ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

Κάνουν την Ελλάδα αιμοδότρια, ενώ χρειάζεται επειγόντως μετάγγιση αίματος


GREXIT

Δρ. Γ. Θ. Χατζηθεοδώρου

Το GREXIT με ταυτόχρονη κρατική πτώχευση, και δη προ του Τετάρτου Μνημονίου, είναι η τελευταία και αληθινή ευκαιρία σωτηρίας της Ελλάδος…

Η γνήσια οικονομική ανάπτυξη στις χώρες της Ευρωζώνης, με εξαίρεση την Γερμανία, παραμένει αγωνιωδώς χαμηλή και η ανεργία σε υψηλά επίπεδα.

Η ΕΚΤ με την δημιουργία του ευρώ από το τίποτε, ασχολείται με την διατήρηση του πληθωρισμού διότι τρέμει από μια αντιπληθωριστική οικονομική κρίση τύπου Ιαπωνίας. Διότι η νέα  οικονομική κρίση που βρίσκεται καθ’ οδών πιθανώς θα είναι αντιπληθωριστικού χαρακτήρα.

Η πραγματικότητα, ότι ο δανειακός όγκος και η υπερχρέωση είναι προϊόντα κυρίως της ανθρώπινης διάθεσης και του κύκλου της κατάστασης της οικονομίας, είναι από πολύ παλιά γνωστή. Το κράτος μπορεί μόνο να χειροτερεύσει την κατάσταση της οικονομίας.

Οι γνώσεις αυτές όμως σήμερα σκόπιμα εκτοπίζονται, διότι αυτές ανατρέπουν την πίστη για την ικανότητα των μοντέρνων οικονομολόγων να λύνουν κάθε οικονομικό πρόβλημα και να παίζουν έτσι τον ρόλο τους ως Ιερείς (Απατεώνες!) του καπιταλιστικού (παλαιού και νεοφιλελεύθερου) συστήματος. Το γεγονός αυτό φαίνεται σήμερα ξεκάθαρα στα Μνημόνια Ι, ΙΙ και ΙΙΙ σωτηρίας της ελληνικής οικονομίας.

Η απατεωνιά της Ε.Ε. και του ΔΝΤ των θυγατέρων και υιών των Αβραάμ, για την δήθεν σωτηρία αλλά σε βάρος της Ελλάδος, συνεχίζεται αδιάκοπα…

Δεν πρόκειται για μια αυτοϋπαίτια οικονομική κρίση χρέους της Ελλάδος όπως υποστηρίζουν οι απατεώνες. 
Η Ελλάς σήμερα οδηγήθηκε και κατέληξε σε ένα σημείο ολοκληρωτικής απώλειας της εθνικής της ανεξαρτησίας και οικονομικής αυτοδυναμίας διότι έτσι σχεδιάστηκε από τον διεθνή πολιτικό σιωνισμό με εκτελεστές τα τσιράκια του…
 Οι απατεώνες της Ε.Ε. και του ΔΝΤ κάθε άλλο θέλουν και επιδιώκουν παρά την σωτηρία της Ελλάδος. Με τα πασίγνωστα προγράμματά τους, αντί να αυξάνουν τα επενδυτικά κεφάλαια σε εποχές ύφεσης για να δημιουργήσουν γνήσια ανάπτυξη, κάνουν τα αντίθετα. 
Η Ελλάς καταδικάζεται κατά την φάση ύφεσης και για τα επόμενα 5 χρόνια να έχει ένα πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 3,5 % ενώ χρειάζεται επειγόντως επεκτατική νομισματική και δημοσιονομική πολιτική.
Ενώ η Ελλάς χρειάζεται επειγόντως μετάγγιση αίματος, οι ως άνω απατεώνες, με συνέργεια των εγχώριων βοδιών του Τσίπρα, την κάνουν αιμοδότρια.
Τα παραμύθια της Χαλιμάς για την συγκρότηση Εθνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας είναι καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς που ψηφίζουν το μπακάλικο του γυφτόμαγκα των σοκακιών των Εξαρχείων Αθηνών. Το πρόβλημα της Ελλάδος δεν είναι ο αριθμός των τραπεζών της αλλά η διαθεσιμότητα των επενδυτικών κεφαλαίων της.

Οι αποτυχίες των Μνημονίων Ι, ΙΙ και ΙΙΙ των απατεώνων της Ε.Ε. και του ΔΝΤ παρήγαγαν έναν όγκο κόπρων αιγόκερου, ο οποίος προβλέπεται να γίνεται με το τέταρτο Μνημόνιο μεγαλύτερος.

Με τα Μνημόνια, πρόκειται για εγκληματικές και σκληρές τομές στην ελληνική οικονομία, η επίτευξη της απώλειας της εθνικής της ανεξαρτησίας γίνεται ευκολότερη.

Από την συμφωνηθείσα δόση του τρίτου Μνημονίου των 8.5 δισεκατομμυρίων ευρώ, τα 7,0 δισεκατομμύρια καταλήγουν απ’ ευθείας στους αιμοδιψείς απατεώνες και τα 1,5 δισεκατομμύρια ευρώ για την πληρωμή χρεών του δημοσίου προς τους Έλληνες πολίτες.
Η έτσι ονομασθείσα «ρήτρα ανάπτυξης», εφεύρεση του Γάλλου Μεγαλοαπατεώνα που πρόσφατα εκλέχτηκε Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας, στόχο έχει να γονατίζει συνεχώς κάθε αναπτυξιακή δυναμική και τίποτε άλλο.

Μόνο μια λύση υπάρχει για την σωτηρία της πατρίδας μας: 

Επίσημη δήλωση της πτώχευσης της χώρας μας από μια στρατιωτική κυβέρνηση, εφ’ όσον αυτή προηγουμένως εξασφαλίσει την εθνική ανεξαρτησία και ασφάλειά μας, και διακοπή αμέσως μετά των πληρωμών επιστροφής των δανεικών και πρόταση για διαπραγματεύσεις γνήσιας μείωσης του δημοσίου χρέους που έτσι και αλλιώς είναι φανταστικό και προϊόν των εγκληματικών και παρανομών ασφάλιστρων (CDS.

Χωρίς την συμμετοχή της Ελλάδος στην Ευρωζώνη, θα λύνει αυτή τα οικονομικά της προβλήματα, όταν αυτά δημιουργούνται, με την μέθοδο του τεχνητού πληθωρισμού και με την υποτίμηση του νομίσματός της.

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou
Bleibergweg 114, D-40885 Ratingen
Tel.+Fax: 0049 2102 32513
E-Mail: 
chaziteo@t-online.de