ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

Σήμερον κρεμάται επί ξύλου ο εν τη γνώσει την οικουμένην κρεμάσας


Σήμερα στο ελληνικό Κυνοβούλιο οι παχυλοαμειβόμενοι βΟλευτές του "συνταγματικού τόξου" (το "αντισυνταγματικό" τοιούτο απεβλήθη από το "ναό" της ευνουχισμένης δημοκρατίας) γυαλίζουν τα τελευταία καρφιά για να τα μπήξουν στο ψυχορραγούν κουφάρι της Ελλάδας εν μέσω υποκριτικών, όσο και βαρετών, κοκορομαχιών μεταξύ των βΟλευτών της κατοχικής κυβέρνησης και της επίσης κατοχικής ψωφοαντιπολίτευσης.

«Για το καλό του ελληνικού λαού, θα ψηφίσουμε τα δολοφονικά μέτρα του 4ου μνημονίου», κραυγάζουν θρασύτατα οι πάλαι ποτέ επαναστάτες ψευτοαριστεροί βΟλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και οι ψευτοδεξιοί των ΑΝΕΛ.

«Για το καλό του λαού δεν θα ψηφίσουμε τα εξοντωτικά μέτρα», κραυγάζουν οι βΟλευτές της ψωφοαντιπολίτευσης, και μάλιστα της λεγόμενης "αξιωματικής" (διάβαζε απαξιωματικής), ενώ τρίβουν τα χέρια τους και προσεύχονται στο πτώμα της "Αγίας" Ελένης, που μας έστειλαν οι υποκριτές του Βατικανού, να ψηφιστούν χωρίς εκπτώσεις τα  αντισυνταγματικά μέτρα από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ώστε να έρθουν αυτοί με τη σειρά τους στην εξουσία και να τα εφαρμόσουν πάλι για το καλό του ελληνικού λαού!


Έτσι γίνεται πάντα στην εκφυλισμένη "δημοκρατία" μας: Το 'να χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο των κατοχικών δυνάμεων του 4ου Ράιχ και του φασιστικού ΔΝΤ.


Έξω οι αναρχοφασίστες (χαϊδευτικά αποκαλούμενοι "νεαροί" από τα ξεπουλημένα ΜΜΕ) έχουν  στήσει το καθιερωμένο τους "αντιεξουσιαστικό" πάρτι, καίγοντας και ρημάζοντας ό,τι βρουν μπροστά τους και θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή των ευνουχισμένων αστυνομικών (άτιμη φτώχεια...).


Παρακάτω κάποιοι διαδηλώνουν έχοντας στήσει χωριστά μαγαζιά, κατ' εντολή  των ορατών-αόρατων αφεντικών τους που θριαμβεύουν διαχρονικά με το διαίρει και βασίλευε.


 Όλοι αυτοί οι ανθέλληνες, ποιος λίγο, ποιος πολύ, συνέβαλαν και συμβάλλουν, είτε με εγκληματικές πράξεις είτε με εγκληματικές παραλήψεις, στο να μπει ταφόπλακα στο Σύνταγμα της Ελλάδας, προς τέρψιν των προαιώνιων άσπονδων φίλων της χώρας μας και των εδώ δοσίλογων εκπροσώπων τους.


 Κατά τ' άλλα, είναι όλοι τους πανευτυχείς που απεβλήθη η Χρυσή Αυγή από το Κυνοβούλιο και εξέλιπε ο εσωτερικός φασιστικός κίνδυνος. Διότι επί της Ελλάδος, ένας μόνο φασισμός είναι επιτρεπτός: ο φασισμός του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού δικτάτορα.


 Άντε και καλά μνημόσυνα, σύντροφοι. Από αύριο στα συσσίτια της ταπείνωσης θα μοιράζουν κόλλυβα... Εκτός κι αν κάνει κάνα θαύμα η μούμια της "Αγίας" Ελένης που στήθηκε για προσκύνημα στην Αγία Βαρβάρα...


Πού να βρω την ψυχή μου;