ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2018

Ευρωλαγνικές αυταπάτες περί συνόρων της Ελλάδας

Κακή αρχή, πολύ κακή αρχή, ο Φ. Κουβέλης 

Από Κ. Τ.

Από τους ψευτο-τσαμπουκάδες του ΠανΚαμμένου φαίνεται πως πέσαμε στους γλυκανάλατους Βρυξελλο-εμπνευσμένους χυλούς του Φ. Κουβέλη.

Αφήνουμε κατά μέρος την επιπόλαιη αρχική δήλωση του Φ. Κουβέλη ότι εντός πολύ σύντομου χρόνου οι 2 συλληφθέντες από την Τουρκία στρατιωτικοί μας θα έχουν επιστρέψει την Ελλάδα και προσπερνάμε την άλλη αοριστία του ότι ελπίζει να αξιολογηθεί το περιστατικό από την Τουρκία στις πραγματικές του διαστάσεις, λες και δεν κατάλαβε τι συνέβη ούτε είδε ούτε άκουσε τίποτα για τη σύλληψη, την προφυλάκιση, τις κατηγορίες και την επικείμενη δίκη των δυο Ελλήνων στρατιωτικών.

Εκεί, όμως, που αρκετοί γελάσανε μέχρι δακρύων, ήταν όταν ο Φ. Κουβέλης, στην παρθενική του συνέντευξη, μίλησε για την "πολυεπίπεδη εξωτερική μας πολιτική" (!), ως να βρίσκεται σε άλλο πλανήτη και δεν γνωρίζει ότι η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου έχει σπάσει το κοντέρ του ευρωατλαντισμού και της αμερικανοδουλείας και όταν ακόμα καθησύχαζε αφελώς ότι η τουρκική προκλητικότητα αντιμετωπίζεται, αφού τα “σύνορα μας είναι, άλλωστε, σύνορα της Ευρώπης”!!!

Αυτό θα πει ευρωλαγνική αυταπάτη μέχρι σημείου πολιτικής ηλιθιότητας.
Ευρωπαϊκά, κύριε Φώτη, είναι και τα σύνορα της Κύπρου, ευρωπαϊκά είναι και τα Ίμια, ευρωπαϊκό σύνορο είναι και ο εναέριος χώρος μας και βλέπουμε πως έχουν καταντήσει σουρωτήρι και στρατσόχαρτο.

Αν περιμένει Κουβέλης και κυβέρνηση να έρθουν Γερμανοί ή Γάλλοι κομάντος να υπερασπίσουν ως ακρίτες τα σύνορα μας, “φωτιά στα μπατζάκια μας”.

Άλλωστε, είδαμε πρόσφατα τι έγινε με το Ιταλικό γεωτρύπανο, που από το οικόπεδο 3 στην κυπριακή ΑΟΖ βρέθηκε στο Μαρόκο

Συγχαρητήρια Κουβέλη μας και αλίμονο στην Ελλάδα.

iskra