ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 14 Απριλίου 2018

Σταθερά στο συνασπισμό του Διαβόλου και ο Σουλτάνος!


Δεν γνωρίζει άραγε ο Ερντογάν ότι τα γεράκια της Δύσης έχουν ετοιμάσει πολλά ράμματα και για τη γούνα του, κι ότι ίσως πλησιάζει η ώρα για να του τα ράψουν; Δεν γνωρίζει ότι στις συμμορίες λυκανθρώπων δεν υπάρχουν φιλίες αλλά μόνο λυκοφιλίες; Ποιος ήταν πίσω από το αποτυχημένο πραξικόπημα εναντίον σου, Σουλτάνε; Ποιοι φιλοξενούν και προστατεύουν τον ορκισμένο εχθρό σου, Φετουλάχ Γκιουλέν; Είναι οι ίδιοι τους οποίους σήμερα χειροκροτάς για τη συνεχιζόμενη βαρβαρότητά τους εναντίον του νόμιμου καθεστώτος του Άσαντ. Προφανώς ξερογλείφεσαι για να διαλυθεί η Συρία και ν' αρπάξεις κι εσύ κάτι από τα "ιμάτιά" της όταν θα διαμοιραστούν μεταξύ των λυκανθρώπων...

Έχει μάλιστα το θράσος η Τουρκία να μιλάει για λογαριασμό της συνείδησης της ανθρωπότητας! Για λογαριασμό της συνείδησης της διεθνούς κοινότητας! "Ανακουφίστηκε", λέει, "η συνείδηση της ανθρωπότητας", με την πυραυλική επίθεση  της αλητόβιας παρέας ΗΠΑ, Βρετανίας, Γαλλίας εναντίον της Συρίας!

Άκου να σου πω κάτι, Σουλτάνε: η συνείδηση της ανθρωπότητας είναι η συνείδηση του Θεού. Και ο Θεός, αν δεν το έχεις μάθει ακόμη, ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ. 

Αντί να κοιτάξεις τα χάλια σου, αντί να κάνεις την αυτοκριτική σου για τα δικά σου εγκλήματα εναντίον του λαού σου και των γειτόνων σου, έχεις το θράσος, ως δήθεν αναμάρτητος,  να χειροκροτάς τις βάρβαρες επιθέσεις των ιμπεριαλιστών της Δύσης, των αρχιερέων του διαβόλου.  Μην ξεχνάς όμως ότι "Έστι δίκης οφθαλμός ος τα πανθ' ορά"!

**********************
Ο Erdogan χαιρετίζει την βρώμικη ιμπεριαλιστική επίθεση στην Συρία. Πλήρης ευθυγράμμιση με ΗΠΑ!

Η Τουρκία δήλωσε σήμερα με απίστευτη κυνικότητα πως τα δυτικά πλήγματα με στόχο το συριακό καθεστώς αποτελούν «αρμόζουσα απάντηση» στη χημική επίθεση που φέρεται ότι πραγματοποιήθηκε πριν από μια εβδομάδα στην Ντούμα και είχε αποτέλεσμα δεκάδες νεκρούς.

«Χαιρετίζουμε αυτή την επιχείρηση, που ανακουφίζει τη συνείδηση ολόκληρης της ανθρωπότητας για την επίθεση στην Ντούμα, που όλα οδηγούν στο να αποδοθεί στο (συριακό) καθεστώς», αναφέρεται σε ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών.

«Το συριακό καθεστώς, που εδώ και περισσότερο από επτά χρόνια κατατυραννεί τον ίδιο τον λαό του, τόσο με συμβατικά όσο και με χημικά όπλα, έχει βαρύ παθητικό εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και εγκλημάτων πολέμου», προστίθεται στην ανακοίνωση.

«Η συνείδηση της διεθνούς κοινότητας δεν έχει καμιά αμφιβολία γι’ αυτή την άποψη», υποστηρίζει το τουρκικό υπουργείου, ευθυγραμμιζόμενο απολύτως με τις ΗΠΑΓαλλία και Βρετανία, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα τους πραγματικούς συμμάχους του και για άλλη μια φορά την δική του βαρβαρότητα.

πηγή