ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 14 Απριλίου 2018

Τουρκία: εχθρός-"σύμμαχος" στην εγκληματική οργάνωση του ΝΑΤΟ


Ο Γιώργος Μπαλταδώρος θύμα προσχεδιασμένου εγκλήματος 

Από Γ. Χ.

Ο σμηναγός Γεώργιος Μπαλταδώρος δεν σκοτώθηκε σε ατύχημα.
Δολοφονήθηκε στην κυριολεξία σε προμελετημένο σχεδιασμένο έγκλημα που προκαλεί κατά διαστήματα φρικτό θάνατο στους μάχιμους πιλότους αυτής της χώρας.

Πάνω από το Αιγαίο καθημερινά διεξάγεται ένας άτυπος ακήρυκτος καθημερινός πόλεμος αναχαίτισης των τουρκικών παραβάσεων του ελληνικού εναέριου χώρου και του FIR Αθηνών.

Αυτός ο ακήρυχτος πόλεμος τον οποίο υφίσταται η Ελλάδα δεν διεξάγεται από μια “εχθρική” χώρα αλλά από μια χώρα με την οποία συνδεόμαστε με συμμαχικούς δεσμούς στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ.
Τον εναέριο (και όχι μόνο) πόλεμο στο Αιγαίο μας τον έχει κηρύξει χώρα εταίρος και  συνέταιρος στο ΝΑΤΟ, με την οποία έχουμε συμμαχήσει εναντίον χίλιων μύριων υποτιθέμενων εχθρών, αλλά υφιστάμεθα ακριβώς απ’ αυτήν την σύμμαχο τα μύρια όσα και δαπανούμε αμύθητα ποσά για να προστατευτούμε, υποτίθεται, απέναντί της, με μάταιο αποτέλεσμα.
Τον σμηναγό τον “δολοφόνησε” στην ουσία το ΝΑΤΟ και το αφεντικό του ΝΑΤΟ, οι ΗΠΑ, οι οποίες αν δεν στηρίζουν και δεν καλύπτουν, τουλάχιστον ανέχονται το παράδοξο: η σύμμαχος Τουρκία να απειλεί και να προκαλεί και να μη θέλει να σεβαστεί το Διεθνές Δίκαιο για τα όσα παράλογα απαιτεί από την Ελλάδα.

Τι νόημα υπάρχει, λοιπόν, να παραμένουμε σε μια “συμμαχία“, όταν, πέραν τον πολλών άλλων, είναι η ίδια αυτή που αποτελεί μια εξαιρετική ομπρέλα για να απειλούμεθα σκληρά και για να στέλνονται στο βυθό της θάλασσας οι πιλότοι μας ;