ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017

ΠΑΜΕ-ΚΚΕ πάσχουν από ερυθρά εγκεφαλοπάθεια

Μια ανίατη, όπως αποδεικνύεται, ασθένεια.  Οι καραγκιόζηδες αυτοί δεν αναμιγνύονται με άλλους απεργούς για να μην διακορευθούν και χάσουν την ιδεοληπτική παρθενιά τους. Μιλάμε για κατακόκκινη νοητική ανεπάρκεια...


Το ΠΑΜΕ-ΚΚΕ καλεί ξεχωριστές συγκεντρώσεις από την ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

Οι «συνεπείς ταξικοί συνδικαλιστές» της διασπάσης πουθενά δεν αναφέρουν πως την 24ωρη απεργία την κήρυξε η ΓΣΣΕ-ΑΔΕΔΥ και ούτε για το πού θα κάνουν την συγκέντρωσή τους, αφήνοντας να εννοηθεί πως την 24ωρη πανελλαδική απεργία την καλεί μόνο το ΠΑΜΕ. Ντροπή… και ξεφτίλα… 

Αυτό αποδεικνύει πως οι κύριοι του ΠΑΜΕ –ΚΚΕ ποσώς ενδιαφέρονται για την ενότητα της εργατικής τάξης για την οποία κόπτονται στα λόγια, με αποτέλεσμα τον κατακερματισμό της 24ωρης απεργίας σε τρεις διαφορετικές συγκεντρώσεις: Μια του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια, της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στην Πλατεία Κλαυθμώνος, και της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς στο Μουσείο. 

Άσε που το ΠΑΜΕ στις 5μμ καλεί στο Σύνταγμα τους συνταξιούχους σε ξεχωριστή συγκέντωση. Αίσχος και πάλι αίσχος. Και όλα αυτά την στιγμή που η ενότητα των εργαζομένων είναι αναγκαία όσο ποτέ.

Αυτή η θλιβερή στάση του ΠΑΜΕ-ΚΚΕ, είναι μια συνειδητή αντεργατική θέση που δεν ευνοεί το ΠΑΜΕ-ΚΚΕ, (τα ποσοστά που παίρνει 4-6% το δείχνουν) αλλά απεναντίας τους εργατοπατέρες της ΓΣΣΕ-ΑΔΕΔΥ, και απογοητεύει το σύνολο των εργαζόμενων οι οποίοι θα πρέπει αναγκαστικά να ταξινομηθούν και χρωματιστούν κάτω από την στέγη του κάθε συνδικαλιστικού φορέα.
Έτσι τα συνδικάτα κομματικοποιούνται ενώ ο ρόλος τους είναι να ενώνουν τους εργαζόμενους στον κοινό αγώνα ανεξάρτητα και πάνω από τα κόμματα.
Με αυτά τα δεδομένα η 24ωρη απεργία είναι χαμένη από χέρι. Και έπεται της διάσπασης του εργατικού κινήματος  εκείνη του αγροτικού, καθώς τα μπλόκα των αγροτών του Μπούτα & ΣΙΑ ετοιμάζονται να κλείσουν τους δρόμους στις 17/12 ενώ θα μπορούσαν να συνεννοηθούν μεταξύ τους και να συντονίσουν τους αγώνες τους από κοινού. 

Αλλά για να γίνουν όλα αυτά προϋπόθεση είναι να υπάρχει μια επαναστατική συνδικαλιστική ηγεσία. Και αυτό είναι το ζητούμενο...

πηγή