ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018

Η Ελλάδα για να επιβιώσει πρέπει να γίνει το Ισραήλ της Ευρώπης


Άρχισε τον πόλεμο ο «Στρατάρχης» Κουβέλης 

Την ίδια ώρα που οι τουρκικές προκλήσεις κλιμακώνονται και έχουμε δύο άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεών μας αιχμάλωτους των Τούρκων, ο νέος αν. υπουργός εθνικής αμύνης Κουβέλης έδωσε συνέντευξη από την οποία τα παρακάτω: 

«Η Ελλάδα είναι χώρα της ειρήνης και η τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο αντιμετωπίζεται με τη χρήσιμη νηφαλιότητα και την πολυεπίπεδη εξωτερική μας πολιτική. Τα σύνορά μας, άλλωστε, είναι σύνορα της Ευρώπης… 
Η Ελλάδα δεν επιλέγει και ούτε θέλει να συμμετάσχει στη λεγόμενη κούρσα του ανταγωνισμού των εξοπλισμών. 
Εκείνο που πράττει είναι η εξασφάλιση των ικανών στοιχείων που υπερασπίζονται και θωρακίζουν την ικανή και αναγκαία άμυνα της χώρας». 

 Η απάντησή μας: Ο Αττίλας δεν αντιμετωπίζεται με Κουβέληδες. Και όσο γι’ αυτό ότι τα σύνορά μας είναι σύνορα της Ευρώπης, είναι στην πραγματικότητα λόγια του αέρα. Όσο για το άλλο που λέει για τους εξοπλισμούς, αν νομίζει ο Κουβέλης και οι διάφοροι αριστεροί ότι μπορούμε χωρίς εξοπλισμούς να αντιμετωπίσουμε την τουρκική επιθετικότητα είναι πραγματικά εθνικά επικίνδυνοι! 
 Η Ελλάς για να επιβιώσει πρέπει να γίνει το Ισραήλ της Ευρώπης, ένα πανίσχυρο στρατιωτικά κράτος, γιατί μόνον τότε θα μπορέσει όχι μόνον να επιβιώσει, αλλά και να εκμεταλλευτεί τον πλούσιο ορυκτό πλούτο της χώρας, εξασφαλίζοντας έτσι την ευημερία του λαού.
πηγή