ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017

Ο σκοτεινός ρόλος της Χριστιανοσύνης εις βάρος του Ελληνισμού


Εάν οι εξισλαμισθέντες Έλληνες είναι Τούρκοι, τότε οι εκχριστιανισθένες Έλληνες είναι Εβραίοι!

Δρ. Γ. Θ. Χατζηθεοδώρου

Έως την εποχή της κοσμοκρατορίας των Ρωμαίων, με την προβολή της αρετής, της ανδρείας, της αρμονίας και της ισορροπίας, σαν πάγιες άξιες της ζωής,  το Ελληνικό Πνεύμα κατείχε τα σκήπτρα στην πορεία της τότε γνωστής ανθρωπότητας. Από την εποχή της κοσμοκρατορίας των Ρωμαίων τα πράγματα αλλάζουν ριζικά και καθιερώνονται νέα πρότυπα τα όποια μετέφεραν την λύση των ανθρωπίνων υπαρξιακών προβλημάτων σε μια ζωή έξω από την φυσική.

Από τότε, με την έλευση των οπαδών του διαμορφωμένου ιουδαϊκού δόγματος, δηλαδή της Χριστιανοσύνης, άρχισε να καλλιεργείται η υποταγή στην μοίρα, που σαν παντεπόπτης εξουσιαστής προγραμμάτιζε και συνεχίζει να προγραμματίζει την λειτουργία του τότε γνωστού και του σημερινού κόσμου και την έκανε εχθρική κατά της Ελληνικής προοπτικής. 

Το μαρτύριο κατοχής του ελληνικού λάου για 1100 χρόνια από την ιδία την Χριστιανοσύνη υπό την κηδεμονία της βυζαντινής αυτοκρατορίας συνεχίστηκε αμείωτα για άλλα 500 χρόνια από την ίδια την Χριστιανοσύνη υπό την οθωμανική κηδεμονία και συνεχίζεται εδώ και 196 χρόνια από την ίδια την Χριστιανοσύνη μετά τον απελευθερωτικό αγώνα των Ελλήνων του 1821 κατά της οθωμανικής κηδεμονίας. 
Ο ρόλος της Χριστιανοσύνης για 1796 χρόνια σε βάρος της Ελληνικότητας και του Ελληνισμού πρέπει να γίνει αναλυτικά γνωστός σε κάθε σύγχρονο Έλληνα και Ρωμιό όντος και εκτός Ελλάδος για να ξυπνήσει επιτέλους αυτός από τον μακάριο και θανατηφόρο ύπνο του.
Ο κίνδυνος να βρεθεί η βυζαντινή αυτοκρατορία αλλά και οι οπαδοί του διαμορφωμένου ιουδαϊκού δόγματος κάτω από την εξουσία των Ελλήνων ήταν υπαρκτός. Οι επίγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου το είχαν καταφέρει αυτό, λίγα χρόνια πριν, στην Αίγυπτο, στην Συρία, στην Παλαιστίνη και στην Μικρά Ασία. Τόσο οι Ιουδαίοι όσο και οι οπαδοί του διαμορφωμένου ιουδαϊκού δόγματος δεν ξεχνούν μέχρι σήμερα τον Αντίοχο Δ' τον Επιφανή που το 175 π.Χ. εισέβαλε στην Ιερουσαλήμ νικώντας τους υπερασπιστές της και εξελλήνισε τους Ιουδαίους οι οποίοι αποποιήθηκαν τα έθιμα και τις παραδόσεις τους και την θρησκεία τους.

Αυτός ήταν ο κύριος λόγος σύμπλευσης του κρατικού μηχανισμού της βυζαντινής αυτοκρατορίας και της  Χριστιανοσύνης και η εφαρμογή κάθε μορφής σωματικής και ψυχολογικής βίας για να τιμωρηθεί κάθε ελληνική άποψη. 

Οι υπήκοοι της βυζαντινής αυτοκρατορίας, Έλληνες της κυρίως Ελλάδος, των νησιών του Αρχιπελάγους του Αιγαίου και των παραλιών της Μικράς Ασίας και οι εξελληνισθέντες γηγενείς λαοί, έχοντας πολιτιστικό υπόβαθρο επηρεασμένο από την ελληνική αντίληψη, περί διοικήσεως και ελευθερίας αντέδρασαν κατά της βυζαντινής Κηδεμονίας, πράγμα που οδήγησε σε θέσπιση και επιβολή νόμων και κωδίκων που ευνοούσαν την Χριστιανοσύνη σε βάρος κάθε προγενέστερης εθνικής θρησκείας.

Η Χριστιανοσύνη είναι αυτή που με το διαμορφωμένο ιουδαϊκό δόγμα της θυσιάζει ακόμη και σήμερα στον βωμό της εξουσίας της κάθε προσπάθεια προσέγγισης προς την ελληνική φιλοσοφική θεώρηση, καθότι η βουλή του διαμορφωμένου ιουδαϊκού δόγματος, στερεί από τις ιδέες την δυνατότητα να ανθίσουν και να καρπίσουν ελεύθερα. 
Η αρχαιοελληνική φιλοσοφία μέσα στο διαμορφωμένο ιουδαϊκό δόγμα στέρεψε τελείως. Ο αφελληνισμός από πνευματικός πήρε μεγάλες διαστάσεις και έγινε και βιολογικός. Τόσο η βυζαντινή αυτοκρατορία όσο και η Χριστιανοσύνη και αργότερα οι Οθωμανοί και σήμερα οι Τούρκοι ήταν και είναι ανίκανοι να κατανοήσουν τον πολύτιμο θησαυρό που είχαν στο σπίτι τους. 

Όλοι οι ως άνω πράγματι Βάρβαροι αλλά και οι σημερινοί και δήθεν Ευρωπαίοι, φάνηκαν αγνώμονες, αποστρεφόμενοι τους Έλληνες, χωρίς να σταματούν να τους κατηγορούν ως ειδωλολάτρες ή ως αντίχριστους και τεμπέληδες που έχουν χάσει την ψυχή τους.
 ΟΠΟΙΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΤΗΤΑ!!!

Οι πραγματικά ανίκανοι, δηλαδή οι οπαδοί της Χριστιανοσύνης είχαν φτάσει σε τέτοιο χαμηλό πνευματικό επίπεδο ώστε όχι περισσότερες από 400 οικογένειες Οθωμανών Τούρκων κατόρθωσαν να αποκτήσουν την εξουσία. Οι εκχριστιανισθέντες Έλληνες παρέδωσαν την αξιοπρέπειά τους, την ζωή τους και μια ιστορία χιλιάδων ετών σε έναν ισλαμικό εξουσιαστή.

Η αποδοχή της θρησκείας του Ισλαμισμού δεν περιορίζεται μόνο στους εκχριστιανισθέντας λαούς της Μικράς Ασίας αλλά επεκτείνεται και στο ευρωπαϊκό μέρος της επικράτειας των Οθωμανών, δηλαδή στην Ρούμελη. Όσοι από τους εκχριστιανισθέντες Έλληνες αποδέχονται ή αναγκάζονται να αποδεχτούν τον Ισλαμισμό σαν θρησκεία, κακώς θεωρούνταν και θεωρούνται ακόμη, Τούρκοι. 

Οι εξισλαμισμένες Έλληνες, εγκλωβισμένοι στην επιλογή των προγόνων τους, θεωρούνταν κατά παράξενο τρόπο από τους εβραιοποιηθέντες Έλληνες εξωμότες και απομονώνονταν πλήρως, υποχρεούμενοι εκ των πραγμάτων πλέον σε επαφή μόνο με τους Τούρκους. 

Η βιολογική υπόσταση όμως τόσο των εβραιοποιηθέντων όσο και των εξισλαμισθέντων Ελλήνων δεν πουλήθηκε, γιατί η καταγωγή τους είναι ελληνική. Είναι ένα τραγικό φαινόμενο να βλέπει κανείς έναν εβραιοποιηθέντα Έλληνα να σπρώχνεται και να στοιβάζεται κάθε Κυριακή στα αχούρια της Χριστιανοσύνης και να γλύφει το χέρι και το μαχαίρι του σφαγέα του για να πάει το γρηγορότερο στα πράσινα χωράφια της άλλης ζωής. Το ίδιο ισχύει και για τον εξισλαμισθέντα Έλληνα.

Τόσο οι εκχριστιανισθέντες όσο και οι εξισλαμισθέντες Έλληνες κακώς θεωρούν ότι ο Ελληνισμός πλήρωσε για τα αμαρτήματά του, για τα λάθη του, επειδή άφησε τις ιδέες του να ανθίσουν, επειδή έκανε διάλογο το κλειδί για την απελευθέρωση από την προκατάληψη και από κάθε είδους δογματισμό. Αυτός είναι ο λόγος που θα ξαναζήσει η ανθρωπότητα την επιστροφή του Ελληνικού Πολιτισμού και του Ελληνικού Λόγου.
«ΠΥΘΟΙ ΕΝ ΗΓΑΘΕΗ ΓΥΑΛΟΙΣ ΥΠΟ ΠΑΡΝΑΣΟΙΟ».

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou
Bleibergweg 114, D-40885 Ratingen
Tel.+Fax: 0049 2102 32513
E-Mail: chaziteo@t-online.de
16.06.2017Δρ. Γ. Θ. Χατζηθεοδώρου
 20. Juli 2017