ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017

Κακιστοκρατία και Πολιτική Πονηρολογία

Κακιστοκρατία: το πολίτευμα που διαχρονικά κυβερνούν οι κάκιστοι, όπως, π.χ., το δικό μας...


Εάν κυβερνούν εγκληματικοί ψυχοπαθείς, γιατί να τους δίνουμε περισσότερη δύναμη;

Με τον James Corbett

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι εγκληματικοί ψυχοπαθείς που επανδρώνουν την κυβέρνηση δεν θα σταματήσουν σε τίποτα προκειμένου να επιτύχουν τους σαδιστικούς τους στόχους. Αλλά πρέπει να ψηφίσετε για κάποιον, έτσι δεν είναι;

Γιατί  λοιπόν να μην ψηφίσετε τον εγκληματικό ψυχοπαθή που σας υπόσχεται δωρεάν ιατρική περίθαλψη;  Ή ίσως τον εγκληματικό ψυχοπαθή που υπόσχεται να σας κρατήσει ασφαλείς από τους μεγάλους, κακούς μπαμπούλες που φοράνε τουρμπάνι (που χρηματοδοτούνται από την Gladio);
Εν πάση περιπτώσει, είμαι σίγουρος ότι όλα θα προχωρήσουν...

Video


Μιλώντας για διπλή σκέψη επιτρέψτε μου να σας θέσω δύο προτάσεις που είναι αρκετά αντιφατικές, αλλά παρ' όλα αυτά τις πιστεύει ένθερμα και παθιασμένα η συντριπτική πλειοψηφία του κοινού.

Είστε έτοιμοι;

Η πρώτη  πρόταση: Η κυβέρνηση της (εισάγετε εδώ τη χώρα καταγωγής ή / και κατοικίας σας) διευθύνεται από εγκληματικούς ψυχοπαθείς.

Και η δεύτερη πρόταση:  Ναι, αλλά τους χρειαζόμαστε για να εκτελούν το κυβερνητικό πρόγραμμα ή την υπηρεσία επιλογής μας εδώ.

Χμμ ... αυτή η αντίφαση έρχεται στο μυαλό μου γιατί άκουσα πρόσφατα τον γιατρό Bob Murphy να δίνει συνέντευξη στον Scott Horton για την εκπομπή του Scott Horton και μιλούσαν για την κατάρρευση του "Trump Care". 

Ο Bob έκανε νομίζω την πολύ σημαντική παρατήρηση, ότι είναι αστείο το πώς οι αριστεροί και οι προοδευτικοί μπορούν να ταυτιστούν, και μάλιστα με πολλή ακρίβεια, με τους ψυχοπαθείς εγκληματικούς πολεμοκάπηλους, τους αιμοδιψείς εγκληματίες, που δεν έχουν κανένα απολύτως ενδοιασμό για να χύσουν το αίμα αθώων ανδρών, γυναικών και παιδιών σε όλο τον κόσμο για την επιδίωξη των γεωπολιτικών στόχων τους ή των οικονομικών σκοπών. 
Παρά ταύτα νομίζουν ότι αυτοί οι ίδιοι εγκληματικοί αιμοδιψείς ψυχοπαθείς νοιάζονται γι 'αυτούς και θέλουν να τους δώσουν δωρεάν υγειονομική περίθαλψη από τον ουρανό και όλα αυτά!

Είναι παράλογο εκ πρώτης όψεως και όμως πιστεύεται ένθερμα από την αριστερή πτέρυγα της κίβδηλης αριστεροδεξιάς πλευράς ως επάνω. Και για να είμαστε δίκαιοι, αν και αυτό δεν ήταν μέρος του πλαισίου της συνομιλίας που είχαν ο Bob και ο Scott, είναι παρ’ όλα αυτά αλήθεια και για ανθρώπους στη δεξιά πτέρυγα της αριστεροδεξιάς πλευράς, που πιστεύουν και μπορούν να ταυτίζονται επακριβώς  με την ψυχοπάθεια ενός Obama ή ενός Clinton ή κάποιου αυτού του γένους.  

Και όμως, ακόμα, λοιπόν, χρειαζόμαστε εκείνους τους ψυχοπαθητικούς πολεμοκάπηλους για να λειτουργήσουν τις ένοπλες δυνάμεις και το αστυνομικό κράτος και όλα τα πράγματα που αγαπούν τόσο πολύ οι άνθρωποι της δεξιάς.

Και αυτές οι αντιφάσεις είναι κατανοητές από τη δική μας προοπτική έξω από τον κανονικό πολιτικό χώρο και βλέπουμε τους τύπους γελοίων δικαιολογιών που αυτοί οι άνθρωποι της αριστερής πλευράς της δεξιάς παραδέχονται για τις πολιτικές τάσεις τους.  Θα πουν, ναι, καλά, όχι… βλέπεις ότι είναι πιο μικρή διαφορά απ’ ό,τι φαίνεται.

Βλέπετε, οι άνθρωποι με το "R" (Republicans) μετά από το όνομά τους είναι οι αιμοδιψείς ψυχοπαθείς και οι άνθρωποι με το "D" (Democrats) μετά από το όνομά τους είναι άγγελοι που κατέβηκαν από τον ουρανό για να μας δώσουν δωρεάν υγειονομική περίθαλψη και όλα τα πράγματα που μας αρέσουν.

Έτσι, για κάποιο λόγο ή άλλο το ήμισυ του πληθυσμού εξακολουθεί να ψηφίζει και να υποστηρίζει αυτούς τους αιμοσταγείς πολεμοκάπηλους και μετά το άλλο μισό διεξάγει συνεχώς πόλεμο εναντίον τους μέσα από την εκλογική κάλπη. Και αυτό είναι το όλο θέμα για μένα: άνθρωποι-θύματα  από τη δεξιά πλευρά της αριστερής πλευράς…

Τώρα είναι ο λαός με τα "R" μετά το όνομά τους που είναι οι  ψυχοπαθείς εγκληματίες και οι μόνοι ενάρετοι δικοί μας μπορούν να κατέβουν από τον ουρανό και να τοποθετήσουν όλους αυτούς τους σπουδαίους ανθρώπους του αστυνομικού κράτους και των συνόρων και όλα αυτά. Αυτοί είναι εκείνοι που θα μας οδηγήσουν (σωστά) όλους.

Τώρα θα σκεφτόσασταν ότι οι άνθρωποι που είναι στη ρεαλιστική σφαίρα της συνωμοσίας, θα λέγατε ότι θα καταλάβαιναν, θα έβλεπαν μέσα από αυτό και θα καταλάβαιναν ότι κανένας με "D" ή οποιονδήποτε "R" μετά το όνομά τους, καμία αριστερά ή δεξιά, κανένα τμήμα του πολιτικού αυτού φάσματος οπουδήποτε εκεί, δεν πρόκειται ποτέ να εκθέσει θεμελιωδώς τους εγκληματικούς κύκλους της παιδεραστίας που βρίσκονται στην κορυφή της κυβέρνησης.

Υπάρχει κάποιος για τον οποίο εξελίσσεται εδώ ένα show μιας μικρής δίκης…  ξέρετε ο Dennis Hastert θα πάει στη φυλακή για λίγους μήνες αλλά, ναι, ήταν ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, που συμμετείχε σε σειρά παιδικών βιασμών.

Εννοώ πως οτιδήποτε γνωρίζετε δεν είναι μεγάλη υπόθεση και τίποτα που πρέπει να εξετάσουμε. Δεν χρειάζεται να εξετάσουμε καμία από αυτές τις διασυνδέσεις ή κάποιο από τα πράγματα που επισημαίνονται από αυτές τις τρελές συνωμοσίες. Ρεαλιστές συνωμοσίας, όπως ο Gus Abell Edmonds, γνωρίζoυν ότι ο DennisHastert ήταν μέρος ενός πολύ ευρύτερου δικτύου και συμμετείχε σε πολύ πιο σκοτεινά πράγματα από αυτά που βγήκαν στο δικαστήριο.

Αλλά, άαχ, ξέρετε ότι είχε δίκιο για τον Hastert καθ 'όλη τη διάρκεια, αλλά ας μην ανεχόμαστε αυτά που κάνει τώρα. Φυσικά δεν υπάρχει πολιτικός, κανένας από αυτούς τους πολιτικούς ψυχοπαθείς εγκληματίες, που πρόκειται ποτέ να εκθέσει τις θεμελιώδεις αλήθειες για τους κύκλους της παιδεραστίας, για την Κακιστοκρατία, για την αλήθεια της 9/11 ή για την ψεύτικης σημαίας τρομοκρατική επιχείρηση Gladio ή για οποιοδήποτε από τα εκατομμύρια πράγματα που οι θεατές του εταιρικού ρεπορτάζ  γνωρίζουν. 

Και όμως οι άνθρωποι που αυτοχαρακτηρίζονται  ακόμη ως υποστηρικτές της αλήθειας, στη συντριπτική πλειοψηφία τους, εξακολουθούν να προσκολλώνται στον Κρατισμό.

Για αυτούς εξακολουθεί να είναι αυτή η ιδέα: είναι ωχ ναι, λοιπόν, υπάρχουν εγκληματικοί ψυχοπαθείς, υπάρχει αυτή η Κακιστοκρατία, αυτές οι εγκληματικές ψυχοπαθητικές τάξεις, φρικτές, ξέρετε, παιδεραστές και όλα αυτά που διατρέχουν την κυβέρνηση, αλλά αυτό είναι απλώς ένα ενδεχόμενο. 
Αν πάρουμε ακριβώς και ψηφίσουμε τους σωστούς ανθρώπους σε αυτές τις θέσεις εξουσίας, τότε όλα θα είναι καλύτερα πάλι και μπορούμε να έχουμε όλα αυτά τα θαυμάσια πράγματα από την κυβέρνηση.
Λοιπόν, είμαι εδώ για να σας πω σήμερα ότι απολύτως το  100% αυτών των θέσεων εξουσίας, ολόκληρο το “παχνί”,  έχει δημιουργηθεί από και για τους εγκληματικούς ψυχοπαθείς. Αυτοί είναι εκείνοι που έχουν την αιμοδιψή επιθυμία να κυριαρχήσουν σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους και αυτοί είναι εκείνοι που δημιούργησαν τις θέσεις έτσι ώστε να μπορούν να επανδρώνουν αυτές τις θέσεις.
Η κυβέρνηση δεν διευθύνεται περιστασιακά από ψυχοπαθείς. Διευθύνεται κατ’ ανάγκη από τους πιο αδίστακτους αιμοδιψείς πολεμοκάπηλους, εγκληματικούς ψυχοπαθείς. Πάντα έτσι ήταν, πάντα έτσι θα είναι. Δεν υπάρχει καμία ψηφοφορία που θα απέκλειε τους εγκληματικούς ψυχοπαθείς και ψηφοφορία που θα εγκαθιστούσε μια ενάρετη δέσμη θαυμάσιων ανθρώπων που θα κατευθύνουν το πλοίο του κράτους προς τη σωστή κατεύθυνση. Αυτή είναι η απόλυτη αυταπάτη.

Τώρα, εάν δεν γνωρίζετε την εγκληματική ψυχοπάθεια όπως σχετίζεται με την πολιτική τάξη, θα σας προτείνω με όλη μου την καρδιά να μελετήσετε την Πολιτική Πονηρολογία (Political Ponerology  - A Science on the Nature of Evil Adjusted for Political Purposes), μια Επιστήμη για τη Φύση του Κακού  Προσαρμοσμένου για Πολιτικούς Σκοπούς, από τον Andrew Lobaczewski – ένα δυσοίωνα επιδραστικό έργο σε αυτό το θέμα.  Σε αυτό έχω αναφερθεί  στο επεισόδιο 90 της Διαδικτυακής ραδιοφωνικής μου μετάδοσης, "Οι ηγέτες μας είναι ψυχοπαθείς" (“Our leaders are psychopaths”), το οποίο αναθεωρήθηκε πρόσφατα από τον επεξεργαστή βίντεο Brock West για το κανάλι του εταιρικού port extra.

Επομένως, αν δεν έχετε ακούσει ή δεν έχετε δει αυτό το podcast ακόμη, σας προτείνω να το κάνετε και να αρχίσετε να σκέφτεστε για τους εγκληματικούς ψυχοπαθείς που απαρτίζουν απαραιτήτως την κυβέρνηση και στη συνέχεια να αρχίσετε να σκέφτεστε, ίσως,  ότι η κυβέρνηση δεν είναι η απάντηση στα προβλήματα που η ίδια η  κυβέρνηση δημιουργεί,  όπως ξέρετε. Τι τρελή ιδέα! Πού σας οδηγεί αυτό;

Έτσι, εν πάση περιπτώσει, αυτή είναι η σκέψη για την ημέρα για σήμερα. Νομίζω ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτό το θεμελιώδες ζήτημα του δεδομένου ότι τα συστήματα ελέγχου δημιουργήθηκαν από και για τους εγκληματίες ψυχοπαθείς για να κυριαρχήσουν πάνω σας.  Και όσο νωρίτερα το καταλάβουμε όλοι τόσο το καλύτερο για όλους τους εμπλεκόμενους.
Αυτή είναι η ιδέα για σήμερα.

 James Corbett του Corbettreport.com


Απομαγνητοφώνηση-μετάφραση Μαρίας Σεφέρου