ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 14 Απριλίου 2018

Ο πραγματικός στόχος των επιθέσεων εναντίον της Συρίας είναι η Ρωσία

Jew Hating or Truth Telling – You decide…
Μισώντας τον Ιουδαίο ή λέγοντας  την αλήθεια -  Εσύ αποφασίζεις ...
Η Συρία χτυπήθηκε από ισραηλινά αεροσκάφη, αλλά ο πραγματικός στόχος είναι η Ρωσία

Σημείωση του συντάκτη: Πριν από το φιάσκο του Τράμπ και τις προφανώς μανιπουλαρισμένες εκλογές, τα πράγματα που λέμε δεν θα μπορούσαν ποτέ να ειπωθούν. Ο Τραμπ έχει δίκιο: όλα όσα ακούσατε, όλα όσα μάθατε ήταν ένα ψέμα και παραμένει έτσι σήμερα.

Κίβδηλη τρομοκρατία, κίβδηλες εκλογές, κίβδηλες επιθέσεις με χημικά, όλες ενορχηστρωμένες από το οργανωμένο έγκλημα, μια κίβδηλη κυβέρνηση στην Ουάσινγκτον και  οι ολιγάρχες-αφεντικά τους στο Λονδίνο, στο Τελ-Αβίβ και αλλού.

Τώρα, λέγοντας αυτή την αλήθεια θα μας κάνει να μοιάζουμε σαν εχθροί των Εβραίων·  κόλαση, μας κόλλησαν αυτή την ετικέτα όταν εκθέσαμε την ADL και την AIPAC για την πώληση αμερικανικών στρατιωτικών μυστικών στην Κίνα πριν από χρόνια - και οι δύο ομάδες υπήρξαν μπροστάρηδες κατάσκοποι για πολλά χρόνια,  παρόλα αυτά Αμερικάνικες εταιρείες εκβιάζονται για να πληρώνουν εκατομμύρια για να χρηματοδοτήσουν τις εγκληματικές τους δραστηριότητες.

Αν αυτό μας κάνει εχθρούς των Εβραίων, τότε ας είναι έτσι, θέλουμε να πιστεύουμε ότι απλά λέμε την αλήθεια και δεν μας νοιάζει για  το κόστος.

Γνωρίζουμε τώρα ότι οι πύραυλοι που εκτοξεύτηκαν εναντίον στόχων στο Homs, κυρίως εναντίον της αεροπορικής βάσης T-4, προέρχονταν από ισραηλινά F-15 που παραβίαζαν τον εναέριο χώρο του Λιβάνου - μια τακτική που έχουν χρησιμοποιήσει ξανά και ξανά για να επιτεθούν στη Συρία.

Ενώ σκοτώθηκε Ιρανικό προσωπικό, ο πραγματικός στόχος αυτής της προβοκάτσιας ήταν η Ρωσία.  Ο σκοπός αυτού του εγχειρήματος είναι να προκαλέσει τη Ρωσία να αναλάβει άμεση στρατιωτική δράση εναντίον του Ισραήλ με απώτερο σκοπό την έναρξη μιας ευρύτερης σύγκρουσης που θα καταστρέψει το καθεστώς Πούτιν και θα επιτρέψει μια επιστροφή στις κακές παλιές ημέρες της δεκαετίας του '90, όταν η Ρωσία απογυμνωνόταν από τα μεταλλεία, τον πλούτο και τους πόρους της.
Ναι, αυτό είναι το τελικό παιχνίδι εδώ: να απαλλαγούν από τον Πούτιν, να καταστρέψουν οποιαδήποτε εμφάνιση ισχυρής διακυβέρνησης στη Ρωσία και να επιστρέψουν στη χονδρική κλοπή του πλούτου της Ρωσίας.

Ο Πούτιν αυτό  το γνωρίζει καλά, γι αυτό είναι τόσο επιφυλακτικός για να ανταποκριθεί στρατιωτικά σε οποιαδήποτε από τις πολυάριθμες προβοκάτσιες των τελευταίων ετών. Ωστόσο, αυτό που θα έπρεπε να ανησυχεί όλους είναι ότι έρχεται ένα σημείο στο οποίο ο Πούτιν θα πρέπει να απαντήσει και αυτό θα έχει σοβαρές συνέπειες σε παγκόσμια κλίμακα.

Ας πάμε ένα βήμα πίσω από τα σημερινά γεγονότα και ας κοιτάξουμε τη μεγαλύτερη εικόνα: Ο πρωταρχικός λόγος για την ύπαρξη του ISIS είναι η επικείμενη οικονομική κατάρρευση του Ισραήλ· διακινδύνευσαν να νοθεύσουν τις εκλογές στις ΗΠΑ και να κατηγορούν τους Ρώσους γι’ αυτό - πράγμα για το οποίο την έχουν βγάλει καθαρή ως εδώ - και τώρα προσπαθούν να ξεκινήσουν έναν πυρηνικό πόλεμο.  Οι μανιακοί στο Τελ-Αβίβ μπορεί να μας σκοτώσουν όλους.

Ένας βασικός στόχος για το Ισραήλ είναι να απαλλαγεί από τον Ερντογάν και την Τουρκία, χειραγωγώντας τις σχέσεις μεταξύ Τουρκίας, ΗΠΑ και ΝΑΤΟ,  χρησιμοποιώντας τον Gulen και τους Κούρδους του PKK, του οποίου η ηγεσία εδώ και καιρό μισθοδοτείται από την Mossad. Η Τουρκία κάθεται πάνω σε τεράστια αποθέματα φυσικού αερίου έξω από την Κύπρο, κάτι  που το Ισραήλ από καιρό εποφθαλμιά.  Το Ισραήλ χρειάζεται απεγνωσμένα αυτά τα αποθέματα φυσικού αερίου για γίνει ένας παίκτης με οικονομικούς όρους.  

Το Ισραήλ δεν έχει καμία οικονομία για να μιλάει· είναι απόλυτα και εντελώς εξαρτώμενο από τα χρήματα που μπορεί να αποσπάσει εξαπατώντας τις ΗΠΑ, τη Γερμανία και άλλα έθνη· είναι ένα τεράστιο σιωνιστικό κράτος πρόνοιας και, ως εκ τούτου, δεν είναι οικονομικά βιώσιμο αν δεν μπορεί να διατηρήσει πολιτικό έλεγχο στη Μόσχα, την Ουάσινγκτον, το Βερολίνο, το Λονδίνο και το Ριάντ.

Το Ισραήλ είναι ικανό να σπρώξει τον κόσμο στο χείλος του πυρηνικού πολέμου για να εξασφαλίσει οικονομική επιβίωση, χρησιμοποιώντας τα ίδια βάρβαρα στάνταρντ που κάθε άλλο έθνος έχει εκμεταλλευτεί επί αιώνες.

 Στις ΗΠΑ η διάθεση απέναντι στο Ισραήλ δεν ήταν ποτέ τόσο αρνητική· οι Αμερικανοί σε κάθε γωνιά του δρόμου αντικατοπτρίζουν την ίδια στάση που παρατηρείται στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών. Τελικά γίνεται ξεκάθαρο ότι δεν ήταν μόνο οι ειδήσεις που ήταν ψεύτικες, αλλά η ιστορία επίσης.

Το άλλο τεράστιο λάθος είναι το εύκολο: η οικοδόμηση ενός πολιτικού συνασπισμού, ή η εμφάνιση ενός, που συνδυάζει τον χριστιανικό εθνικισμό, μακροχρόνια εμποτισμένο με τον αντισημιτισμό, με τη χειραγώγηση των ψήφων.

Υπάρχει μια πολύ πραγματική έξαρση όχι του συνηθισμένου απερίσκεπτου   εχθρού του Εβραίου του παρελθόντος, αλλά η βαθιά υποψία ότι το Ισραήλ είναι  ένας εχθρός των Ηνωμένων Πολιτειών.

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος για την προεδρία του Trump, που δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα τηλεοπτικό  reality show για να αποσπούν την προσοχή των μαζών ενώ το Ισραήλ χειραγωγεί τις ΗΠΑ για τους δικούς του σκοπούς.

Όταν ο Τραμπ  κυνήγησε τα “Fake News”, οι ισραηλινοί υποστηρικτές του ελάχιστα συνειδητοποιούσαν ότι με τη δολοφονία των “Fake News” δολοφόνησαν τα ίδια ψεύτικα ιδρύματα που τα προστάτευαν από κατηγορίες εγκλημάτων πολέμου 70 ετών.

Χωρίς την παραπληροφόρηση των ειδησεογραφικών μέσων, το αμερικανικό κοινό αρχίζει να αναγνωρίζει τις βαθιές παραλληλίες μεταξύ του Ισραήλ και της ναζιστικής Γερμανίας και να αναρωτιέται τι πράγματι πληρώνουν  με τα 30 δισεκατομμύρια δολάρια βοήθειας που καταβάλλουν σε μια μικροσκοπική χώρα  -  κάτι  πολύ χειρότερο από τις σφαίρες για πυροβολισμό Παλαιστίνιων παιδιών στο κεφάλι …

Και αναρωτιέστε γιατί έχω διαθέσει 2 χρόνια να “κλωτσάω” τον Trump όποτε είναι δυνατόν, κρατώντας τα όπλα μου, ανεξάρτητα από τη μαζική αντίδραση από τους ανόητους που πίστεψαν στο ψέμα “Make America Great Again” και του επέτρεψαν να τους τυφλώσει στην προφανή αλήθεια ότι το Ισραήλ απλά εισήγαγε τον άνθρωπό του στο Οβάλ Γραφείο, προκειμένου να προωθήσει τα σχέδιά του για να καταστρέψει κάθε αντίθεση στην μακροπρόθεσμη ατζέντα της παγκόσμιας ηγεμονίας που τους επιτρέπει να συγκεντρώσουν τον πλούτο του κόσμου στα χέρια τους.

πηγή 

Μετάφραση από Μαρία Σεφέρου