ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017

Κουτοπονηριές των βΟλευτών μιας εκφυλισμένης "Δημοκρατίας"

Για να ξεγελάνε το πόπολο και να τσιμπολογάνε ψηφαλάκια από παντού... Για την καρέκλα τους ρε μαμώτο, και Ελλάς πυρί μειχθήτω!


ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, Ο ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ ΕΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ; 

 Στραπατσαρίστηκε στη χθεσινή ψηφοφορία για τη «διόρθωση φύλου» η συγκυβέρνηση των Τσιπροβλαμμένων, αλλά θα πρέπει να είναι πολύ ευχαριστημένη, καθώς τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί πολύ χειρότερα γι’ αυτήν!
Υπενθυμίζω, ότι εφαρμόζοντας το γνωστό κόλπο «διαφωνούμε τάχα σε ζητήματα στα οποία σίγουρα διαφωνεί το ακροδεξιό μας ακροατήριο, εφόσον βρίσκονται άλλοι πρόθυμοι και τα υπερψηφίζουν», οι ψεκασμένοι καταψήφισαν το πιο προκλητικό άρθρο του νομοσχεδίου για την «διόρθωση φύλου» από τα 15. Κι αυτή τη φορά, έπραξαν ομοίως και 4 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ…


Έτσι, το νομοσχέδιο πέρασε χάρη στο Ποτάμι που υπερψήφισε, τον Θανάση Θεοχαρόπουλο της κλεφτοπασοκικής συνιστώσας ΔΗΜΑΡ και τους μισούς βουλευτές της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης» (κλεφτο-ΠΑΣΟΚ) που σκοπίμως απουσίασαν από την ψηφοφορία, αποφεύγοντας να δηλώσουν ακόμη και το ΠΑΡΩΝ, που ήταν τελικά η επίσημη γραμμή του κόμματός τους. 

Κι έτσι σώθηκε η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων και ειδικότερα εξασφαλίστηκε η συνέχιση της παρουσίας των ψεκασμένων στη συγκυβέρνηση.

Γιατί άραγε οι (δήθεν!) ορκισμένοι εχθροί των ψεκασμένων, τους επέτρεψαν – για μια ακόμα φορά! - να διατηρήσουν την «ακροδεξιά» τους αξιοπρέπεια, παραμένοντας ταυτοχρόνως και στη συγκυβέρνηση; 
Είναι προφανές: διότι το άθλιο κατασκεύασμα των ψεκασμένων είναι απαραίτητο στους πέραν του Ατλαντικού παγκόσμιους αφέντες, προκειμένου να κρατάει κάποιους ψηφοφόρους που σε άλλη περίπτωση θα κατέληγαν στην Χρυσή Αυγή. 
Κι αφού έπεσαν τα σχετικά τηλέφωνα από τον Αμερικανό πρέσβη προς τα «κεντροαριστερά» τσιράκια του, τα τσιράκια υπάκουσαν στις βουλές των κυρίων τους!

Πηγή
---------------------------