ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018

Γιάννης Μπουτάρης: Ο καλύτερος "Δήμαρχος" των Σκοπίων


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΙΔΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ!

 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ TAXALIA! 
ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΠΟΥΤΑΡΗ!
Το Τίκβες είναι η περιοχή των Σκοπίων που φημίζεται για τους ποιοτικούς αμπελώνες του και την καλύτερη παραγωγή κρασιών! Εκεί λοιπόν είδαν αρκετές φορές τον Κυρ Γιάννη, ενώ ο Ζόραν Ζάεφ του γνώρισε τους μεγαλύτερους παραγωγούς της περιοχής και όπως δείχνει η συνέχεια με τα πάρε δώσε και τις επισκέψεις των δυο αντρών, το επιχειρηματικό στόρι προχωρά με γρήγορους ρυθμούς!
Δυστυχώς το επιχειρηματικό συμφέρον φαίνεται να μπαίνει πάνω απ' το εθνικό στην περίπτωση του Γιάννη Μπουτάρη. Τώρα εξηγούνται πολλά... 

Στις επόμενες ημέρες θα σας αποκαλύψουμε πολλά για την ιστορία αυτή! Όπως κάνουμε τόσα χρόνια για το θέμα αυτό, μόνο εδώ στο taxalia!

Θα τρίζουν τα κόκαλα του Παύλου Μελά .... και δεν θα είναι για καλό!
πηγή