ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018

Οι Έλληνες βουλευτές νομοθετούν στα τυφλά

 Αυτός είναι ο εκφυλισμός της Δημοκρατίας!


Βουλή, 15/01/2018 - ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ: Θα ξεκινήσω λέγοντας - θα το τονίσουμε για άλλη μια φορά, για να το ακούει ο κόσμος και να ξέρει τι γίνεται - ότι ο τρόπος με τον οποίον έρχονται τα νομοσχέδια στη Βουλή και με τα οποία αποφασίζει και νομοθετεί η Βουλή είναι πραγματικά απαράδεκτος.
Μας έρχονται χιλιάδες σελίδες - χίλιες εκατό, χίλιες διακόσιες, χίλιες τριακόσιες, ανάλογα την περίπτωση - και μας λένε μετά σε δέκα, σε έντεκα και σε δώδεκα ώρες ότι πρέπει να πάμε στις Επιτροπές και να συζητήσουμε για τετρακόσια-τετρακόσια είκοσι άρθρα περίπου. 
Μπαίνουν κάποιοι Βουλευτές, οι περισσότεροι, και χωρίς να έχουν ανοίξει καν την πρώτη σελίδα να δουν τι γίνεται, έρχονται και ψηφίζουν, γιατί πολύ απλά αυτές είναι οι εντολές που έρχονται από τους εντολείς σας, από τα «κοράκια», τους διεθνείς τοκογλύφους, τα οποία τόσα χρόνια λυμαίνονται την πατρίδα μας.

Έτσι, λοιπόν, νομοθετεί η ελληνική Βουλή, η οποία όμως δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική κοινωνία και τον ελληνικό λαό. Άλλα πιστεύει ο ελληνικός λαός, άλλα θέλει ο Έλληνας πολίτης και άλλα ψηφίζετε εσείς εδώ. Και έχετε το θράσος και λέτε ότι εκπροσωπείτε τους Έλληνες! 
Δεν εκπροσωπείτε κανέναν Έλληνα πολίτη. Εκπροσωπείτε μόνον τα συμφέροντά σας, εκπροσωπείτε τις εντολές που σας δίνονται και κάνετε το παιχνίδι της Νέας Τάξης Πραγμάτων στο οποίο είστε πραγματικοί δούλοι.
Και αυτό το νομοσχέδιο θα περάσει. Βλέπουμε ότι λεηλατούνται πραγματικά για άλλη μια φορά οι τρίτεκνες και οι πολύτεκνες οικογένειες. Βλέπουμε ότι κόβονται όλα τα επιδόματα αυτών που είναι οι στυλοβάτες της ελληνικής κοινωνίας και του ελληνικού έθνους. Όμως αυτό ακριβώς είναι και το πρόβλημα το δικό σας, ότι με τέτοιους ανθρώπους δεν θέλετε να έχετε επαφές, τέτοιους ανθρώπους θέλετε να τους τιμωρείτε.

Να πούμε εδώ και κάτι άλλο και να το διευκρινίσουμε: Τα χρήματα που παίρνει μια τρίτεκνη ή μια πολύτεκνη οικογένεια δεν είναι επίδομα, επί της ουσίας, αλλά είναι μια επιβράβευση γι’ αυτό το οποίο κάνουν. Είναι μια επιβράβευση τα χρήματα αυτά που παίρνουν οι τρίτεκνες και οι πολύτεκνες οικογένειες σε όλα τα προηγμένα κράτη, γιατί στηρίζουν το έθνος τους και την κοινωνία τους. Αυτό, λοιπόν, εδώ εσείς το αρνείστε. Αφού τόσα χρόνια καταληστεύετε τον ελληνικό λαό, φτάσατε στα έσχατα σημεία πλέον. Τους ληστεύετε πραγματικά, κόβετε τα πάντα ακόμα και από αυτές τις ομάδες τις οποίες θα έπρεπε να προσέχετε. 

Η Χρυσή Αυγή έχει τονίσει κατ’ επανάληψη ότι χρήματα υπάρχουν ακόμη και τώρα από εσάς τα λαμόγια και τα αρπακτικά του ελληνικού Κοινοβουλίου, χρήματα τα οποία πρέπει να κοπούν από τα λεφτά που δίνετε στους λαθρομετανάστες. Και είναι πάρα πολλά χρήματα. Μπορούν να κοπούν, λοιπόν, και να δοθούν στους Έλληνες συμπολίτες μας οι οποίοι τα χρειάζονται. Υπάρχουν λεφτά. Να κοπούν από αυτούς οι οποίοι περνούν λαθραία τα σύνορά μας, διαβιούν παράνομα εδώ, διαπράττουν συνεχώς εγκλήματα κι εσείς τους «χαϊδεύετε» και από πάνω τούς δίνετε και χρήματα.

Για να δείτε για άλλη μια φορά πού έχετε φθάσει -το έχετε δει εκατό φορές, αλλά δεν έχετε κανένα πρόβλημα, γιατί είστε κυριολεκτικά χοντρόπετσοι και έχετε αποδεχθεί τον ρόλο που σας έχει ανατεθεί προσωρινά- θα πω το εξής. Το βράδυ της Παρασκευής, ενώ η συζήτηση πλησίαζε προς το τέλος της, ενώ σχεδόν όλοι οι Βουλευτές είχαν αποχωρήσει, ήρθε μια νομοτεχνική βελτίωση από τον Τσακαλώτο, η οποία έλεγε ότι δεν υποχρεώνει πλέον στην υποβολή δήλωσης περιουσιακής κατάστασης τα μεγαλοστελέχη του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. Αυτό κι αν είναι σκάνδαλο!

Έχετε έρθει κι έχετε δώσει ουσιαστικά ασυλία και στα μέλη του ΤΑΙΠΕΔ και στο Υπερταμείο, τους έχετε αφήσει να λειτουργούν ανεξέλεγκτα, γιατί ξέρετε πολύ καλά ότι αυτά που κάνουν όλοι αυτοί είναι παράνομα, είναι αντίθετα στην ελληνική νομοθεσία και αντίθετα στα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Όμως εσείς δίνοντάς τους ασυλία και χωρίς να μιλάει από κάτω κανείς, ούτε από την Αξιωματική Αντιπολίτευση ούτε από κανένα άλλο κόμμα, πλην της Χρυσής Αυγής, τους δίνετε άλλοθι. 

Και έτσι τους υπόσχεστε ότι δεν θα υπάρχει καμία συνέπεια για αυτούς όταν σε λίγο χρονικό διάστημα θα μας αδειάσετε εσείς τη γωνιά και θα έρθουν κάποιοι άλλοι από εδώ να σας διαδεχθούν, οι οποίοι όμως ήταν και πριν από εσάς και έφτασαν την Ελλάδα εδώ. Γιατί όλοι συμμετέχετε στο γαϊτανάκι της υποδούλωσης της πατρίδας μας.

Έτσι, λοιπόν, περνάτε μέσα στη νύχτα, μέσα στο σκοτάδι Υπουργοί της ελληνικής «Κυβέρνησης» νομοσχέδια εις βάρος του ελληνικού λαού και του ελληνικού Δημοσίου. Αυτό θα έρθει η στιγμή που θα το πληρώσετε. Ξέρετε, κανείς δεν είναι ούτε υπεράνω του νόμου ούτε υπεράνω της κρίσεως και ο ελληνικός λαός, όσο και να τον έχετε καθηλώσει οικονομικά αυτήν τη στιγμή, θα αντιδράσει. Θα αντιδράσει, γιατί ο τρόπος που συμπεριφέρεστε είναι αυταρχικός και αισχρός.

Θα αναφερθούμε και σε ζητήματα επικαιρότητας, γιατί για τη Χρυσή Αυγή πάντα μετράνε τα εθνικά ζητήματα και δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα και είμαστε διατεθειμένοι να πουλήσουμε και τη ζωή μας ακόμα, αν είναι να σώσουμε την πατρίδα μας.

Υπάρχουν αυτές τις ημέρες τα ζητήματα που ακούγονται, για το «Μακεδονικό», το οποίο εσείς το έχετε δημιουργήσει, γιατί δεν υπάρχει το «Μακεδονικό», υπάρχει το «Σκοπιανό». 

Υπάρχουν κάποιοι ταλαίπωροι εκεί πάνω στα βόρεια σύνορα της πατρίδας μας, οι οποίοι με το έτσι θέλω και βλέποντας ότι έχουν μια Κυβέρνηση υποτακτικών απέναντί τους, όχι μόνο τώρα, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια, θέλουν να πάρουν το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας. Έχουν δει ανθρώπους εδώ τους οποίους δεν τους νοιάζει αν ξεπουλήσετε το όνομα. 

Άλλωστε εσάς τους αριστερούς ποτέ δεν σας ένοιαζε, η ιδεολογία σας είναι αυτή και δεν σας ενδιαφέρει εάν ξεπουλήσετε το όνομα της Μακεδονίας.

Όμως αντιμετωπίζετε πρόβλημα, γιατί ενώ πιστεύατε ότι η ελληνική κοινωνία δεν θα αντιδράσει, βλέπετε ότι στέκεται σθεναρά. Βλέπετε ότι η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, ακόμα και τώρα που είναι καταματωμένη οικονομικά, που περνάει πολύ δύσκολα στην καθημερινότητά της, αντιδράει σε αυτό που εσείς θέλετε να κάνετε. 

Εάν τολμάτε λοιπόν, δημοκράτες, - η Χρυσή Αυγή σας το έχει πει πάνω από δέκα, δεκαπέντε φορές για διαφορετικά νομοσχέδια ή νόμους που θέλετε να περάσετε - κάντε ένα δημοψήφισμα να δούμε εάν εκπροσωπείτε τον ελληνικό λαό ή εάν εκπροσωπείτε τα διεθνή αφεντικά σας, να δούμε εκεί τι γίνεται.

Εάν ονομαστούν τα Σκόπια «Μακεδονία», ξέρουμε πολύ καλά και το καταλαβαίνουμε όλοι -εκτός και αν κάποιοι δεν θέλετε να το καταλάβετε - ότι είναι βέβαιο πως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα εγείρουν και ζήτημα «μακεδονικής μειονότητας» μέσα στην πατρίδα μας. Αυτό δεν το γνωρίζετε; Μήπως σας το λέμε εμείς;

Δεν σας λέγαμε πριν από μια εβδομάδα περίπου εδώ, όταν φέρατε αυτόν το νόμο για τη δήθεν κατάργηση της σαρίας στη Θράκη, ότι αυτό είναι βούτυρο στο ψωμί αυτών που δηλώνουν Τούρκοι εκεί πέρα, όπως αυτός εδώ ο Βουλευτής που μπαίνει στο ελληνικό Κοινοβούλιο και μιλάει για τουρκική μειονότητα, ο Ζεϊμπέκ, που τον έχετε και τον «χαϊδεύετε»; 

Και όταν σας τα είπαμε εμείς την περασμένη Τρίτη, πριν περάσει ένα σαρανταοκτάωρο καλά-καλά, βγήκε ο ίδιος αυτός Βουλευτής και μιλούσε για τουρκική μειονότητα στη Θράκη. Και η ίδια η Άγκυρα είχε σηκώσει το ζήτημα ότι οι μουφτήδες τους πρέπει να εκλέγονται πλέον από αυτούς και όχι να διορίζονται από το ελληνικό κράτος. 

Έχετε ανοίξει μέτωπα εις βάρος της πατρίδος μας παντού. Είστε ακατάλληλοι. Είστε εθνικά επικίνδυνοι. Είστε πολιτικά αστείοι. Έχετε να προσφέρετε μόνο ένα καλό, να σηκωθείτε να φύγετε γρήγορα. 

Εμείς θα τονίσουμε ότι στα συλλαλητήρια 21 του μηνός και όποτε άλλοτε γίνουν συλλαλητήρια - γιατί θα γίνονται συνεχώς υπέρ της Μακεδονίας μας - η Χρυσή Αυγή, αλλά και όλοι οι Έλληνες πολίτες πρέπει να συμμετάσχουν. Το «Μακεδονικό» θα είναι αυτό που θα σας πνίξει και θα σας στείλει μια ώρα αρχύτερα από εκεί που ήρθατε!

(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα της Χρυσής Αυγής)