ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018

Η μεγάλη απάτη των αλλεπάλληλων ανακεφαλαιοποιήσεων των τραπεζών


ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!!!

 Πατριώτες, στο προηγούμενο άρθρο μας αναφερθήκαμε στις ευθύνες και πράξεις προδοσίας των πολιτικών της χώρας, αυτές που άπτονται των χειρισμών του θέματος της Μακεδονίας, όπως και στο δεύτερο επίσης εθνικό και καυτό μείζον θέμα μας, αυτό που αφορά την πράξη προδοσίας τους, να κλέψουν τις περιουσίες του λαού παραδίδοντας τες στους λεηλάτες της πατρίδας τους, σ’ αυτούς τους άθλιους μέντορες τους δυνάστες των λαών, για να τους διατηρούν στην εξουσία!!!

Ωστόσο, όλο αυτό δεν αγγίζει μόνο τους πολιτικούς μας! Την ιδία βαρύτητα αδικήματος φέρουν και οι ανομολόγητες πράξεις των διοικήσεων των τραπεζών, που δεν αρκέστηκαν στα τόσα σκάνδαλα και ατοπήματα που διέπραξαν όλα αυτά τα χρόνια, κλέβοντας τις οικονομίες και τις καταθέσεις κάθε Έλληνα, μετατρέποντάς τες σε αγύριστα δάνεια προς τα κόμματα και τις επιχειρήσεις των ημετέρων τους, τρώγοντάς τα όλοι μαζί, προχωρώντας ως επαγγελματίες κλεπταποδόχοι συντεταγμένα στο γνωστό όσο και επικαλυμμένο κόλπο της απάτης των συνεχόμενων ανακεφαλαιοποιήσεων, ένα έγκλημα που ακόμα δεν έχουν πληρώσει, κλέβοντας όχι μόνο τα χρήματα του λαού αλλά καταστρέφοντας και τη ζωή τους, καθώς τους φτωχοποίησαν και τώρα τους παίρνουν τα σπίτια κι ό,τι άλλο τους βρουν, βγάζοντάς τους στους δρόμους μεταλλάσσοντάς τους σε άστεγους και παρίες, μετατρέποντας τη χώρα σε Φέουδο συνεχίζοντας αμετανόητοι κι αυτοί την προδοσία τους σαν όλους τους άλλους, δίνοντας τις τράπεζες, τις δικές μας τράπεζες, τις πολλάκις ανακεφαλαιοποιημένες με τα δικά μας λεφτά, δώρο στους σφαγιαστές λεηλάτες μας!

Ας καταλάβουν λοιπόν οι εν λόγω κύριοι, ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και γι αυτούς! Αν δεν αλλάξουν τακτική έγκαιρα, ΤΩΡΑ "αγκαλιάζοντας" τους δανειολήπτες και κάθε πελάτη τους, αποδεικνύοντας τη μεταμέλειά τους, διεκδικώντας την "ασυλία" τους με πράξεις, θα φτάσουν μοιραίως στο εδώλιο μαζί με όλους τους άλλους προδότες και θα 'ρθουν οι μαύρες μέρες και γι αυτούς!!! 
Τα οικονομικά τους εγκλήματα είναι πολλά ανομολόγητα και βαριά, με καταστρεπτικά αποτελέσματα για την οικονομία της χώρας και τους πολίτες της και δυστυχώς αυτά πληρώνουμε τώρα!
Ας αλλάξουν λοιπόν πολιτική κάνοντας αρχή με το να προσφέρουν στους δανειολήπτες τους ίδιους όρους εξαγοράς των δανείων τους με αυτούς των funds, γιατί μοιραίως θα οδηγηθούν εκεί που θα καταλήξουν όλοι αυτοί που πρόδωσαν, έκλεψαν και ξεπούλησαν τον λαό και την πατρίδα τους και κανείς τους τελικά δεν θα γλυτώσει, ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!!!

Και κλείνοντας, είθε κάθε πολιτικός και τραπεζίτης αυτής της δόλιας πατρίδας να μην οδηγήσει με τις επιλογές του και τις πράξεις του τον τόπο σε μια εμφύλια σύρραξη αλλά και πέραν αυτής σε κάποια Εθνική τραγωδία, καθώς η έως σήμερα ανάλγητη συμπεριφορά τους επιβεβαιώνει τον κίνδυνο για το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα. 

Ωστόσο, ας παραμείνουμε ακρίτες παρακολουθώντας καθημερινά τις εξελίξεις και βλέπουμε! Κι ας θυμούνται όλοι, ο λαός δεν ξεχνά!!!

Β. Αναγνώστου 
Συγγραφέας- αρθρογράφος

πηγή

manifesto.com.gr