πρόγραμμα!

Κι όταν ο Τόμσεν είναι ευχαριστημένος, ο λαός στενάζει...Όπως δήλωσε από τις Βρυξέλλες ο σκληρός του ΔΝΤ, είναι  χαρούμενος που έχουν μια συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο! 

Εμείς να δεις πόσο "χαρούμενοι" είμαστε, Poul Thomsen! Εμείς να δεις...


«Eίναι ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα αυτό που υιοθέτησαν οι Έλληνες αυτή την εβδομάδα», συμπλήρωσε.


 Ωστόσο, το "δυνατό" (διάβαζε εξοντωτικό) πρόγραμμα (4ο μνημόνιο) ΔΕΝ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, "κύριε" Τόμσεν. Το υιοθέτησε ο Τσίπρας και οι 152 βΟλευτές του, ερήμην του λαού και ενάντια στα συμφέροντά του! Διότι οι 153 εντολοδόχοι της Τρόικα δεν εκπροσωπούν τους Έλληνες, αλλά τους δανειστές και τις καρέκλες τους. Και αυτοί οι δωσίλογοι υφάρπαξαν την εξουσία με απάτη και ψέματα! 

Με ακούς, οικονομικά αναλφάβητε και ανάλγητε "κύριε" Τόμσεν.
Τα γνωρίζεις πολύ καλά αυτά, αλλά προσποιείσαι πως δεν καταλαβαίνεις, "κύριε" Τόμσεν.
«Είναι το είδος του προγράμματος που θα επιτρέψει μία πιο φιλική προς την ανάπτυξη δημοσιονομική πολιτική στην Ελλάδα μεσοπρόθεσμα», πρόσθεσε ο κ. Τόμσεν
Έλα, σώωωπα! Ώστε το 4ο δολοφονικό μνημόνιο ( όπως και τα προηγούμενα) θα επιτρέψει την ανάπτυξη μεσοπρόθεσμα, ε;  Σαν πόσο μεσοπρόθεσμα, δηλαδή; Μετά από 99 χρόνια;

Βοούν οι οικονομολόγοι σε όλη την οικουμένη, Mr. Thomsen, ότι τα μνημόνιά σας δεν πρόκειται να φέρουν ανάπτυξη, κι εσείς προσδοκάτε τάχα το αντίθετο... ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!!!


Διαβάστε το επόμενο σχόλιο, του καθηγητή των Οικονομικών Steve Keen

So the “economic program” the Troika is imposing on Greece is bound to fail—yet if it fails, the document then requires that the level of austerity be increased, through “quasi-automatic spending cuts in case of deviations from ambitious primary surplus targets”. This is not an economic program but a punishment. 
“In other words, the Troika is wittingly leading Greece down a path to further crisis, and knowingly subjecting the Greek people to further suffering.” (πηγή)

Μεταφράζω: 

"Έτσι το 'οικονομικό πρόγραμμα' που η Τρόικα επιβάλλει στην Ελλάδα είναι καταδικασμένο να αποτύχει - μάλιστα, εάν αποτύχει, τότε το μνημόνιο απαιτεί το επίπεδο λιτότητας να αυξηθεί, μέσω σχεδόν αυτόματων περικοπών δαπανών, στην περίπτωση αποκλίσεων από τους φιλόδοξους στόχους πρωτογενούς πλεονάσματος". Αυτό δεν είναι οικονομικό πρόγραμμα αλλά μια τιμωρία.
"Με άλλα λόγια, η Τρόικα  εσκεμμένα οδηγεί την Ελλάδα προς τα κάτω σ' ένα μονοπάτι περαιτέρω κρίσης, και εν γνώσει της υποβάλλει τον ελληνικό λαό σε περισσότερο πόνο".

Αυτά τα ολίγα για να μην έχουμε αυταπάτες και να μην μας παραμυθιάζει ο Τσίπρας!