ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει "κλεφτο-ΠΑΣΟΚ" και λοιπούς μνημονιολάτρες


Βουλή, 08/06/2017 -ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ (Ειδικός Αγορητής της Χρυσής Αυγής): Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε.

Γινόμαστε σήμερα με αφορμή την πρόταση νόμου του ΠΑΣΟΚ για μια ακόμη φορά μάρτυρες της υποτιθέμενης κοινωνικής ευαισθησίας του δημοκρατικού τάχα τόξου, του δημοκρατικού τόξου το οποίο είναι ο κατ’ εξοχήν υπεύθυνος των δεινών των Ελλήνων.

Έρχεται, λοιπόν, το ΠΑΣΟΚ, με τη σύμφωνη γνώμη της μνημονιακής χούντας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά και της μνημονιακής Νέας Δημοκρατίας, να παραστήσει τον τεθλιμμένο προστάτη των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, το ίδιο ΠΑΣΟΚ το οποίο κατέστησε την Ελλάδα προτεκτοράτο των διεθνών τοκογλύφων.

Κόπτεται τάχα σήμερα το ΠΑΣΟΚ για τη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού και την ανθρωπιστική κρίση που περνά, ανθρωπιστική κρίση την οποία επικαλούνταν άλλοτε και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά σήμερα δεν την αναφέρει καθόλου, διότι της Κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου δεν της καίγεται καρφί για τους Έλληνες οι οποίοι πεινούν, οι οποίοι χάνουν δουλειές και σπίτια, για τους Έλληνες οι οποίοι αυτοκτονούν ελέω της οικονομικής κρίσης που εσείς έχετε προκαλέσει.

(Στο σημείο αυτό την Προεδρική Έδρα καταλαμβάνει ο Ζ’ Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΛΥΚΟΥΔΗΣ)
Ήταν, όμως, το ίδιο αυτό ΠΑΣΟΚ, της μίζας, της ρεμούλας, των σκανδάλων, των ρουσφετιών, των διορισμών, των μαύρων ταμείων, που το 2010 έσυρε την πατρίδα και τον λαό μας στα νύχια των τοκογλύφων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, υπογράφοντας το πρώτο μνημόνιο.
Όμως, δεν αρκούσε αυτό στο υποτίθεται κοινωνικά ευαίσθητο ΠΑΣΟΚ των «σοσιαληστών». Ο τότε Πρόεδρός τους, Τζέφρι ή Γιώργος Παπανδρέου, θεώρησε καθήκον του να δυσφημίσει, να ταπεινώσει και να κατεξευτελίσει τον ελληνικό λαό, ισχυριζόμενος σε διεθνή μέσα ότι ηγείται ενός λαού διεφθαρμένων. Αυτό είναι από συνέντευξή του στο CNBC στις 11 Δεκεμβρίου 2009.

Εκείνο το οποίο δεν είπε, βέβαια, είναι ότι τη διαφθορά στην Ελλάδα την εισήγαγε και μάλιστα την ανήγαγε σε επιστήμη το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ. Οι Βουλευτές του τότε δεν τόλμησαν να αποδοκιμάσουν και να αποκηρύξουν τις προσβλητικές για τους Έλληνες δηλώσεις του Προέδρου τους, αλλά έχουν το θράσος σήμερα ως σκαιοί πολιτικάντηδες να επιδιώκουν να παραστήσουν τους προστάτες των αδυνάμων.

Έρχεται, λοιπόν, πρόταση νόμου του ΠΑΣΟΚ για το εγγυημένο κοινωνικό εισόδημα και την ενίσχυση της κοινωνικής προστασίας και ένταξης, πρόταση νόμου από ένα κόμμα το οποίο υπέγραψε το πρώτο, το δεύτερο, το τρίτο μνημόνιο και υποκριτικά απέφυγε να ψηφίσει το τέταρτο, όχι επειδή κατανόησε και μετάνιωσε για τα εγκληματικά λάθη και τις επιλογές του παρελθόντος, αλλά επειδή είναι στην Κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ.
Το ΠΑΣΟΚ, όπως και τα συνεταιράκια του της Νέας Δημοκρατίας, θα ψήφιζαν το τέταρτο μνημόνιο με χέρια και με πόδια, εάν βρίσκονταν εκείνοι στην εξουσία.
Παρά ταύτα, για ποια ενίσχυση της κοινωνικής ένταξης μιλάτε; Να τα πούμε, για να μαθαίνει ο ελληνικός λαός. Γίνεται στην πρόταση νόμου ιδιαίτερη μνεία σε πρόσφυγες και μετανάστες και την ένταξή τους στις παροχές ειδικών βοηθημάτων, ενώ την ίδια περίοδο χιλιάδες ελληνικές οικογένειες στερούνται βασικών αγαθών εξαιτίας των πολιτικών που εσείς σχεδιάσατε και εσείς υλοποιείτε.

Η προτεινόμενη με το τέταρτο εδάφιο της παραγράφου 1 του άρθρου 5 ρύθμιση, στην οποία μεταξύ άλλων ωφελούμενων δομών αναφέρονται και τα προγράμματα για μετανάστες, εναρμονίζεται απόλυτα με την αντίστοιχη αντεθνική πολιτική στο θέμα της λαθρομετανάστευσης, την οποία υπηρετούν τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και ολόκληρο το φάσμα του λεγόμενου δημοκρατικού τόξου.

Επιπλέον δε, στο ίδιο άρθρο στην παράγραφο 1 εδάφιο θ΄ εξισώνονται με απαράδεκτο τρόπο οι μαθητές με ειδικές ανάγκες και τα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, τα οποία προφανώς και χρήζουν της μεγαλύτερης δυνατής πρόνοιας από την πολιτεία, με τους λαθρομετανάστες.

Η πρόταση νόμου του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ είναι ρατσιστική και γι’ αυτό έγινε δεκτή με τόση θέρμη από την αντεθνική Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Εάν πραγματικά κόπτεστε για τη φτώχεια του ελληνικού λαού, τότε η Χρυσή Αυγή σας προκαλεί ανοικτά:                             
Θεσπίστε για τα εκατομμύρια των μη προνομιούχων Ελλήνων τα προνόμια και τις ανέσεις που απολαμβάνουν σε όλη την ελληνική επικράτεια οι λαθρομετανάστες που φέρατε στην πατρίδα μας. Αξιώστε από τους δήθεν ανθρωπιστές εταίρους σας τα εκατομμύρια ευρώ που εισπράττετε, για να διαθέσετε στους λαθρομετανάστες, να διατεθούν για τους μη προνομιούχους Έλληνες.
Τα σπίτια, τα οποία ενοικιάζονται από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ από τους πρόσφυγες, με όλα τα κομφόρ, με δωρεάν νερό, ρεύμα, όπως συμβαίνει για παράδειγμα στον Δήμο Λιβαδειάς, αξιώστε να παραχωρούνται και σε αναξιοπαθούντες Έλληνες, οι οποίοι διαβιούν κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Γιατί λοιπόν αυτή η επιλεκτική αντιμετώπιση; Γιατί ο αποκλεισμός των Ελλήνων; Όμως, αυτό δεν θα το πράξετε ποτέ, διότι το καταχρηστικώς αποκαλούμενο δημοκρατικό σας τόξο είναι εξόχως ρατσιστικό και είναι ρατσιστικό κατά των Ελλήνων. Ποινικοποιήσατε τις διανομές τροφίμων της Χρυσής Αυγής, ισχυριζόμενοι πως είναι ρατσιστικό να απευθύνονται μόνο σε Έλληνες.

Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και οι Οργανισμοί του George Soros δαπανούν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ μόνο για πρόσφυγες και μετανάστες. 

Αυτό για εσάς δεν είναι ρατσισμός ή μήπως το περισσότερο από το 25% του ελληνικού λαού, το οποίο ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας, δεν είναι για εσάς άνθρωποι;

Κλείνοντας, θα ήθελα εκ νέου να αναφερθώ στο κόμμα το οποίο κατέθεσε τη συγκεκριμένη πρόταση νόμου, το οποίο ευελπιστεί πως με τέτοιου είδους πολιτικάντικα κόλπα μπορεί να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό.

Την Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013, η Χρυσή Αυγή καταθέτει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στοιχεία, τα οποία καθιστούν το ΠΑΣΟΚ εγκληματική οργάνωση. Πρόκειται για τον περίφημο φάκελο για τα 114 «μαύρα»εκατομμύρια ευρώ, τα οποία χάθηκαν χωρίς παραστατικά από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ – φάκελος ο οποίος είναι κλειδωμένος κατόπιν άνωθεν πολιτικής εντολής στα συρτάρια της δικαιοσύνης.

Αυτά, βεβαίως, δεν αποτελούν ούτε σενάρια ούτε εικασίες της Χρυσής Αυγής. Σας διαβάζω από τη μηνυτήρια αναφορά. «Έχει γίνει πανελληνίως γνωστό και απασχόλησε όλα τα δημοσιογραφικά μέσα η ύπαρξη πορίσματος των πέντε γνωστότερων ιδιωτικών διεθνών ελεγκτικών εταιριών ορκωτών λογιστών δια την οικονομική διαχείριση κρατικών επιχορηγήσεων και άλλων κονδυλίων από την κοινοβουλευτική παράταξη του ΠΑΣΟΚ δια την περίοδον 2007-2010, εκ του επαγωγικού συμπεράσματος του οποίου προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις τέλεσης κακουργηματικών αξιόποινων πράξεων από όργανα του ανωτέρω κόμματος».

Τι γίνεται,λοιπόν, με τη συγκεκριμένη υπόθεση; Και αν η τότε Κυβέρνηση Νέας ΔημοκρατίαςΠΑΣΟΚ φρόντισε να την κουκουλώσει, τι κάνει σήμερα η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ; 

Αυτοί είναι κύριοι η ψευτοδημοκρατία σας, την οποία άπαντες επικαλείστε, από τους μιμητές του Στάλιν, του Τσαουσέσκου και του Χότζα μέχρι τους φιλελεύθερους υποτακτικούς των τραπεζιτών και των τοκογλύφων.

Και επειδή αυτή τη ψευτοδημοκρατία, τη διεφθαρμένη μέχρι το κόκκαλο, εμείς οι εθνικιστές ούτε την πιστεύουμε, αλλά ούτε και την υπηρετούμε, καταψηφίζουμε την πρόταση νόμου του ΠΑΣΟΚ, του κλεφτοΠΑΣΟΚ.


Ευχαριστώ.