ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017

Ο ρόλος της ΕΚΤ στη λεηλασία της Ελλάδας


Στουρναριές και απάτες

Δρ. Γ. Θ. Χατζηθεοδώρου

Οι στουρναριές των Στουρνάρων της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) και της Ελληνικής Κεντρικής Τράπεζας = Τράπεζα της Ελλάδος (ΕΚΤ) και οι μεγαλοαπάτες με το δημόσιο χρέος της χώρας μας

Κατά τον κόμη Richard Nikolaus von Coudenhoven-Kalergi, τον πατέρα της Πανευρώπης των θυγατέρων και υιών του Αβραάμ (ως υπηρέτης της Σιών και της στοάς της έκανε πολύ γρήγορα καριέρα κατακτώντας στην ηλικία των 29 ετών τον 18ο βαθμό της Μασονίας, δηλαδή του «Ιππότη του Ροδόσταυρου):
«Τυφλός είναι αυτός ο όποιος δεν βλέπει τους κινδύνους οι οποίοι καιροφυλακτούν σε μια τεμαχισμένη Ευρώπη. Εγκληματίας είναι αυτός ο οποίος δεν κάνει τίποτε κατά του κινδύνου αυτού. Προδότης είναι αυτός ο οποίος εργάζεται κατά μιας ενωμένης Ευρώπης και αποδεικνύει έτσι ότι δεν αγαπά την πατρίδα του, την οικογένειά του και ότι έχει εγκαταλείψει τον εαυτό του».

Ο πατέρας της Πανευρώπης γνώριζε, βεβαίως, ότι η κατασκευή της Ε.Ε. των θυγατέρων και υιών του Αβραάμ δεν μπορούσε, δεν μπορεί και δεν θα μπορέσει ποτέ να γίνει η Ευρώπη των Πατρίδων, διότι από το Α έως το Ω είναι ένα προϊόν της συναγωγής του Σατανά και ένα κατευθυνόμενο κατασκεύασμα. 
Για τον λόγο αυτό η Ε.Ε. των θυγατέρων και υιών του Αβραάμ κατά αίμα ή ως αδέλφια της ίδιας στοάς, δηλαδή της Συνθήκης του Μάαστριχτ, δεν μπορεί να είναι η Ευρώπη των Πατρίδων!
Αφού η Σιών και η στοά της δραστηριοποιήθηκαν, δηλαδή αφού κατέλαβαν με τους πιστούς τους δούλους τις ασφαλιστικές δικλείδες της Ευρώπης στην πολιτική, οικονομία. χρηματοπιστωτικό τομέα, ένοπλες δυνάμεις, ΜΜΕ και πολιτισμό, αποφάσισαν και για το είδος της σημαίας της Ε.Ε., ένα βασικό μπλε τετράγωνο ή ορθογώνιο παραλληλόγραμμο με ένα κυκλικό στεφάνι με ακριβώς 12 πεντάγραμμα χρυσά αστέρια.

Βεβαίως έχει η ευρωπαϊκή σημαία, όπως και κάθε σημαία, τον συμβολισμό της. Σημασία εδώ έχει τι ακριβώς αυτή συμβολίζει, δηλαδή για ποιο πράγμα στέκεται; Ο σημερινός αριθμός των κρατών μελών της Ε.Ε. είναι ακόμη 28, δηλαδή τα 12 πεντάγραμμα χρυσά αστέρια δεν συμβολίζουν τον αριθμό των 28 κρατών μελών ούτε δε και τον αριθμό 6 των ιδρυτικών κρατών της ΕΟΚ. Η επίσημη ανακοίνωση ότι αυτή συμβολίζει τους 12 ζωδιακούς κύκλους δεν είναι πιστευτή. Συμβολίζει μήπως η σημαία της Ε.Ε. τους 12 υιούς του γενάρχη των Εβραίων Ιακώβ; 

Εάν είναι έτσι, δεν μπορούν όλοι οι αντίπαλοι της Ε.Ε. και της Συνθήκης του Μάαστριχτ, και συνεπώς και ο αρθρογράφος του παρόντος άρθρου, παρά να είναι στα μάτια της εξουσιαστικής κάστας τυφλοί, μάλιστα και εγκληματίες και, ακόμη χειρότερο, προδότες! Η σημερινή εξουσιαστική κάστα της Ε.Ε. είναι αυτή η οποία αποτελείται από απροσδιόριστες φιγούρες οι οποίες δεν αποκλείεται να είναι εγκληματίες και προδότες!

Σε όλες τις εποχές στο παρελθόν ανήκε στην δικαιοδοσία των αυτοκρατόρων και βασιλέων ο έλεγχος για την έκδοση και κυκλοφορία νομισμάτων, μια δικαιοδοσία η οποία θα μπορούσε να είχε μεταβιβασθεί χωρίς περιπλοκές σε δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις μοντέρνων δημοκρατιών, βασιλευομένων και μη, ως συνέχεια των αυτοκρατόρων και βασιλέων. Αντ’ αυτού πέρασε η δικαιοδοσία αυτή στις έτσι ονομασθείσες κεντρικές τράπεζες οι οποίες μόνο κατ’ όνομα υπόκεινται στην κρατική δικαιοδοσία και έλεγχο.

Πώς λειτουργούσαν στην Ευρώπη οι εθνικές κεντρικές τράπεζες προ της ίδρυσης της ΕΚΤ, που δεν υπόκειντο στην κρατική δικαιοδοσία και έλεγχο αλλά πίσω από αυτήν κρύβονταν οι ιδιωτικές μεγάλες τράπεζες που είχαν και το θράσος να απολαμβάνουν και τους μεγάλους τόκους και πανωτόκια που προέκυπταν  από την κυκλοφορία του χρήματος;

Για να διατηρηθεί σταθερή η αξία του χρήματος, κάτι που είναι γενικά αλλά και στις σημερινές συνθήκες ένας εύλογος στόχος, όφειλε μια εθνική κεντρική τράπεζα της Ευρώπης (προ της ίδρυσης της ΕΚΤ) κατά την μείωση του ΑΕΠ να μειώσει και την ποσότητα του κυκλοφορούντος χρήματος και αντίστροφα με την αύξηση του ΑΕΠ να την αυξάνει.

Αλλά πώς ελάμβανε χώρα η ως άνω διαδικασία; Από ποιους λαμβάνονταν τα παραπανήσια χρήματα και σε ποιους δίδονταν αυτά χωρίς να δημιουργούνται χονδροειδείς αδικίες; 

Μια εθνική κεντρική τράπεζα ούτε έπαιρνε αλλά και ούτε μοίραζε χρήματα. Ρύθμιζε συνεχώς αλλά έμμεσα την κυκλοφορία της ποσότητας χρήματος με το να αυξάνει και να μειώνει τους τόκους δανείων προς τις εργασιακές τράπεζες. Όσο ακριβότερα ήταν τα δάνεια αυτά προς τις εργασιακές τράπεζες, τόσο λιγότερη ήταν η ζήτηση προς αυτά και τόσο λιγότερο χρήμα των κεντρικών τραπεζών κατέληγε δια των εργασιακών τραπεζών στην κυκλοφορία του χρήματος. Η κατάσταση αυτή είχε αντίκτυπο στην αύξηση των αποταμιεύσεων των πελατών στις εργασιακές τράπεζες, διότι με τους τόκους δανείων αυξάνονταν και οι τόκοι των αποταμιεύσεων και η κυκλοφορία του χρήματος μειωνόταν.

Το ύψος τον τόκων είναι συνεπώς ένα σπουδαίο όργανο για την ρύθμιση της ποσότητας κυκλοφορίας του χρήματος. Κάθε τράπεζα εργασίας ήταν υποχρεωμένη να διατηρεί ένα σταθερά καθορισμένο ποσό χρήματος των αποταμιευτών πελατών της ως «ελάχιστο ντεπόζιτο» στην εθνική κεντρική τράπεζα. Το ντεπόζιτο αυτό δημιουργούσε το επίσημο «ιδιωτικό κεφάλαιο» της εθνικής κεντρικής τράπεζας. Από αυτό το κεφάλαιο μπορούσε η εθνική κεντρική τράπεζα να παραχωρεί στις εργασιακές τράπεζες έντοκα δάνεια όταν τα κεφάλαια αυτών συν οι αποταμιεύσεις των πελατών τους δεν αρκούσαν για να ικανοποιήσουν τη ζήτηση δανείων από επιχειρήσεις και ιδιώτες.

Εάν το σύστημα αυτό ρύθμισης του ποσού της κυκλοφορίας του χρήματος διατηρούνταν, θα κατείχε κάθε εθνική κεντρική τράπεζα μόνο ένα πολύ στενό χώρο παιχνιδιού για την αύξηση ή μείωση της ποσότητας του σε κυκλοφορία ευρισκόμενου χρήματος. Επιπλέον οι εθνικές κεντρικές τράπεζες θα μπορούσαν να περιορίσουν την ποσότητα του σε κυκλοφορία ευρισκόμενου χρήματος στα μέγιστα ποσοστά του υπαρκτού ολικού όγκου χρήματος με χρησιμοποίηση της δραστικής ρύθμισης προς τους τόκους προεξόφλησης και πίστωσης ώστε να μην ενδιαφέρονται για δάνεια οι εργασιακές τράπεζες.

Αντίστροφα θα μπορούσαν οι εθνικές κεντρικές τράπεζες να αυξήσουν την ποσότητα κυκλοφορίας του χρήματος κατά 100 % του υπάρχοντος όγκου χρήματος με την μείωση των τόκων τους προεξόφλησης και πίστωσης σε τέτοια επίπεδα ώστε οι εργασιακές τράπεζες ευχαρίστως να δανείζονται από το «ελάχιστο ντεπόζιτο» της εθνικής κεντρικής τράπεζας. Όσο καιρό το ΑΕΠ μιας οικονομίας δεν αυξάνεται ή μειώνεται δραστικά θα αρκούσε ένα τέτοιο μέτρο όπως περιγράφτηκε για να σταθεροποιηθεί το νόμισμα της ως άνω οικονομίας.

Το πρόβλημα εδώ κρύβεται στην Συναγωγή του Σατανά, δηλαδή των Μεγιστάνων του χρήματος, οι οποίοι καθόλου δεν ενδιαφέρονται για μια σταθεροποίηση του νομίσματος μιας χώρας! Τι σημαίνει αυτό; Οι ως άνω Μεγαλοαπατεώνες θέλουν η αύξηση της ποσότητας ή η δημιουργία του χρήματος να βασίζεται στο ότι το τραπεζικό σύστημα στον τομέα των δανείων και τα αξιόχαρτά του να μπορεί να τα επεκτείνει κατά το δοκούν. Μόνο κατ' αυτόν τον τρόπο να μπορούν οι εταιρείες και οι καταναλωτές να είναι σε χρηματική ρευστότητα. Αντιστρόφως οι ακίνητοι τραπεζικοί ισολογισμοί δείχνουν ότι καμία άλλη χρηματική ρευστότητα δεν ρέει προς την οικονομία μιας χώρας.

Η κατάσταση αυτή λειτουργεί μόνο όταν οι εθνικές κεντρικές τράπεζες δεν τίθενται πουθενά σε ένα κάποιο δημόσιο έλεγχο, πράγμα που τις δίνει τη δυνατότητα και τη δικαιοδοσία κατά βούληση και μόνο στα χαρτιά το υπάρχον «καταγεγραμμένο χρήμα» να μεταφέρεται στην κυκλοφορία προς όφελος των εργασιακών τραπεζών. Επειδή στην περίπτωση αυτή οι εθνικές κεντρικές τράπεζες, σε αντίθεση με τους πολιτικούς που παρουσιάζουν σκόπιμα παραμορφωμένη εικόνα, δεν θα είχαν κανένα ενδιαφέρον για έντιμα μεν αλλά μη αποδοτικά μέτρα για τη σταθεροποίηση ενός εθνικού νομίσματος, διότι ο πραγματικός στόχος τους είναι να στηριχτούν οι δικές τους εργασιακές τράπεζες και να προσκομίσουν μέγιστα κέρδη από τους τόκους των δανείων τους, που σημαίνει ότι οι εργασιακές τράπεζες ντε φάκτο είναι αυτές που ελέγχουν και κατευθύνουν τις εθνικές κεντρικές τράπεζες.

Μετά τις ως άνω χρήσιμες διευκρινίσεις, έρχεται τώρα και η σειρά της ΕΚΤ και ο ρόλος αυτής στην λεηλασία της πατρίδας μας. Η τράπεζα αυτή αναδύθηκε στην Ε.Ε. των θυγατέρων και υιών του Αβραάμ σε μονοπωλιακό πιστωτή, δηλαδή σε αυτό που έκαναν, έως την εμφάνισή της, σε εθνικό επίπεδο οι εθνικές κεντρικές τράπεζες, αλλά σε τέτοιο βαθμό που μεγιστοποιεί τα κέρδη των Μεγαλοαπατεώνων, λεηλατώντας την οικονομική δύναμη των λαών της Ευρώπης των Πατρίδων.

Κατά την Συνθήκη του Μάαστριχτ οφείλει η ΕΚΤ να είναι «ανεξάρτητη»! Πόσο ανεξάρτητη όμως μπορεί αυτή να είναι κάτω από τις πιεστικές διαταγές των Μεγιστάνων του χρήματος από τότε που η Goldman Sachs την απορρόφησε; 

Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι η «ανεξαρτησία» της πουθενά στο καταστατικό της δεν αναφέρεται,  αυτή ελέγχεται μόνο από το έτσι ονομασθέν EG-Gerichtshof, όπου όμως δεν διευκρινίζεται εάν η ηγεσία της, λόγω παραμερισμού των υποχρεώσεών της, καταχρήσεων στο λειτούργημα και άλλων παρόμοιων πλημμελημάτων, μπορεί να τιμωρηθεί. Κατά πάσα πιθανότητα «Όχι», διότι κάτι τέτοιο θα έπληττε την ανεξαρτησία της ΕΚΤ! 

Η ανεξαρτησία αυτή φτάνει μέχρι το σημείο ώστε η ΕΚΤ, βάσει του άρθρου 34.1 του καταστατικού της, να μπορεί να εκδίδει διατάγματα και αποφάσεις που αφορούν νομισματικές και συναλλαγματικές διαδικασίες της Ευρωζώνης.

Ένα διάταγμα δεν έχει μόνο γενική ισχύ, αλλά είναι υποχρεωτικά δεσμευτικά όλα τα μέρη του και ισχύει έμμεσα σε κάθε χώρα μέλος της Ε.Ε. Μια απόφαση βάσει του άρθρου 34.2 ισχύει επίσης σε όλα τα μέρη της, σε ζητήματα στα οποία αναφέρεται. Έτσι μπορούν οι Μεγιστάνες του χρήματος, δηλαδή οι Μεγαλοαπατεώνες, να κουνήσουν μόνο τα χείλη τους και σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ε.Ε. των θυγατέρων και υιών του Αβραάμ, να χορεύουν οι τιμαριώτες τους με τον σκοπό που αυτοί σφυρίζουν!

Οι Μεγιστάνες του χρήματος δεν θα ήταν Μεγιστάνες εάν αρκούνταν με τα μισά εκεί που θα μπορούσαν να πάρουν τα πάντα. Οι Μεγαλοαπατεώνες αυτοί διοχέτευσαν στο καταστατικό της ΕΚΤ ένα μικρό, ασήμαντο και άχρωμο άρθρο 24 με τον τίτλο «υπόλοιπες εργασίες» το οποίο περιέχει:
«Η ΕΚΤ και οι εθνικές κεντρικές τράπεζες έχουν το δικαίωμα,
πέραν από τις εργασιακές τους υποχρεώσεις, να εργάζονται
και για τον εαυτό τους και τους υπαλλήλους των».

Έτσι στην ΕΚΤ που είναι τόσο υπέροχα ανεξάρτητη μπορεί η διοίκησή της, ακόμη και στις ώρες υπηρεσίας της, να εργάζεται τελείως επίσημα και για τα συμφέροντα των Μεγιστάνων του χρήματος. Η ΕΚΤ τίποτε δεν αποφασίζει για την οικονομική πολιτική της Ε.Ε. των θυγατέρων και υιών του Αβραάμ. Για την πολιτική αυτή υπεύθυνη είναι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Οι ειδικοί της ΕΚΤ είναι υποχρεωμένοι στον χρηματικό τομέα να ακολουθούν τις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, δηλαδή τις αποφάσεις των πολιτικών που αντιπροσωπεύουν τους λαούς τους. Κάτι τέτοιο όμως ξεπερνά τα όρια της γελοιότητας και είναι τελείως υποκριτικό! Τις αποφάσεις τις παίρνουν οι Μεγιστάνες του χρήματος που έχουν εντελώς κοινά ενδιαφέροντα και συμφέροντα…

Είναι πασίγνωστο δε ότι όλοι σχεδόν οι διοικητές των εθνικών κεντρικών τραπεζών δεν έλαβαν τις θέσεις τους κατόπιν των αποφάσεων των κυβερνήσεών τους (το ίδιο ισχύει και για το Στουρνάρι της Τράπεζας της Ελλάδος!) αλλά κατόπιν επιλογών, διαταγών και απειλών των Μεγιστάνων του χρήματος. Η δήλωση του Στουρνάρι της ΕΚΤ, δηλαδή του ανθρώπου της Goldman Sachs, ότι θα σώσει το Ευρώ αδιάφορο πόσο αυτό θα κοστίσει, υπήρξε η έναρξη για τον τελικό κύκλο του θεαματικής σκηνοθεσίας τρισεκατομμυρίων Ευρώ της Wall-Street σε βάρος της ηλίθιας ελίτ της Ε.Ε. των θυγατέρων και υιών του Αβραάμ.

Παρόλο που η πολιτική αγαπητή υπηρέτρια της Wall-Street και ο φοροεισπράκτορας και εγκάθετος στο αναπηρικό του καροτσάκι, που ασκούν ακόμη στην Γερμανία εξουσία, κατ’ επανάληψη δηλώνουν ότι δια των θανατηφόρων αποταμιεύσεων των κρατών μελών της Ε.Ε. θα ξεπληρωθούν τα χρέη τους, η Goldman Sachs των Μεγιστάνων του χρήματος σχεδίασαν τα αντίθετα. 
Η θανατηφόρος αποταμίευση, όπως έδειξε η Ελλάς, χρειάζεται μόνο για να ξεπληρώνονται οι καθημερινά αυξάνουσες αποπληρωμές των στοιχημάτων ασφαλειών των δανείων και τίποτε άλλο.
Με το χρήμα αυτό αίματος (στην Ελλάδα οι αυτοκτονίες ξεπέρασαν τις 10.000) ξεπληρώθηκαν κυρίως οι τράπεζες και οι πιστωτές αυτών. Ποτέ δεν σχεδιάστηκε να ξεπληρωθούν τα χρέη των υπερχρεωμένων κρατών μελών της Ε.Ε. Το αντίθετο έγινε, όπως δείχνει το παράδειγμα Ελλάς. Τα χρέη υπεραυξήθηκαν! Γι’ αυτό έγινε ξεκάθαρο ότι τα Στουρνάρια της ΕΚΤ και της κεντρικής τράπεζας της Ελλάδος πρέπει να επιστρέψουν εκεί που πράγματι ανήκουν παίρνοντας για παρέα και τον κ. Λουκά Παπαδήμο, δηλαδή στην Goldman Sachs, ή να ισοπεδωθούν και να εξαφανιστούν από προσώπου της Γης.

Η Ελλάς ως γνωστό, με την είσοδο της στην Ευρωζώνη, δεν έχει πλέον δικό της νόμισμα. Για τον λόγο αυτό η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών της είναι θέμα της ΕΚΤ και όχι του ελληνικού κράτους. Δεν είναι δυνατό η ΕΚΤ να συμμετέχει στα κέρδη των τραπεζών αλλά όχι και στις ζημίες αυτών. Εδώ κρύβεται και ο κύριος λόγος για την υπερχρέωση του ελληνικού κράτους. Η Ελλάς προ της εισόδου της στην Ευρωζώνη ήταν χρεωμένη με 100 % του ΑΕΠ της. Ανάλογα με την αύξηση του ΑΕΠ αυξάνονταν και το δημόσιο χρέος. 
Προ του έτους 2000 το δημόσιο χρέος μετρούσε 160 δισεκατομμύρια Ευρώ και κατά το τέλος του 2009, 220 δισεκατομμύρια Ευρώ. Το 2012 με Πρωθυπουργό τον κ. Λουκά Παπαδήμο (υψηλό στέλεχος της Goldman Sachs) και με τα PSI απάτης (ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών) επιβαρύνθηκαν οι συνταξιοδοτικές ασφάλειες προς όφελος των τραπεζών με περίπου 100 δισεκατομμύρια Ευρώ και το δημόσιο χρέος, αντί για 120 δισεκατομμύρια Ευρώ το 2012, αυτό ανήλθε σε 320 δισεκατομμύρια Ευρώ.
Τα 200 δισεκατομμύρια Ευρώ διαφορά που αθροίστηκαν είναι προϊόν Μεγαλοαπάτης. Ποιοι Υπεραπατεώνες ωφελούνται από τις διαδικασίες αυτές μεγαλοαπάτης; Οι λωποδύτες της Wall-Street οι οποίοι φουσκώνουν τα ασφαλιστικά στοιχήματα όσο θέλουν καθορίζοντας και την ημερομηνία λήξης τους. Μόνο οι εκτιμήσεις για τα στοιχήματα που πληρώθηκαν από την μικρή Ελλάδα κείνται μεταξύ 260, 400, 1000 και 2000 δισεκατομμύρια Ευρώ.

Το ότι τα ως άνω ποσά δεν πρόκειται για δάνεια που πάρθηκαν, αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά τα Στουρνάρια της ΕΚΤ και της τράπεζας της Ελλάδος. Διότι και τα δυο αυτά Στουρνάρια συμμετέχουν στην Μεγαλοαπάτη αυτή κατά της Ελλάδος. 

Η νεοελληνική τραγωδία όμως δεν σταμάτησε ακόμη. Για το 2018 σχεδίασε η ΕΚΤ την εφαρμογή στην Ελλάδα για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών των μεθόδων Bail-Out και Bail-In με νέα λεηλασία του ελληνικού λαού. Στην Ελλάδα από το 2009 σώζονται πολλά πράγματα από την Ε.Ε. των θυγατέρων και υιών του Αβραάμ με σωσίβια από μόλυβδο. Και κανένα από τα άλλα κράτη μέλη της Ε.Ε. δεν πρέπει να πέσει στην αυταπάτη ότι αυτό δεν θα πάθει αυτά που ζει σήμερα η Ελλάς. 

Ουδείς από τους υπουργούς των οικονομικών των κρατών μελών της Ε.Ε. γνωρίζει πόσο ψηλά στέκονται σήμερα τα στοιχήματα για τις ασφάλειες των δανείων της Wall-Street, σε βάρος και των άλλων κρατών μελών της Ε.Ε. Η Ελλάς σήμερα είναι ένα παράδειγμα για αυτά που θα πάθουν σε λίγο και τα κράτη αυτά. Η μοχθηρία των ισχυρών αβανταδόρων και Μεγαλοαπατεώνων της Συναγωγής του Σατανά είναι απείρως μεγάλη. Οι αδύναμοι πολιτικοί των κρατών μελών της Ε.Ε. αλλά και της ίδιας της Ε.Ε. δεν αποτελούν για τα Μεγαλοκαθάρματα αυτά κανένα πρόβλημα.

Από τα ως άνω διατυπωθέντα προκύπτει ότι οι μοντέρνες κεντρικές τράπεζες και οι ιδιώτες κάτοχοι αυτών ευθύνονται για την συνεχή πληθωριστική εξέλιξη πολλών νομισμάτων, για την αστρονομική αύξηση των κρατικών χρεών και για τις περιοδικές ή κυκλικές πτώσεις της οικονομικής ανάπτυξης οι οποίες στοχεύουν στην συνεχή λεηλασία των οικονομιών και με τους πολιτικούς να παίζουν μαζί με τα ΜΜΕ ένα παραπλανητικό παιχνίδι, στήνοντας ένα ρητορικό παραπέτασμα από πυκνό καπνό για να μην μπορούν να το διαπεράσουν τα βλέμματα των ανήσυχων και ενεργών πολιτών.

Πρόκειται για μια πολύ παλαιά μεθόδευση των Μεγαλοαπατεώνων, δηλαδή των Μεγιστάνων του χρήματος. Εγκληματούν πρώτα κατά της ανθρωπότητας για να την βοηθήσουν μετά υποκριτικά με ένα μεγαλύτερο έγκλημα. Έτσι εκτόπισαν την μαζική δημοκρατία για να αντικαταστήσουν μετά την περιορισμένη λειτουργικότητα αυτής με τα δήθεν ανεξάρτητα δημιουργήματά τους, κεντρικές τράπεζες, ΔΝΤ και την παγκόσμια τράπεζα και για να τα αντικαταστήσουν και αυτά σε λίγο με μια δέκα φορές πιο δεσποτική παγκόσμια κεντρική τράπεζα. 
Μόνο ο τόκος και τα πανωτόκια μπόρεσαν να δημιουργήσουν το θαύμα να συγκεντρωθεί η μάζα του χρήματος και κατ’ επέκταση η δύναμη της εξουσίας στα χέρια των Μεγιστάνων του χρήματος, οι οποίοι εκτόπισαν τους αυτοκράτορες, βασιλείς και τους άλλους ευγενείς για να στήσουν, μετά 2000 χρόνια σκληρού αγώνα, την δική τους ψευτομεσιανική κυριαρχία.
Οι επίγονοι της παλαιάς κυριαρχίας, η έτσι ονομασθείσα σημερινή ελίτ της Ευρώπης των θυγατέρων και υιών του Αβραάμ, υποβιβάστηκαν σε εκτελεστή διαταγών, και εξαφανίζεται αμέσως από την πολιτική σκηνή όποιος τολμά κάπου- κάπου να μην υπακούσει στις προσταγές των αφεντικών του. 

ΟΠΟΙΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΤΗΣ!!!

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou
Bleibergweg 114, D-40885 Ratingen
Tel.+Fax: 0049 2102 32513
E-Mail: 
chaziteo@t-online.de
17.10.2017Δρ. Γ. Θ. Χατζηθεοδώρου
 20. Oktober 2017