ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

Ο Σόιμπλε "αποτάσσεται" τώρα τα μνημόνια ως... ΜΑΤΑΙΑ και ερίζει με ΔΝΤ!

Ας όψονται και ο Wolfgang Schaeuble και το ΔΝΤ !

(πηγή video) 

Φρίξον λογική! Ο Σόιμπλε ξαφνιάστηκε με τις δυσοίωνες προβλέψεις του ΔΝΤ, διότι προφανώς περίμενε μεγαλύτερη του 1% ανάπτυξη από ένα οικονομικό πτώμα! 
Για τόοσο "μεγαλοφυή" οικονομολόγο μιλάμε!
Μήπως όμως ο σκληρός της διαβολοπαρέας αρχίσει τώρα ν' ανανήπτει από την πλάνη του;  Μήπως το χαστούκι από το συνένοχο στο φόνο ΔΝΤ τον συνεφέρει από την τρέλα του; Φοβάμαι ότι έχουμε να κάνουμε με μια φευγαλέα κρίση ειλικρίνειας του Wolfgang, κι ότι θα επανέλθει με το τσεκούρι δριμύτερος... 

Και προς τι, λοιπόν, ο δήθεν αλληλοσπαραγμός με το ΔΝΤ; Μαζί δεν κάνανε την Ελλάδα κρανίου τόπο; 

Όπως και να 'χει, πρόκειται για εγκληματίες του διεθνούς ποινικού δικαίου! Εδώ έχουμε να κάνουμε με καραμπινάτα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας! 
Ερίζουν, τάχα, μεταξύ τους, οι αιμοσταγείς "σωτήρες" μας, επιχειρώντας να απεκδυθούν των ευθυνών τους για το σατανικό σχέδιο μαζικής ευθανασίας του ελληνικού λαού που από κοινού μαγείρεψαν και ως στυγνοί κατακτητές επέβαλαν στο 8χρονο προτεκτοράτο τους.

*********************

ΣΟΚ! Ο Schaeuble αρπάζεται με ΔΝΤ
Xαρακτηρίζει μάταια τα μνημόνια

Μετά τον σφοδρό πόλεμο Merkel – Trump, άγριος καυγάς ξέσπασε ανάμεσα σε Schaeuble και IMF (ΔΝΤ), με τον Γερμανό Υπ. Οικ. να φτάνει στο σημείο να χαρακτηρίζει μάταια τα μνημόνια, που ο ίδιος μαζί με το IMF επέβαλαν στους Έλληνες κυβερνητικούς πολιτικούς υπαλλήλους τους. 

Όμως και τώρα η ελληνική πολιτική υπαλληλία αποδέχεται και τέταρτο μάταιο μνημόνιο, με όλους εμάς στον καναπέ μας, περίπου, να τους χειροκροτούμε και από πάνω. Και εις άλλα με υγεία!

Μη ρεαλιστικές χαρακτηρίζει τις προβλέψεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την Ελλάδα ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Wolfgang Schaeuble και αναφέρει ότι το Ταμείο δεν είναι έτοιμο να προβλέψει ανάπτυξη άνω του 1% για τα επόμενα 40 χρόνια.
«Αυτή τη στιγμή διαφωνούμε με το ΔΝΤ σχετικά με τα όσα προβλέπει για την ανάπτυξη στην Ελλάδα τα επόμενα 40 με 50 χρόνια. Το Ταμείο δεν είναι έτοιμο να προβλέψει ανάπτυξη άνω του 1% για τα επόμενα 40 χρόνια» δήλωσε.
Όπως μεταδίδει το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πρόσθεσε σαρκαστικά: «να γιατί όλα τα προγράμματα προσαρμογής της Ελλάδας αποδείχθηκαν μάταια. Με ανάπτυξη 1%, η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να κλείσει το κενό με τα άλλα μέλη της Ευρωζώνης».

 iskra