ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

Ο έσχατος εξευτελισμός της κυβέρνησης Τσίπρα


Κυβέρνηση τραγέλαφος: Με «υπερήφανη διαπραγμάτευση» τους υποχρέωσαν να πληρώσουν ακόμα και τα δικαστικά έξοδα στον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ!


Για να καταλάβει κανείς το πόσο «υπερήφανη διαπραγμάτευση» κάνανε οι συριζαίοι αρκεί να διαβάσει τις πληροφορίες που διαρρέουν από το Eurogroup και αναφέρουν πως προκειμένου να εκταμιευτεί η δόση και να υπάρξει η οποιαδήποτε συζήτηση, η τρόικα ανάγκασε τους συριζαίους να συμφωνήσουν στην παύση των διώξεων κατά στελεχών του ΤΑΙΠΕΔ, αλλά και στην αποπληρωμή των δικαστικών εξόδων για τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, με την περιβόητη υπόθεση των νοθευμένων στοιχείων.
Πρόκειται σαφώς περί μίας κινήσεως εξευτελισμού και επίδειξης ισχύος από πλευράς των διεθνών τοκογλύφων, αφού η κυβέρνηση είχε ήδη φροντίσει νομοθετικά τα εν λόγω ζητήματα. Τους βάζουν να τεθούν και επισήμως στα γόνατα, προκειμένου να μην υπάρχει καν υπόνοια αντιστάσεως.
Παράλληλα η διαρροή – «καρφί» από πλευράς του Σόιμπλε ότι έχει ήδη επέλθει συμφωνία σε όλα τα επίπεδα, αλλά οι συριζαίοι έχουν ζητήσει αναβολή τριών εβδομάδων για «επικοινωνιακούς» λόγους δείχνει αν μη τι άλλο την παντελή έλλειψη σοβαρότητας από πλευράς της κυβερνήσεως και το γεγονός ότι το μόνο για το οποίο ενδιαφέρεται είναι το πώς «θα πουλήσει» την συμφωνία στο πόπολο.

Βεβαίως, θα πρέπει να πούμε ότι οι μόνοι που δεν δικαιούνται να ομιλούν περί της ανικανότητας των συριζαίων (και το σημειώνουμε για προφανείς λόγους) είναι οι νεοδημοκράτες, οι οποίοι διαχρονικά απλώς εφάρμοζαν τα μέτρα επιδεικνύοντας ένα σαδιστικό μίσος έναντι των Ελλήνων, λέγοντας ατάκες αμίμητες, όπως το «αν δεν μπορούν να πληρώνουν ΕΝΦΙΑ, ας πουλήσουν τα σπίτια τους» και άλλα τέτοια.

(Πηγή)