ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 9 Απριλίου 2018

Η Δύση στήνει επικίνδυνες προβοκάτσιες στη Μέση Ανατολή

ΗΠΑ και ΕΕ, με εκτελεστή το Ισραήλ, πυροδοτούν γενικευμένο πόλεμο στην Μ. Ανατολή.

Στο χείλος της αβύσσου ο πλανήτης

Από Ν. Ζ

ΗΠΑ και ΕΕ, με εκτελεστή τον δήμιό τους στην περιοχή, τους σιωνιστές του Ισραήλ, χρησιμοποιούν ως αφορμή την αμφιλεγόμενη επίθεση με χημικά στην Ντούμα, την οποία υποτίθεται ότι εξαπέλυσε το «ζώον», κατά Τραμπ, Άσαντ, για να σπρώξουν στο χείλος της αβύσσου την Μέση Ανατολή και ίσως στα πρόθυρα γενικευμένου πολέμου τον κόσμο.

Είναι προφανές ότι, μετά από εντολή των ΗΠΑ και πιθανότατα της Γαλλίας και της ΕΕ, τα γεράκια του Ισραήλ ανέλαβαν τον βρώμικο ρόλο της πυραυλικής επίθεσης σε συριακό στρατιωτικό αεροδρόμιο, που είχε ως αποτέλεσμα τουλάχιστον 14 νεκρούς και η οποία πυραυλική επίθεση, σύμφωνα με την Ρωσία, έλαβε χώρα από τα σύνορα Λιβάνου – Συρίας και από 2 ισραηλινά μαχητικά F-15.
Για άλλη μια φορά η Δύση στήνει προβοκάτσιες για να προωθεί τα αδίστακτα ιμπεριαλιστικά της σχέδια και τους εμπρηστικούς πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς της.
Μετά την κακοστημένη υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας του πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του Γιούλιας, η οποία όλα μαρτυρούν ότι υπήρξε σκευωρία, η Δύση επιστράτευσε την δήθεν χρήση χημικών από τον Άσαντ για να δικαιολογήσει την πολεμική ένταση, χρήση χημικών, την οποία διέψευσαν κατηγορηματικά και από κοινού Ρωσία και συριακή κυβέρνηση.
Είναι πάντως χαρακτηριστικό, ότι η Τουρκία του Ερντογάν, παρά την συνεργασία της με την Ρωσία, συντάχθηκε πλήρως με το χημικό κατηγορητήριο των ΗΠΑ κατά του Άσαντ.
Είναι τραγικό, ότι αυτήν την ώρα η Ελλάδα του Τσίπρα και του μνημονιακού μπλοκ έχει καταντήσει δορυφόρος και παρακολούθημα των γερακιών του Ισραήλ, ενώ το συμφέρον της χώρας μας βρίσκεται με την ειρήνη, την σταθερότητα και τα νόμιμα δικαιώματα των λαών στην περιοχή.

Αυτές τις ώρες, όλες οι φιλειρηνικές δημοκρατικές αντιιμπεριαλιστικές δυνάμεις της χώρας μας και όλες οι φιλειρηνικές δημοκρατικές αντιιμπεριαλιστικές δυνάμεις των χωρών της περιοχής μας οφείλουν να συγκροτήσουν ένα μεγάλο κοινό αγωνιστικό μέτωπο καταδίκης των ευρωατλαντικών τυχοδιωκτισμών, απομόνωσης του Ισραήλ αλλά και της επεκτατικής πολιτικής του Ερντογάν, με στόχο την υπεράσπιση της ειρήνης, την αποτροπή του πολέμου και την κατοχύρωση των δικαιωμάτων όλων των λαών και πρώτα απ’ όλα των Παλαιστινίων και των Κούρδων.

Η Ελλάδα θα έπρεπε να πρωταγωνιστεί στην ευρύτερη περιοχή μας για μια νέα στρατηγική ισότιμης συνεργασίας λαών και χωρών, σε κλίμα ειρήνης και φιλίας, χωρίς προστάτες, κηδεμόνες και επιτηρητές. 

Μια τέτοια ζωτική κατεύθυνση για την Ελλάδα απαιτεί την δημοκρατική ανατροπή του σημερινού σάπιου και παρηκμασμένου πολιτικού σκηνικού.

πηγή