ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018

Γιάνης Βαρουφάκης: Θα 'ρθει άσπρη "ΜέΡΑ" και για σας!

Βοήθειααααα!
«Μέτωπο Ευρωπαϊκής Ρεαλιστικής Ανυπακοής»  είναι η κομματική τερατογένεση του Μπαρουφάκη!
Απειλεί να μας κάνει τη νύχτα μέρα μέσω ανυπακοής!!
Ποιος είπε ότι η κοπριά δεν είναι χρήσιμη;


Πολιτική μπουρδελολογία και άλλα τινά...

Γιάννης Καφάτος

Μέρααα…

Δεν είμαι αγενής, σου λέω το όνομα του νέου κόμματος του, με ένα “Ν”, Γιάννη Βαρουφάκη. Μέτωπο Ευρωπαϊκής Ρεαλιστικής Ανυπακοής (ΜέΡΑ25), θα είναι το όνομα του νέου κόμματος, πολιτικού φορέα του κινήματος Diem25 στην Ελλάδα, το οποίο αναμένεται να κατέβει στις εκλογές, όπως ανακοίνωσε, μέσω του site του ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και ο Άης ο Βαλεντίνος να τον φωτίσει τον κύριο καθηγητή και τους οπαδούς του νέου κόμματος. Τι να πει κανείς; 

Ας γίνονται πολιτικά κόμματα, σχηματισμοί και λοιπά. Αρκεί να μην μας παρουσιάζουν τη νύχτα ως μέρα. Απ’ αυτό πάσχουμε στον πολιτικό λόγο εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Κοινώς μας έχουν φλομώσει στη μούφα για διάφορους λόγους και επί παχέων αγελάδων και επί ισχνών!

Άλλωστε έχουμε πολιτικούς που δεν μπορούν να κρατήσουν τον οχετό που ενίοτε βγαίνει από το στόμα τους.

Να πάρε παράδειγμα τον Πάγκαλο που διεθνώς είναι γνωστός ως ο Υπουργός που παρέδωσε στους Τούρκους τον Οτσαλάν. Βγήκε προψέ σε εκπομπή και είπε «καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος». Μιλάμε για πολιτική ανάλυση βαθυστόχαστη. Σα να σου μιλάει μέσα στη μύτη ον με πύον στο δόντι, που καπνίζει και δεν πλένει τα δόντια του!

Και οι δηλώσεις των πολιτικών ξέρεις ταξιδεύουν! Όπως οι διάφοροι προκλητικοί Τούρκοι που τους κατακεραυνώνουμε στα ελληνικά media. Αυτοί τουλάχιστον είναι εν ενεργεία. Εδώ έχουμε και τους συνταξιούχους που απορώ γιατί πρέπει να τους καλούμε σε εκπομπές! Παλιά λέγαμε ότι «φέρνουν» νούμερα (τηλεθέασης)!

Τέλος πάντων άμα μπλέξεις με νούμερα δεν ξεμπλέκεις εύκολα!

Την ώρα που οι Τούρκοι με τον γνωστό χαβά τους προκαλούν και παίζουν με τα νεύρα του Καμμένου (που είναι και επιρρεπής γενικώς , αλλά για την ώρα κρατάει ήπια στάση) και του κάθε Έλληνα, βγάζεις τον Πάγκαλο να κάνει ντόρο! Το λες και προβοκάτσια!

Τέλος πάντων ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε κι ευτυχώς μπορεί και ο Πάγκαλος να καλείται σε πάνελ, και μετά να κράζεται επαρκώς!

Επίσης συνεχίζεται η μπουρδελολογία από τους πολιτικούς μας. Ο Ζορό της φετινής (και για πάντα πχια) Αποκριάς, Ψωμιάδης αποκάλεσε τον Μπουτάρη «εθνική μαντάμα των μπορδέλων» και «τσατσά» του συστήματος!

Είναι πολλά τα απωθημένα των παλαιότερων γενεών που αν δεν είχαν περάσει από μπορντέλο κάπως τους την έλεγαν οι άλλοι! Αλλά είπαμε οι πρώην (που όταν ήταν νυν ήταν με τις δικές μας ψήφους δηλαδή και με τη δική μας ευθύνη) είναι έτοιμοι να πουν ο,τιδήποτε θα τους φέρει στον αφρό! 

Στην εποχή του «φάτε μάτια ψάρια» που ζούμε, το καλύτερο δώρο για τον ερωτιάρη άγγελο το έκανε η ψηφιακή πορνοπλατφόρμα PornHub: έδωσε πρόσβαση σε premium περιεχόμενο υψηλής ανάλυσης, χωρίς χρέωση… ένεκα της ημέρας! Γιατί μπορεί η μ… να μην τυφλώνει όπως έλεγαν παλιά, αλλά η κακή εικόνα δεν λέει!

Τελεύει και η Αποκριά και τι θα κάνουμε με όσους μασκαράδες περισσέψουν…

(Δυστυχώς ό,τι κάνουμε πάντα: υπομονή!)

πηγή