ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018

Πολύ αργά για να γίνεις ήρωας, Κώστα Καραμανλή!

Η φωτογραφία του εξωφύλλου μου θύμισε την παροιμία "Γελά ο μωρός κ' αν τι μη γελοίον ει"...


Κώστα Καραμανλή, αυτά που γράφονται στο βιβλίο έπρεπε να τα είχες καταγγείλει τότε που συνέβαιναν, κι ας κινδύνευε η ζωή σου. Με το να τα κοινοποιείς κατόπιν εθνικού εγκλήματος δεν εξαγνίζεσαι ούτε δικαιώνεσαι. Θα παραμείνεις στην ιστορία ως ο Κώστας Καραμανλής ο Μικρός. Δεν υπήρξες ποτέ Ηγέτης!

Και κάτι άλλο: Τα μυστικά που όψιμα αποφάσισες να κοινοποιήσεις μέσα από το βιβλίο της Σοφίας Λουκέρη, έπρεπε να τα είχες αναρτήσει στο Διαδίκτυο  ώστε να μπορεί ο κάθε πολίτης να τα διαβάσει δωρεάν. Νομίζεις ότι του περισσεύουν του πενόμενου Έλληνα τα 15 ευρώ; Εμένα πάντως δεν μου περισσεύουν. 

Ή μήπως νομίζεις ότι όσα είναι γραμμένα εκεί αφορούν μόνο τους Νεοδημοκράτες, στους οποίους η ΝΔ προσφέρει δωρεάν 3 μήνες συνδρομή στην εφημερίδα "ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ" για να το αγοράσουν; 

Προτείνω τη διάλυση του κόμματος της ΝΔ, ως γηρασμένου και άχρηστου. Έχετε αφήσει τους "προοδευτικούς" εθνομηδενιστές να ξεφτιλίσουν και να διαλύσουν την Ελλάδα, κατεδαφίζοντας ιερά και όσια ακόμη και την κοινή λογική. Και μάλιστα τους κάνετε και πλάτη! Δεν έχετε πια λόγο ύπαρξης.

 Μ' ακούει κανείς στην έρημο Ελλάδα;