ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Τι "μαγειρεύουν" και γιατί οι βάρβαροι για την Ελλάδα;

Τα καταχθόνια σχέδια της κανιβαλιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων


Η Ελλάς και η Ευρωπαϊκή Ένωση

Δρ. Γ. Θ. Χατζηθεοδώρου

Η Ελλάς και η κανιβαλιστική Ε.Ε. των θυγατέρων και υιών του Αβραάμ ως ένα σύστημα υποδομικής βίας της Νέας Τάξης Πραγμάτων!

Το παρόν πόνημα γράφεται για τους ευρισκόμενους κάτω από την υπαγόρευση των Ολιγαρχών που συναντιούνται από την 06.07.2017 για το Συνέδριο των G20 στο Αμβούργο της Γερμανίας, δηλαδή γι’ αυτούς που είναι δέκτες διαταγών, τιμαριώτες, λακέδες και ταυτόχρονα μισθοφόροι των Ολιγαρχών και οι οποίοι αντικατέστησαν χωρίς να τιμωρηθούν την αληθή αρχαιοελληνική Δημοκρατία με μια Ψευτοδημοκρατία της χειρίστης μορφής. 

Το μίγμα αυτό από δολοφόνους της ανθρωπότητας είναι ανίκανο να κατανοήσει χωρίς αυταπάτες και μεταφυσικές σκέψεις ότι ζει σε ένα απροστάτευτο Σύμπαν και σε έναν ασήμαντο πλανήτη ενός αστέρα μακρέων κυμάτων, ο οποίος βρίσκεται χαμένος μεταξύ δυο σπειροειδών βραχιόνων στις εξωτερικές παρυφές ενός Γαλαξία. 

Υπερβαίνει τα αποθέματα της φαντασίας του μίγματος αυτού να κατανοήσει ότι πολύ πιθανώς και πολύ γρήγορα δεν θα υπάρχουν πλέον άνθρωποι στον πλανήτη Γη και ότι ο πλανήτης αυτός θα συνεχίζει να κινείται στην τροχιά του, ενώ ο Ήλιος, η Σελήνη και τα Άστρα θα συνεχίζουν επίσης να φωτίζουν χωρίς να υπάρχει ένα έξυπνο ον για να τα παρακολουθεί. 

Από κοσμολογική σκοπιά παρατηρούμενα, τα συμφέροντα του μίγματος αυτού από δολοφόνους της ανθρωπότητας,  αλλά και των υπολοίπων ανθρώπων, παρουσιάζονται ως τελείως ασήμαντα.

Στην μέχρι σήμερα ιστορία της ανθρωπότητας παρήγαγαν φόβο στον άνθρωπο, τόσο στο επίπεδο της επιβίωσης όσο και στο επίπεδο της ψυχολογικής εκλιπάρυνσής του, οι κατά καιρούς κατακλυσμοί, οι σεισμοί, ο κρότος και το φως της αστραπής, το μυστήριο της κάλυψης του ουρανού με άστρα και οι ξαφνικές κλιματικές μεταβολές.

Ο φόβος ότι δεν θα είναι σε θέση να εξασφαλίσει τα απαραίτητα για την βιολογική του επιβίωση, ανάγκασε τον άνθρωπο να εφεύρει την μορφή και τους νόμους της οργανωμένης κοινωνικής συμβίωσης. Στην αρχή συγκεντρώνονταν οι άνθρωποι σε μια ομάδα, μετά έκτισαν το πρώτο χωριό, αργότερα την πρώτη πόλη και πολύ αργότερα το πρώτο κράτος και εδώ και μερικές δεκαετίες δημιούργησαν τις ενώσεις κρατών.

Ο άνθρωπος δεν είναι από την φύση του καλός όπως και δεν είναι κακός. Έχει όμως περισσότερες τάσεις προς το κακό παρά προς το καλό. Όταν η φύση είναι γεμάτη από θλιβερές κατακραυγές και από επαναλαμβανόμενες σφαγές, τότε τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα για τους καλούς ανθρώπους. 

Ο καλός άνθρωπος είναι μια παραμόρφωση και αρνητής της φύσης και των φυσικών νόμων. Έχει όμως ωθήσεις που μπορούν να υπηρετούν τόσο καλούς όσο και κακούς σκοπούς. Ο άνθρωπος άρχισε σιγά να γίνεται καλός όταν αναγκάστηκε να είναι καλός. Και η μοναδική μέθοδος εξαναγκασμού του ανθρώπου να γίνει καλός είναι το κοινωνικό και πολιτικό σύστημα μέσα στο οποίο ζει. Κάθε άνθρωπος θα πρέπει να γνωρίζει ότι εξαρτάται από το σύστημα αυτό και ότι μόνο όταν υπακούει στους κανονισμούς της συμβίωσης θα μπορέσει να επιβιώσει. Άλλως θα απομονωθεί από την κοινωνία ή θα εκτοπιστεί ή θα εξαλειφτεί για πάντα φυσικώς.

Είναι όμως σήμερα η κοινωνία της ένωσης κρατών, π.χ. της Ε.Ε. των θυγατέρων και υιών του Αβραάμ, σε θέση να εφαρμόζει τέτοια μέτρα;

Οι βαθέως ριζωμένες ανθρώπινες πρακτικές και συμπεριφορές ως π.χ.
• Κανιβαλισμός
• Σκλαβιά
• Δουλοποίηση
• Δίκαιο πυγμής
• Εκδίκηση
• Μονομαχία
• Ανθρωποθυσία
• Εκτέλεση αιχμαλώτων
• Μονομαχίες Γκλαντιατόρων
• Βασανιστήρια στο ποινικό δίκαιο
• Ένστικτα αγώνος και πολέμου κ.α. 
φάνηκε προσωρινά ότι εκτοπίστηκαν από την Λογική, το Ήθος και την Ηθική, από τον Ανθρωπισμό και από τον Εκπολιτισμό, αλλά δυστυχώς μόνο φαινομενικά και όχι στην πράξη. Όπως έδειξε το παράδειγμα του Κανιβαλισμού στο Ρότενμπουρκ στο Χέσσεν της Γερμανίας το 2003, ο Κανιβαλισμός στην πρώτη μορφή του είναι ακόμη υπαρκτός.

Ο Κανιβαλισμός ως μέθοδος απευθείας προμήθειας τροφής άλλαξε την μορφή του με την ημέρωση φαγώσιμων οικιακών ζώων αλλά ως προς την αρχή του εξελίχτηκε επικίνδυνα για την ανθρωπότητα. Ναι μεν τα πολλά εκατομμύρια ανθρώπινα πτώματα δεν τρώγονται πλέον αλλά οι περιούσιες αυτών (τρώγονται). Σήμερα πεθαίνουν ετησίως παγκόσμια από πείνα, πολέμους, επιδημίες κ.α. περίπου 53 εκατομμύρια άνθρωποι.

Η κανιβαλιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων και η Ε.Ε. των θυγατέρων και υιών του Αβραάμ χαρακτηρίζονται από εγκληματικές ιδεολογικές, οικονομικές, χρηματοπιστωτικές και πολιτικές συγκεντρώσεις ισχύος στα χέρια πολύ μικρού αριθμού Ολιγαρχών που ποτέ άλλοτε δεν έχουν εμφανιστεί στον πλανήτη μας.
Τα 500 μεγαλύτερα βιομηχανικά συγκροτήματα στα χέρια ολίγων Ολιγαρχών ήλεγχαν το 2016 το 52 % του παγκόσμιου ΑΕΠ. Τα ως άνω συγκροτήματα ελέγχουν επιπλέον όλη την οικονομική και τεχνολογική εξέλιξη στον πλανήτη μας και λειτουργούν βάσει της αρχής μεγιστοποίησης του κέρδους. Οι 85 πιο πλούσιοι Ολιγάρχες του πλανήτη μας κατείχαν το 2016 μια περιουσία (ίση με αυτή) που κατείχαν 4,5 δισεκατομμύρια πάμφτωχοι άνθρωποι, των οποίων τα πτώματα δημιουργούσαν ολόκληρα βουνά.
Η κανιβαλιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων με την Ε.Ε. των θυγατέρων και υιών του Αβραάμ είναι Θανατηφόρα δημιουργήματα τα οποία σκοτώνουν. Δημιούργησαν σκόπιμα μια εγκληματική ανισότητα σε βάρος των πιο φτωχών ανθρώπων.
Τι έχουν σχεδιάσει και γιατί οι ως άνω πράγματι Βάρβαροι άνθρωποι για την Ελλάδα; 
Χωρίς καμία αμφιβολία: Φοβούνται το πνεύμα που εκπέμπει ακόμη στην Ανθρωπότητα η Ακρόπολη των Αθηνών. Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος της απόφασής τους να λεηλατήσουν ολοκληρωτικά πρώτα την πατρίδα μας και να την πετάξουν μετά ως τροφή στους Τούρκους.

Το πραγματικό πρόβλημα της Ελλάδος σήμερα δεν είναι η απουσία της παραγωγής, είναι η απουσία της αγοραστικής δύναμης των Ελλήνων. Οι Έλληνες σήμερα, που στην Ελλάδα πεινούν και πεθαίνουν αυτοκτονώντας, δεν έχουν τα απαραίτητα μέσα διατροφής. Αφήνονται να πεθάνουν για να λεηλατήσουν μετά τις τυχόν περιουσίες τους.

Μια τεράστια εγκληματική πράξη της δολοφονικής Νέας Τάξης Πραγμάτων μαζί με την ομοίως δολοφονική Ε.Ε. των θυγατέρων και υιών του Αβραάμ είναι το τεράστιο και εικονικά φτιαγμένο δημόσιο ελληνικό χρέος με στόχο την λεηλασία της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων ακόμη και αυτών των Αποδήμων. Πρόκειται για μια θηλιά των καθαρμάτων εγχώριων και ξένων στον λαιμό της πατρίδας μας. Τίποτε δεν παρέμεινε για την εκπαίδευση, υγεία, ενέργεια, συγκοινωνία και πολλά άλλα στα χέρια των Ελλήνων.

Χώρες όπως η πατρίδα μας, οι οποίες κατά περιόδους αδυνατούν να πληρώσουν τα εικονικά χρέη τους και φτωχαίνουν, προτείνουν στους δανειστές τους διαπραγματεύσεις για μείωσή τους. Είναι καλύτερα για τους δανειστές να πάρουν π.χ. το 30 % των χρημάτων τους πίσω παρά να τα χάσουν όλα. Στην περίπτωση αυτή η Ελλάς θα εκδίδει νέα Ομόλογα και θα τα αντικαθιστά με τα παλαιά.

Τα καθάρματα όμως καταφεύγουν σε άλλες εγκληματικές πράξεις. Αγοράζουν από την παράλληλη αγορά με ψευτοδεκάρες τα παλαιά Ομόλογα και μετά δικαστικώς απαιτούν το ξεπλήρωμά τους όπως καταγράφονται με τις παλαιές τιμές τους. Συνήθως η έτσι ονομασθείσα τυφλή θεά (μια μονόφθαλμη πόρνη που αλληθωρίζει!) τους δικαιώνει και τους δίνει το δικαίωμα κατάσχεσης περιουσιών και εμπορευμάτων…..

Υπάρχει μόνο ένας δρόμος αντιμετώπισης των ως άνω καθαρμάτων. 
Παγκοσμίως πρέπει να δημιουργηθεί μια τέλεια οργανωμένη αντίδραση. 
Από τον Immanuel Kant) πάρθηκε η διατύπωση:

«Η ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ, ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ»

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou
Bleibergweg 114, D-40885 Ratingen
Tel.+Fax: 0049 2102 32513
E-Mail: chaziteo@t-online.de
08.07.2017
_____________________________________
 Rubrik: Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.

Δρ. Γ. Θ. Χατζηθεοδώρου
10. Juli 2017