ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018

Λεβέντης ο συνταξιοκτόνος ξαναχτύπησε


Βασ. Λεβέντης: Κόψτε συντάξεις για να εξοπλιστεί η χώρα

Του Τ. Κ.

Μακάβρια η συνταγή του Βασ. Λεβέντη και περίεργος ο «πατριωτισμός» του.
Κόψτε δυο κατοστάρικα από όλες τις συντάξεις πάνω από 1000 ευρώ,  είπε πριν λίγες μέρες ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων για να εξοπλιστεί η χώρα, χωρίς να έχει διαψεύσει την μέχρι σήμερα θεόσταλτη πρόταση του.

Ο Βασ. Λεβέντης προφανώς δεν αγνοεί ότι οι συντάξεις αυτές, που ζήτησε να περικοπούν, έχουν τσεκουρευτεί πολλές φορές έως τώρα.

Επίσης, θα ήταν απορίας άξιο αν ο Β. Λεβέντης δεν ήξερε ότι από 1/1/2019 οι ίδιες συντάξεις θα μειωθούν, τουλάχιστον, άλλο ένα διακοσάρι ευρώ, σύμφωνα με τις ψηφισμένες διατάξεις του τρίτου μνημονίου.

Άρα, ο πολυπράγμων Β. Λεβέντης αυτό που προτείνει είναι οι συντάξεις του χιλιάρικου και πάνω να πέσουν τώρα γύρω στα 600 ευρώ!

Με δυο λόγια να περιπέσει κυριολεκτικά όλο ο κόσμος των απόμαχων της δουλειάς στην έσχατη φτώχεια.

Τι να τους κάνει, όμως, κ. Λεβέντη μια χώρα τους εξοπλισμούς, όταν ο λαός της πένεται και έχει εξαθλιωθεί και οι νέοι της φεύγουν πρόσφυγες στο εξωτερικό και μάλιστα τα καλύτερα μυαλά τους;

Οι άνθρωποι είναι που υπερασπίζονται και πολεμούν για την πατρίδα τους και χωρίς τους ανθρώπους αυτό που απομένει από τους μονοδιάστατους εξοπλισμούς, οι οποίοι συχνά ελάχιστη σχέση έχουν με τις γνήσιες αμυντικές ανάγκες της χώρας, είναι οι μίζες, που κάνουν τους πιο πλούσιους διαπνεόμενους αυτής χώρας, οι οποίοι είναι και στο απυρόβλητο και εξουσιάζουν, ακόμα πλουσιότερους, πάνω στις πλάτες των συνταξιούχων.

Η Ένωση Κεντρώων επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι είναι πρώτα από όλα Ένωση των μεγάλων εισαγωγέων όπλων, της διαπλοκής και των πολυεθνικών εταιρειών οπλικών συστημάτων.

Στην Ελλάδα κ. Λεβέντη δεν υπάρχουν μόνο συνταξιούχοι που δύσκολα τα βγάζουν πέρα και συχνά συντηρούν παιδιά και εγγόνια αλλά και πλούσιοι και πολύ πλούσιοι και ξένοι κηδεμόνες που πίνουν το αίμα αυτής της χώρας.


----------------------

Στο επόμενο επεισόδιο ο Λεβέντης θα προτείνει ευθανασία των συνταξιούχων!
Έχω μια καλύτερη πρόταση, πρόεδρε: Να περικοπούν οι βΟλευτικές αποζημιώσεις κατά €4000 μηνιαίως. Έτσι κι αλλιώς αργόσχολοι είναι οι 300, για να μας παραμυθιάζουν ότι έχουμε τάχα δημοκρατία.  Εδώ και  εννιά χρόνια, στις Βρυξέλλες γράφονται οι νόμοι...

----------------------

«Το 2018 προτεραιότητα για την Ένωση Κεντρώων θα είναι να εμποδιστεί η κυβέρνηση, ώστε να μην κοπούν μισθοί και συντάξεις» τονίζει, μεταξύ άλλων, στο μήνυμά του για την Πρωτοχρονιά ο Βασίλης Λεβέντης. (πηγή)