ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017

Ο ΣΥΡΙΖΑ προωθεί την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια


Πήρε ο στραβός κατήφορο, λέει η σοφή παροιμία... Και όπως φαίνεται, ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο βρίσκεται στην εξουσία, δεν θα σταματήσει αυτόν τον κατήφορο, αν δεν κατεδαφίσει μία προς μία τις αρχές και αξίες πάνω στις οποίες οικοδομήθηκαν οι κοινωνίες κατά τη διάρκεια της ιστορίας. Και όλα αυτά, με το παραπλανητικό επιχείρημα της δήθεν στήριξης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων! 

Πρόσφατη πολιτική απόφαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει, συν τοις άλλοις: 
«Είναι επίσης ώριμο να προχωρήσουμε και σε τομές όπως ο πολιτικός γάμος των ομοφυλοφίλων και το δικαίωμα των ομόφυλων ζευγαριών στην τεκνοθεσία».
Ποιων "δικαιωμάτων" βρε μωροί και τυφλοί; Των παρά φύσιν "δικαιωμάτων"; Των "δικαιωμάτων" που η ίδια η φύση και η κοινή λογική αρνούνται να τους αναγνωρίσουν; 

Δεν ανατρέχω βέβαια στις ηθικές επιταγές, στην απέλπιδα προσπάθειά μου να σας αναχαιτίσω από τον κατήφορό σας, διότι αυτές τις θεωρείτε "δεσμά" που έχει επιβάλει αυθαίρετα η θρησκεία. Θα επιχειρηματολογήσω όμως πάνω στην καραμέλα των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" που θρασύτατα πιπιλάτε.  

Σας ερωτώ λοιπόν: ο εξαθλιωμένος φορολογούμενος δεν έχει δικαιώματα; Δεν έχει δικαίωμα να αρνείται να επιδοτεί, με τους εξοντωτικούς φόρους που καθημερινά του επιβάλλετε, τις φοροαπαλλαγές και τα ασφαλιστικά και κληρονομικά προνόμια των ομόφυλων ζευγαριών;

Και βέβαια ο κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει στην κρεβατοκάμαρά του. Έχει δικαίωμα, εφόσον το επιλέγει, να ασελγεί πάνω στην ίδια του τη φύση και να υφίσταται τις συνέπειες της παραβίασής της. Έχει επίσης το δικαίωμα να αυτογελοιοποιείται στους δρόμους με τις παρδαλές "Gay Parades", προσφέροντας στο κοινό ένα καρναβαλίστικο θέαμα με άκρως προκλητικό τρόπο.

Εκείνο όμως που δεν έχει δικαίωμα είναι να ζητάει την επιδότηση της κοινωνίας για να έχει τις απολαβές που έχουν θεσπιστεί για την προστασία του θεσμού της φυσιολογικής "πυρηνικής" οικογένειας.

Επιπλέον, και κυρίως, δεν έχει το δικαίωμα τεκνοθεσίας!
Αλήθεια, το ανήλικο παιδί δεν έχει δικαιώματα; Δεν έχει δικαίωμα να μεγαλώσει φυσιολογικά χωρίς να υποστεί σύγχυση από την τρυφερή παιδική ηλικία - σύγχυση ως προς το τι είναι φυσιολογικό και τι αφύσικο, ως προς το ποιοι είναι οι ρόλοι της μαμάς και του μπαμπά, ως προς το τι σημαίνει αρσενικό και θηλυκό;  
Ποιος έχει, βρε αθεόφοβοι μηδενιστές αρχών και αξιών, το δικαίωμα να δηλητηριάσει την παιδική ψυχούλα για να προστατέψει τα δήθεν δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών; ΚΑΝΕΝΑΣ!

Οι ομοφυλόφιλοι και οι λεσβίες έκαναν αβίαστα μια επιλογή στη ζωή τους, αλλά αρνούνται να αποδεχτούν και τις συνέπειες της επιλογής τους αυτής. Θέλουν και το σκύλο χορτάτο και την πίτα γερή. Μονά-ζυγά δικά τους! Ατομικισμός, ε;

Από την άλλη, το ανήλικο παιδί δεν έκανε καμία επιλογή για να ζήσει σε αφύσικη οικογένεια. Δεν ρωτήθηκε καν. Δεν είναι, φυσικά, σε θέση να επιλέξει, ακόμη κι αν το ρωτούσαν, επειδή είναι ανήλικο. Δεν ρωτήθηκε από κανέναν εάν αύριο στο σχολείο θέλει να γίνει περίγελος των συμμαθητών του, όταν έρχεται να το παραλάβει η "μαμά"-άνδρας, ή ο "μπαμπάς"-γυναίκα ή δύο "μαμάδες" ή δύο "μπαμπάδες". 

Δεν οφείλει, λοιπόν, η Πολιτεία να προστατέψει τα ανήλικα παιδιά από τα εγωιστικά καπρίτσια των ενηλίκων;

Ρητορικό το ερώτημα, βέβαια, διότι ύψιστο χρέος μιας Πολιτείας είναι να προστατεύει τα παιδιά από την έκθεσή τους σε συνθήκες που θα τραυματίσουν τις παιδικές ψυχούλες και θα τους προκαλέσουν σύγχυση ως προς το φυσιολογικό και το αφύσικο, το λογικό και το παράλογο, το ωφέλιμο και το επιζήμιο, το καλό και το κακό, το δίκαιο και το άδικο, το δικαίωμα και το χρέος. 

Οι μελέτες παιδοψυχολόγων και κοινωνιολόγων παγκοσμίως - όταν βέβαια δεν είναι οι ίδιοι ομοφυλόφιλοι, οπότε οι εκθέσεις τους είναι υποκειμενικές και στρεβλές -  καταλήγουν ότι η υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια είναι επιβλαβής.
«Η μελέτη, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι ανάμεσα στα παιδιά που ανέθρεψαν ομόφυλα ζευγάρια, παρατηρείται μια σημαντική αύξηση σε χαμηλή αυτοεκτίμηση, στρες, σύγχυση όσον αφορά τη σεξουαλική ταυτότητα, αύξηση σε ψυχικές ασθένειες, χρήση ναρκωτικών, ακολασία και "αφροδίσια" νοσήματα».
Ο Ισπανικός Σύνδεσμος Παιδιάτρων στηρίζει σταθερά τα ευρήματα αυτής της μελέτης, δηλώνοντας ότι μια "πυρηνική οικογένεια με δυο μπαμπάδες ή δυο μαμάδες είναι ξεκάθαρα επιβλαβής για το παιδί".

Διαβάστε σχετικό άρθρο και εδώ.

Εκείνο, όμως, που με απογοητεύει περισσότερο είναι το ότι, ενώ ξεσηκώθηκαν και οι πέτρες εναντίον της κλήρωσης των σημαιοφόρων στις παρελάσεις, στο άκουσμα της πολιτικής απόφασης της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ για τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια η αντιπολίτευση και τα ΜΜΕ δεν διέρρηξαν τα ιμάτιά τους ως θα όφειλαν, δεν καταδίκασαν ομοθυμαδόν και ανεπιφύλακτα κάθε τέτοιο ενδεχόμενο... 
Εντολή "άνωθεν" και έξωθεν, άραγε, ή πονηρή πολιτική προς άγραν ψήφων από τους ομοφυλόφιλους;

Αναρωτιέμαι, πού θα σταματήσει αυτός ο ηθικός εκτροχιασμός; Μήπως αύριο-μεθαύριο οι μη έχοντες ιερό και όσιο νομοθέτες μας προχωρήσουν και σε νομιμοποίηση της παιδεραστίας;