ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

Ο σημερινός «Παρλαμενταρισμός» είναι ένας ψευδεπίγραφος «Κοινοβουλευτισμός»

Πώς θα ανακοπεί η εκδίκηση της Ιστορίας


Αναγκαίες ανατροπές

Δρ. Γ. Θ. Χατζηθεοδώρου

Επαναπροσδιορισμός του ελληνικού έθνους και επανίδρυση του ελληνικού κράτους!

Οι νόμοι της Ιστορίας, όπως και αυτοί της Φύσης, είναι αδυσώπητοι.

Δεν πάει άλλο! Κάτι πρέπει να γίνει για να ξεφορτωθούμε εκ θεμελίων και αιματηρά από την σημερινή δικομματική κατοχική κυβέρνηση των Γερμανοτσολιάδων και από τη νέα γερμανική κυριαρχία. Οι θαμώνες της νεοφιλελεύθερης αριστεράς και των δήθεν Ανεξάρτητων Ελλήνων όπως και όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης ανήκουν στο παρελθόν και οπωσδήποτε πρέπει να αποσταλούν στον αγύριστο.

Εάν εκπληρωθεί η προϋπόθεση αυτή γίνεται δυνατός, ο επαναπροσδιορισμός του Ελληνικού Έθνους με ταυτόχρονη ανάλυση των αιτίων Αφελληνοποίησης του χώρου της ανατολικής Μεσογείου και ειδικότερα της Μικράς Ασίας, του Αρχιπελάγους του Αιγαίου και της χερσαίας Ελλάδος.
Το Ελληνικό Έθνος, λάθρα και ψευδεπίγραφα, ταυτίζεται με την ορθόδοξη χριστιανική θρησκεία, δηλαδή με την θρησκευτική ιουδαϊκή αίρεση

Το Ελληνικό Έθνος ορίζεται από μια πλατιά ομάδα ανθρώπων που συνδέονται μεταξύ τους με κοινή γλώσσα, κοινές παραδόσεις, κοινό πολιτισμό, κοινούς πόθους, υποκειμενικό αίσθημα ενότητας ή συνείδηση κοινής καταγωγής.

Η θρησκεία δεν χρειάζεται να είναι κοινή. Χάριν της θρησκείας αυτής απαρνηθήκαμε και συνεχίζουμε να απαρνιούμαστε πάνω από 20 εκατομμύρια εξισλαμισθέντες Έλληνες και τους κάναμε Τούρκους. Το αίτιο της άλωσης του φρονήματος των λαών της Μικράς Ασίας είναι κρυμμένο στην ιδεολογία των εβραιογενών θρησκειών. 

Η ιουδαϊκή αίρεση, που ψευδεπίγραφα ονομάζεται Ορθοδοξία, ενδιαφερόταν και ενδιαφέρεται ακόμη μόνο να σώσει τα προνόμια και την εξουσία της. Έτσι έχασε το Ελληνικό Πνεύμα, χάριν της ιουδαϊκής αυτής αίρεσης τα σκήπτρα που κατείχε με την προβολή της αρετής, της ανδρείας, της αρμονίας και της ισορροπίας σαν πάγιες άξιες της ζωής στην πορεία της γνωστής τότε ανθρωπότητας.

Έτσι ακολούθησαν κατά σειράν οι κηδεμονίες της ανατολικής ρωμαϊκής (βυζαντινής!) αυτοκρατορίας, της οθωμανικής και συνεχίζεται εδώ και 196 χρόνια η κηδεμονία από την ίδια ιουδαϊκή αίρεση μετά τον απελευθερωτικό αγώνα των Ελλήνων του 1821 κατά της οθωμανικής κηδεμονίας. 

Έτσι με το πέρασμα του χρόνου οι ελληνικές συνειδήσεις σιγά-σιγά χάθηκαν διότι ως Έλληνες κακώς θεωρούνταν μόνο όσοι εξακολουθούσαν χάριν ηλιθιότητας να είναι οπαδοί της ιουδαϊκής θρησκευτικής αίρεσης. Οι Τούρκοι συνεπώς έγιναν ένα Έθνος, στην δημιουργία του οποίου συνέβαλαν οι Έλληνες τα μέγιστα, προσφέροντας το αίμα της ελληνικής φυλής και του ελληνικού λάου, πότε με τους βίαιους εξισλαμισμούς, πότε με τους Γενίτσαρους, πότε με την εθελούσια έξοδο των εκατομμυρίων οπαδών της ιουδαϊκής θρησκευτικής αίρεσης από την Μικρά Ασία.

Η σημερινή Τουρκία των 58 εθνοτήτων εμφανίζεται σαν αλλόθρησκο Έθνος ως προς την Ελλάδα αλλά όχι αλλόφυλο. Η Συνθήκη της Λωζάνης του 1923 υπήρξε ένας παραλογισμός που κορυφώνεται στην ανταλλαγή των πληθυσμών με μόνο στοιχειό την θρησκεία. Η ελληνική και τουρκική εθνότητα καθορίζεται από το ποιος είναι οπαδός της χριστιανικής και ποιος της  μουσουλμανικής ιουδαϊκής θρησκευτικής αίρεσης.

Η Ελλάς συνεπώς με την έτσι ονομασθείσα Ορθοδοξία ως μόνη επικρατούσα θρησκεία όντος των τειχών της και με ένα Σύνταγμα «εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος» πότε δεν θα μπορέσει να απελευθερωθεί από την μέχρι σήμερα στείρα πολιτική της και να κατανοήσει την πολιτιστική δύναμη και την ισχύ της. 

Μόνο με τον επαναπροσδιορισμό του Ελληνικού Έθνους οι Έλληνες, αδιαφόρως θρησκείας, θα βάλουν τα πράγματα στην θέση τους, θα ανακόψουν την εκδίκηση της Ιστορίας, θα ανακτήσουν την έννοια της κοινωνίας, θα στείλουν τους Γερμανούς στον διάβολο χωρίς επιστροφή και θα σχηματίσουν μεγάλα εθνικά οράματα.

Ο σημερινός «Παρλαμενταρισμός» στην Ελλάδα δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική δημοκρατία και πολιτεία. Είναι ένας ψευδεπίγραφος «Κοινοβουλευτισμός», δηλαδή μια κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του λαού για τέσσερα χρόνια εν λευκώ και χωρίς έλεγχο μέσω των έτσι και αλλιώς διαβρωμένων και ξενοκίνητων κομμάτων.  

Στο σύστημα αυτό η ψήφος του βλάκα έχει το ίδιο βάρος με την ψήφο του σοφού. Η ψήφος του απατεώνα μετρά το ίδιο με την ψήφο του εντίμου. Η ψήφος του προδότη και του διεφθαρμένου δεν έχει καμία διαφορά από την ψήφο του αγνού ανθρώπου. 

Η ιδεολογική αρχή της ισότητας και η συναφής προς αυτήν της ποσότητας είναι ξένες όχι μόνο προς την γνήσια ελληνική δημοκρατία, αλλά και γενικά προς κάθε εκδήλωση του ελληνικού πολιτισμού.

Πολιτεύματα και δη επιτυχημένα που θα μπορούσαν να εφαρμοστούν σε ένα υπό επανίδρυση Ελληνικό Κράτος εκτός της Ε.Ε., είναι η των «Αθηναίων Πολιτεία» που πραγματεύθηκε ο Αριστοτέλης και η «Λακεδαιμονίων Πολιτεία» του Ξενοφώντα. Ο γράφων θα προτιμούσε τη δεύτερη πολιτεία την όποια επεξεργάστηκε ο Καποδίστριας για την Ελβετία και η όποια εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία μέχρι τις ημέρες μας.

Η Ελβετία με τα Καντόνια της εκλέγει μια μικρή Βουλή 100 Βουλευτών και μια Γερουσία 50 ατόμων τα οποία διορίζονται και αντιπροσωπεύουν την Ελίτ της χώρας. Η κυβέρνηση είναι ολιγάριθμη και στην οποία συμμετέχουν όλα τα κόμματα που έλαβαν πάνω από 5 % των ψήφων. Αυτά εκλεγούν έναν Πρωθυπουργό με διετή θητεία, χωρίς δικαίωμα επανεκλογής. Σε περίπτωση διχογνωμιών μεταξύ Κυβέρνησης και Γερουσίας εφαρμόζονται τα γνωστά Δημοψηφίσματα τα οποία τρέμει να εφαρμόσει η Ε.Ε.

Η ζύμωση ενός νέου πολιτικού κρασιού στην Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει σε παλαιούς και ακάθαρτους ασκούς. Μόνο όταν οι Έλληνες κατορθώσουν να δουν μέσα από τα αρχαιοελληνικά μάτια, μέσα από την επίμονη μελέτη της προγονικής καταγραφής, μέσω της γνήσιας ελληνικής παιδείας, την οποία ο Ιουλιανός αποκαλούσε «δώρο των θεών προς τους ανθρώπους», θα θέσουν μια για πάντα φραγμό στην διαρκή αναπαραγωγή εθελόδουλων, ανιστόρητων και απαίδευτων Ρωμιών. 

Όπως τόνισε ο Ιππόδαμος, πόλις χωρίς πολιτική-πολίτευμα δεν υπάρχει. Στην νέα Αναγέννηση με την επανίδρυση του Ελληνικού Κράτους, θα διαλέξουν οι ακόμη Έλληνες ένα αντιεξουσιαστικο ελληνικό πολίτευμα, ένα από αυτά που τους ανέλυσαν οι Έλληνες διανοητές με πρώτο τον Αριστοτέλη.

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou
Bleibergweg 114, D-40885 Ratingen
Tel.+Fax: 0049 2102 32513
14.07.2017Δρ. Γ. Θ. Χατζηθεοδώρου
15. Juli 2017