ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

CIA, φαρμακοβιομηχανίες και Ψυχιατρική καθιστούν τους πληθυσμούς ανάπηρους

Ο έλεγχος του νου (Mind Control) από τη CIA μεταμορφώθηκε σε ψυχιατρική;

By Jon Rappoport

Εδώ είναι μια νέα εισαγωγή σε ένα κομμάτι που έγραψα πριν από μερικά χρόνια. Στη συνέχεια θα εκτυπώσω ξανά το κομμάτι.

Το διάσημο πρόγραμμα ελέγχου του νου της CIA, MKULTRA, χρησιμοποίησε πάντα ψυχιάτρους. Συχνά αυτοί οι επαγγελματίες ήταν επικεφαλής των πρότζεκτ.  Αυτοί πραγματοποίησαν το μεγαλύτερο μέρος της έρευνας. Αλλά αυτό για το οποίο μιλάω εδώ είναι η "εξέλιξη" του MKULTRA στην επικρατούσα ψυχιατρική που επηρεάζει καθημερινά τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων.

Έχω αποδείξει, σε αρκετές περιπτώσεις, ότι καμία από τις 300 λεγόμενες επίσημες νοητικές διαταραχές δεν έχει ένα εργαστηριακό τεστ για να στηρίξει τη διάγνωση. Κανένα καθορισμένο εργαστηριακό τεστ. 

Δεν υπάρχει εξέταση αίματος, δεν υπάρχει έλεγχος σάλιου, δεν υπάρχει εγκεφαλογράφημα,δεν υπάρχει γενετική ανάλυση. Όλες οι 300 «διαταραχές» περιγράφονται και ορίζονται από επιτροπές ψυχιάτρων - και οι μη-επιστημονικές αποφάσεις τους δημοσιεύονται στο DSM, το Διαγνωστικό και Στατιστικό Εγχειρίδιο Ψυχικών Διαταραχών, που εκδόθηκε από την Αμερικανική Ψυχιατρική Εταιρεία.

Δυστυχώς, οι θεραπείες για καθεμία από αυτές τις αυθαίρετες διαγνώσεις είναι τοξικά φάρμακα.
Φάρμακα που θολώνουν τον εγκέφαλο. Φάρμακα που μειώνουν τους ανθρώπους σε κατάσταση αξιοθρήνητης εξάρτησης. Φάρμακα που κάνουν τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι είναι τρελοί. Φάρμακα που προκαλούν βίαιη συμπεριφορά. Φάρμακα που δημιουργούν απειλητικά για τη ζωή προβλήματα όταν οι ασθενείς προσπαθούν να αποσυρθούν γρήγορα από αυτά.Φάρμακα των οποίων τα αποτελέσματα μιμούνται τις ίδιες τις περιγραφές των ψυχικών ασθενειών.
Με άλλα λόγια, η σύγχρονη ψυχιατρική, υποστηριζόμενη από κατασκευαστές φαρμάκων, έχει μια ιδανική φόρμουλα για να καθιστά τους πληθυσμούς ανάπηρους.

Είναι λοιπόν περισσότερο από ενδιαφέρον το γεγονός ότι η CIA έχει επιδιώξει ένα πρόγραμμα ελέγχου του νου (MKULTRA) για την επίτευξη, από ορισμένες πλευρές, των ίδιων στόχων.
(...) (...) (...)

Αντιγράφω παρακάτω τον κατάλογο των προθέσεων της CIA του 1955, σχετικά με τη δική τους έρευνα για τα φάρμακα. Το φάσμα αυτών των προθέσεων είναι εκπληκτικό. Ορισμένα από τα σχόλιά μου συλλέχθηκαν από τη μελέτη του καταλόγου: Η CIA ήθελε να βρει ουσίες που θα «προωθούσαν την παράλογη σκέψη και την παρορμητικότητα». Θα έπρεπε να δοθεί σοβαρή προσοχή στην ιδέα ότι τα ψυχιατρικά φάρμακα θα ικανοποιούσαν τελικά την απαίτηση αυτή.
Η CIA ήθελε να βρει χημικές ουσίες που "θα παρήγαγαν τα σημάδια και τα συμπτώματα αναγνωρισμένων ασθενειών με έναν αναστρέψιμο τρόπο". Αυτό υποδηλώνει πολλές δυνατότητες - μεταξύ αυτών τη χρήση φαρμάκων για την παρασκευή ασθενειών και, ως εκ τούτου, δίνει την εσφαλμένη εντύπωση επιδημιών που προκλήθηκαν από μικρόβια.
Η CIA ήθελε να βρει φάρμακα που θα «παρήγαγαν αμνησία».  Ιδανικά για τη δυσφήμιση των πληροφοριοδοτών, των διαφωνούντων, ορισμένων πολιτικών υποψηφίων και άλλων ερευνητών. (Η Scopolamine είναι ένα τέτοιο φάρμακο.)
Η CIA ήθελε να ανακαλύψει φάρμακα που θα παρήγαγαν «παράλυση των ποδιών, οξεία αναιμία κλπ». Ένας τρόπος για να κάνει τους ανθρώπους να επιδεινώνουν την υγεία τους σαν από ασθένειες.
Η CIA ήθελε να αναπτύξει φάρμακα που θα «αλλοιώνουν τη δομή της προσωπικότητας»  και θα προκαλούν έτσι την εξάρτηση ενός ατόμου από άλλο άτομο. Τι θα λέγατε για εξάρτηση γενικά; Για παράδειγμα, εξάρτηση από θεσμικά όργανα, κυβερνήσεις;
Η CIA ήθελε ν' ανακαλύψει χημικές ουσίες που θα «μείωναν τη φιλοδοξία και τη γενική ικανότητα προς εργασία των ανδρών». 
Ακούγεται σαν μια γενική περιγραφή της αποδυνάμωσης της κοινωνίας. Καθώς διαβάζετε τον κατάλογο μόνοι σας, θα δείτε περισσότερες επιπτώσεις/ πιθανότητες.

Εδώ, από το 1955, είναι οι τύποι φαρμάκων που αναζητούσαν οι άντρες της MKULTRA στη CIA. Οι ακόλουθες δηλώσεις είναι άμεσα αποσπάσματα της CIA:

Ένα μέρος του Προγράμματος Έρευνας και Ανάπτυξης της τμήματος TSS / Chemical Division  είναι αφιερωμένο στην ανακάλυψη των ακόλουθων υλικών και μεθόδων:
1. Ουσίες που θα προάγουν την παράλογη σκέψη και την παρορμητικότητα μέχρι το σημείο που ο αποδέκτης θα υποτιμηθεί δημοσίως.
2. Ουσίες που αυξάνουν την ικανότητα της νοητικής δραστηριότητας και αντίληψης.
3. Υλικά που θα εμποδίζουν ή θα εξουδετερώνουν την τοξική επίδραση του αλκοόλ.
4. Υλικά που θα προάγουν την τοξική επίδραση του αλκοόλ.
5. Υλικά που θα παράγουν τα σημάδια και τα συμπτώματα αναγνωρισμένων ασθενειών με αντιστρέψιμο τρόπο έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για προσποίηση αρρώστιας, κλπ.
6. Υλικά που θα διευκολύνουν την πρόκληση της ύπνωσης ή θα ενισχύσουν με άλλο τρόπο τη χρησιμότητά της.
7. Ουσίες που θα ενισχύσουν την ικανότητα των ατόμων να αντέχουν την κακουχία, τα βασανιστήρια και την πίεση κατά τη διάρκεια της ανάκρισης και της λεγόμενης "πλύσης εγκεφάλου".
8. Υλικά και φυσικές μέθοδοι που θα παράγουν αμνησία για γεγονότα που προηγούνται και κατά τη διάρκεια της χρήσης τους. 
9. Φυσικές μέθοδοι δημιουργίας σοκ και σύγχυσης για εκτεταμένες χρονικές περιόδους και ικανές για συγκεκαλυμμένη χρήση.
10. Ουσίες που προκαλούν σωματική αναπηρία, όπως παράλυση των ποδιών, οξεία αναιμία κ.λπ.
11. Ουσίες που θα παράγουν "καθαρή" ευφορία, χωρίς επακόλουθη απογοήτευση.
12. Ουσίες που μεταβάλλουν τη δομή της προσωπικότητας με τέτοιο τρόπο ώστε να ενισχύεται η τάση του παραλήπτη να εξαρτάται από άλλο άτομο.
13. Ένα υλικό το οποίο θα προκαλέσει διανοητική σύγχυση τέτοιου τύπου που το άτομο υπό την επιρροή του θα δυσκολευτεί να υποστηρίξει μια σκευωρία υπό αμφισβήτηση.
14. Ουσίες που θα μειώσουν τη φιλοδοξία και τη γενική αποδοτικότητα εργασίας των ανδρών όταν χορηγούνται σε μη ανιχνεύσιμες ποσότητες.
15. Ουσίες που προάγουν αδυναμία ή παραμόρφωση της όρασης ή των ικανοτήτων ακοής, κατά προτίμηση χωρίς μόνιμα αποτελέσματα.
16. Ένα χάπι νοκ-άουτ που μπορεί να χορηγηθεί κρυφά σε ποτά, τρόφιμα, τσιγάρα, ως αεροζόλ κλπ., το οποίο θα είναι ασφαλές στη χρήση, θα παρέχει το μέγιστο της αμνησίας και θα είναι κατάλληλο για χρήση από τύπους πρακτόρων στη βάση συγκεκριμένου σκοπού.
17. Ένα υλικό που μπορεί να χορηγηθεί κρυφά από τις παραπάνω διαδρομές και το οποίο σε πολύ μικρές ποσότητες θα καταστήσει αδύνατο για έναν άνθρωπο να κάνει οποιαδήποτε φυσική δραστηριότητα.
---Τέλος της παράθεσης από το έγγραφο της CIA του 1955---

Στο τέλος αυτού του εγγράφου της CIA του 1955, ο συγγραφέας [ανώνυμος] διατυπώνει τα εξής σχόλια: "Στην πράξη, ήταν δυνατό να χρησιμοποιηθούν εξωτερικοί εγκεκριμένοι ανάδοχοι για τις προκαταρκτικές φάσεις αυτού του [ερευνητικού] έργου. Ωστόσο, εκείνο το μέρος που περιλαμβάνει τεστ ανθρώπων σε αποτελεσματικά επίπεδα δόσεων παρουσιάζει προβλήματα ασφάλειας τα οποία δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν από τους συνηθισμένους αναδόχους. "

"Η προτεινόμενη [για ανθρώπινη δοκιμή] εγκατάσταση [διαγραφή] προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για ασφαλή χειρισμό τέτοιων κλινικών δοκιμών εκτός από τα πολλά πλεονεκτήματα που περιγράφονται στην πρόταση σχεδίου. Τα προαναφερθέντα προβλήματα ασφαλείας εξαλείφονται από το γεγονός ότι η ευθύνη για τις δοκιμές θα ανήκει εξ ολοκλήρου στο γιατρό και στο νοσοκομείο. [Μία γραμμή διαγράφτηκε] θα επιτρέψει στο προσωπικό της [CIA] TSS / CD να εποπτεύει το έργο πολύ στενά για να βεβαιωθεί ότι όλες οι δοκιμές διεξάγονται σύμφωνα με τις αναγνωρισμένες πρακτικές και ενσωματώνουν επαρκείς διασφαλίσεις. "

Με άλλα λόγια, αυτό έπρεπε να είναι εξαιρετικά μυστικό. Όχι εξωτερικοί ανάδοχοι στα πανεπιστήμια για τον πυρήνα των πειραμάτων, τα οποία, παρεμπιπτόντως, θα μπορούσαν να συνεχιστούν για δεκαετίες.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

================

Μετάφραση Μαρία Σεφέρου