ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018

Την ώρα που ενταφίαζαν τους Έλληνες ψήφιζαν χαριστικές διατάξεις για τη φάρα τους

Με την καρατόμηση της Ράνιας Αντωνοπούλου ο Τσίπρας δεν εξαγνίζεται!  Όσο για τη Ράνια, έλαβε το επίδομα ενοικίου από αλληλεγγύη στον εαυτό της, λόγω κεκτημένης ταχύτητας ως Αναπληρώτρια Υπουργός... Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ντε!
"Αριστερή" παραδόπιστη!!!


Όλοι μαζί, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, ΑΝΕΛ ψήφισαν την σκανδαλώδη διάταξη για το επίδομα Αντωνοπούλου

Η σκανδαλώδης διάταξη με την οποία η Ρ. Αντωνοπούλου έπαιρνε το επίδομα ενοικίου δεν ήταν άλλη από μια διάταξη του τρίτου μνημονίου που ψηφίστηκε τον δεκαπενταύγουστο του 2015. Συγκεκριμένα η διάταξη αυτή συμπεριλαμβάνετο στο άρθρο 25 του ν.4336/15, που ήταν ο νόμος του τρίτου μνημονίου.
Ως γνωστόν, το νόμο αυτό δεν τον ψήφισαν, αντίθετα τον καταψήφισαν, 35 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, διαφωνώντας ριζικά με το τρίτο μνημόνιο, οι οποίοι στη συνέχεια, με επικεφαλής τον Παν. Λαφαζάνη, αποχώρησαν και από τον ΣΥΡΙΖΑ, συγκροτώντας στην μεγάλη πλειοψηφία τους την ΛΑ.Ε.

Τότε, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με την καταψήφιση του τρίτου μνημονίου από 35 βουλευτές της, θα έπρεπε να είχε πέσει, λόγω αδυναμίας να το περάσει στη Βουλή. Η χώρα θα όδευε, τότε, αναγκαστικά σε εκλογές, χωρίς ψηφισμένο μνημόνιο, με το μνημόνιο ανοικτό ως εκλογικό ερώτημα στον λαό, δίνοντας στις εκλογές ένα χαρακτήρα περίπου δημοψηφίσματος για το μνημόνιο.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, όμως, δεν έπεσε γιατί το τρίτο μνημόνιο το υπερψήφισαν, καθόλου “ανέλπιστα” βέβαια, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι, οι ΑΝΕΛ, κόμματα που, πλην ΑΝΕΛ, παριστάνουν σήμερα την αντιπολίτευση.
Όλοι αυτοί από κοινού, όχι μόνο διέσωσαν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και άνοιξαν το δρόμο στη νέα μνημονιακή λεηλασία της χώρας αλλά ψήφισαν και την συγκεκριμένη αμαρτωλή διάταξη του άρθρου 25 για επιδόματα τύπου Αντωνοπούλου!
Τώρα, για ψεύτικους αντιπολιτευτικούς λόγους, χωρίς καμιά αυτοκριτική ή ανάληψη ευθύνης, επικρίνουν οι υποκριτές την Αντωνοπούλου γιατί αξιοποίησε το νόμο που και αυτοί, μαζί με τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ψήφισαν.

Η δικαιολογία ότι το μνημόνιο ήρθε ως ένα “άρθρο” και δεν μπορούσαν να μην ψηφίσουν συγκεκριμένες διατάξεις είναι διάτρητη. Η διάταξη της Αντωνοπούλου και δεν ξέρουμε πόσοι άλλοι/ες την έχουν αξιοποιήσει, δεν ήταν προαπαιτούμενο και επομένως κάλλιστα θα μπορούσαν να ζητήσουν να αποσυρθεί. Δεν το έκαναν, απλώς γιατί δεν ήθελαν την απόσυρσή της. 

Η άγνοια δεν συγχωρείται, πολύ περισσότερο όταν όλα μαζί τα μνημονιακά συνεταιράκια είχαν συμφωνήσει στις μεταμεσονύκτιες και πρωινές διαδικασίες εξπρές ψήφισης του μνημονίου.
Όλοι μαζί, την ώρα που ενταφίαζαν την χώρα και τον λαό και έκοβαν συντάξεις και επιδόματα ψήφιζαν χαριστικές διατάξεις για το σύστημά τους.
Γι’ αυτό όλοι μαζί πρέπει να ανατραπούν, να πληρώσουν για τα εγκλήματα τους και να πεταχτούν στο κάλαθο των πολιτικών απορριμάτων.

iskra