ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

Ο νυν και αεί αυτοαναιρούμενος και αυτοδιαψευδόμενος Αλέξης Τσίπρας

Για να μην ξεχνάμε με ποιον έχουμε να κάνουμε: Παγκόσμιος πρωταθλητής στην κυβίστηση ο Αλέξης μας!

 photo Tsipras-Kolotoumpa.gif

Διαστρέβλωση…


Του Νίκου Μπογιόπουλου


Η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι διαστρεβλώνονται οι θέσεις της, ότι παραποιούνται τα λεγόμενα των εκπροσώπων της, του ίδιου του πρωθυπουργού. Εμείς, μπρος στον κίνδυνο να… διαστρεβλώσουμε τον κ. Τσίπρα, επιλέγουμε μια σίγουρη μέθοδο: Να τον αντιγράψουμε αυτολεξεί.


Η δήλωση που ακολουθεί είναι δική του και έγινε στις 25/1/2017 στην Εφημερίδα των Συντακτών:

«Έχουμε δηλώσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν υπάρχει περίπτωση να νομοθετήσουμε ούτε ένα ευρώ επί πλέον μέτρα από όσα προβλέπει η συμφωνία και, πολύ περισσότερο, για την περίοδο μετά το τέλος του προγράμματος.
Και επιτρέψτε μου να σας πω: Το αίτημα νομοθέτησης επιπλέον μέτρων και, μάλιστα, υπό αίρεση, δεν είναι μόνο ξένο προς το ελληνικό Σύνταγμα. Είναι ξένο και προς τους κανόνες της δημοκρατίας, είναι ξένο προς το ευρωπαϊκό κεκτημένο. 
Σε μια ευνομούμενη ευρωπαϊκή Δημοκρατία, αυτό δεν επιτρέπεται ούτε καν να το ζητάει κανείς. Και αυτό δεν είναι θέμα μιας κυβέρνησης, είναι θέμα αξιοπρέπειας και αυτοσεβασμού ενός λαού και μιας χώρας».
Και τώρα ρωτάμε:
Ποιος διαστρεβλώνει την πραγματικότητα;  
Ποιος παραποιεί τα γεγονότα;  
Ποιος λέει την αλήθεια;  
Η κυβέρνηση, που ισχυρίζεται ότι παρέμεινε συνεπής σε όσα έλεγε ότι δεν θα έκανε, παρότι με το 4ο Μνημόνιο ψήφισε όλα εκείνα τα «ανεπίτρεπτα» για μια «ευνομούμενη ευρωπαϊκή Δημοκρατία» (λόγια του πρωθυπουργού) 
Ή εκείνοι που καταγράφουν ότι η κυβέρνηση διέπραξε – ως συνήθως – τα ακριβώς αντίθετα από όσα έλεγε και υποσχόταν;
Πηγή: Real News 28/5/2017

Διαβάστε το πλήρες κείμενο του καταστροφικού, αντισυνταγματικά προνομοθετημένου, 4ου μνημονίου εδώ.