ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018

Διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις της Ελλάδας δουλεύουν για το ίδιο αφεντικό

Σιγά την είδηση, θα μου πεις!


ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ…

Η αναμενόμενη προδοσία των εντεταλμένων της παγκόσμιας μασονίας στην Ελλάδα απλά επιβεβαίωσε αυτό που φωνάζαμε όλοι όσοι πριν το 2015 προειδοποιούσαμε για τον ΣΥΡΙΖΑ… ότι ο τουρκοεβραίος Axel Cipra θα ξεπεράσει σε προδοσία τον Jefry Μινέικο και τον Samar-ass. 

Όπως δείχνουν τα πολιτικά δρώμενα αμέσως μετά την γελοία και κατάπτυστη προδοσία των Πρεσπών, η παγκόσμια μασονία φαίνεται ότι θα ακολουθήσει τις "κλασσικές" της λύσεις προκειμένου να εκτονώσει την τεράστια λαϊκή οργή. 

Γιατί να είστε σίγουροι ότι αυτοί έχουν τα μέσα για να σφυγμομετρούν και να "διαβάζουν" τα όρια της λαϊκής οργής πολύ πριν αυτή εκδηλωθεί απότομα… 

Προκειμένου λοιπόν αυτή να εκτονωθεί άτακτα και να τους στερήσει τον έλεγχο της χώρας θα προχωρήσουν στην κλασσική λύση των πρόωρων εκλογών έτσι ξαφνικά προσπαθώντας να δώσουν εκτόνωση στο πόπολο.

 Άλλωστε το ίδιο έκαναν και με τον Jefry Μινέικο και με τον Samar-ass. Παρόλο που και οι δυο ήταν πολύ υπάκουα πιόνια, τους οδήγησαν σε εκλογές απλά και μόνο για να εκτονωθεί και να ηρεμήσει ο προδομένος λαός. Το ίδιο θα κάνουν και τώρα. 

Σε κάθε περίπτωση καμία τέτοια "συμφωνία" όπως αυτή των Πρεσπών δεν μπορεί να σταθεί αν δεν περάσει από τη βουλή με υπερψήφιση τουλάχιστον 180 βουλευτών. Και αυτό το γνωρίζουν καλά γι’ αυτό και θα προχωρήσουν σε εκλογές. 

Τα δείγματα γραφής προς αυτή την κατεύθυνση είναι οι διάφορες παραιτήσεις των στελεχών των ΑΝΕΛ, οι οποίες γίνονται σταδιακά και κυρίως αφού καταψήφισαν την πρόταση μομφής προς την κυβέρνηση οδηγώντας έτσι στην προδοσία των Πρεσπών. 

Και ρωτώ…. Γιατί δεν το έκαναν πριν ώστε να μη συντελεστεί η προδοσία και να φανούν και ήρωες για τους αφελείς; Είναι προφανές ότι έτσι τους υπαγορεύουν. Κανείς από αυτούς τους κατσικοκλέφτες που είναι βουτηγμένοι στη ρεμούλα δεν θα μπορούσε ούτε καν να κουνηθεί χωρίς την έγκριση της μασονίας που τους διαφεντεύει. Γιατί απλά την επόμενη μέρα θα ήταν όλοι φυλακή με τα διάφορα σκάνδαλα που υπάρχουν για τον καθένα τους στο συρτάρι των "αφεντικών". 

Άραγε όταν ψήφιζαν τα μνημόνια και όταν στήριζαν μια κυβέρνηση, η όποια αλλοίωσε την λαϊκή εντολή σε ένα δημοψήφισμα, ένοιωθαν πατριώτες και αγωνιστές; Τι ασύδοτη κοροϊδία είναι αυτή; Για τόσο ανόητο έχουν τον ελληνικό λαό; 

Τα μάθαμε πια…. με τέτοιους κυβερνά η μασονία τον κόσμο και τέτοιους προωθεί για να μπορεί να ελέγχει τα κράτη. Το δε θέατρο με τον καραγκιόζη Δημήτρη "Καημένο" να κάνει το σταυρό του και να διαλαλεί ότι "αμάρτησε για το παιδί του" θυμίζει κακογυρισμένη φτηνοταινία πορνό όπου η ξεφωνισμένη πόρνη δικαιολογεί το πάθος της για χάρη του ανύπαρκτου παιδιού της!!! 

Αλήθεια, όταν ψήφιζε τα μνημόνια, τις νομοθεσίες για τους ανώμαλους αλλά και την υιοθεσία παιδιών από αυτούς, το νόμο που επί ΣΥΡΙΖΑ επιτράπηκε να βρίζουν δημόσια τα Θεία (για ψάξτε το…) , τη διδασκαλία της ανωμαλίας στα σχολεία, την κατάργηση των εθνικών ύμνων στα σχολεία, τους κατάπτυστους νόμους για τα θρησκευτικά, τα εκατομμύρια των λαθραίων μουσουλμάνων που επέτρεψαν να μπουν στη χώρα αβίαστα, τότε το σταυρό του δεν τον θυμόταν; ΑΙΣΧΟΣ! 

Το δεύτερο δείγμα είναι τα μισόλογα του Παυλόπουλου κατόπιν εορτής, που ξεστόμισε την επόμενη των Πρεσπών ενώπιον του Ινδού ομολόγου του και τα οποία αφήνουν να εννοηθεί ότι δεν είναι σύμφωνος με αυτό που υπέγραψε η κυβέρνηση… Σίγουρα αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο. Αντίθετα είναι κλασικό κόλπο της μασονίας προκειμένου να γίνουν "ζυμώσεις" στις σκέψεις των πολιτών ότι δήθεν λειτουργεί η "δημοκρατία" και το σύνταγμα των Ελλήνων και φυσικά υπάρχουν "πατριώτες" πολίτικοι που τελικά θα επέμβουν! Όποτε τους συμφέρει βεβαία….. 

 Το τρίτο και πιο σημαντικό, κατά τη γνώμη μου, είναι η δηλώσεις του ‘’υπάκουου’’ και πάντα "προθύμου" Θεοδωράκη ότι δεν πρόκειται να στηρίξει τον Cipra σε περίπτωση που ΑΝΕΛ διαλυθούν μετα από διάφορες αποχωρήσεις βουλευτών τους. Αυτό τώρα δεν βγάζει μάτι; Για τον καραγκιοζάκο της μασονίας Θεοδωράκη μιλάμε…. Υπήρχε περίπτωση να μη στηρίξει κυβέρνηση των αφεντικών του αν του το ζητούσαν; Είναι όλα τόσο φανερά! 

Γίνεται λοιπόν ξεκάθαρο ότι βρισκόμαστε μάλλον ενώπιον ξαφνικού θανάτου της κυβέρνησης και πρόωρων εκλογών με σκοπό να εκτονωθεί καταρχήν η λαϊκή οργή. 

Το βαθύτερο όμως σχέδιο είναι προφανές ότι είναι η οικουμενική κυβέρνηση των 180+ βουλευτών, που ίσως την ονομάσουν και "κυβέρνηση σωτηρίας", για να μας ηρεμήσουν περισσότερο! 

Τα σημαντικότερα όμως έπονται…. Ο μεγάλος στόχος είμαι πεπεισμένος ότι είναι η αλλαγή του συντάγματος όπως άλλωστε είχε επισημάνει αρκετά χρόνια πριν ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος και αυτό πρέπει να του το αναγνωρίσουμε όλοι. Σίγουρα οι αλλαγές θα που φέρουν θα είναι, κλασσικά, σε βάρος μας και, κυρίως, θα νομιμοποιούν όλα τα αντισυνταγματικά που έχουν υπογράψει τόσα χρόνια. 

Να είστε σίγουροι ότι θα ξαναφέρουν τη συμφωνία των Πρεσπών προς αναθεώρηση και με διάφορες μικροδιορθώσεις θα μας την προσφέρουν προς ψήφιση στη βουλή όπου και θα υπερψηφιστεί από όλους σαν μια "δικαιότερη" και πιο "συμφέρουσα" για την Ελλάδα συμφωνία η όποια έχει την ‘’ευλογιά’’ της οικουμενικής κυβέρνησης "σωτηρίας" των Ελλήνων!

Ο μελλοντικός οικουμενικός πρωθυπουργός της λέσχης Μπίλντεμπεργκ, ο Κούλης, να δείτε ότι θα προχωρήσει "δημοκρατικά" σε ακόμα μεγαλύτερες μειοδοσίες όπως αυτή της Ηπείρου, αν δεν "προλάβει" ο προδότης Κοτζιάς, της γνωστής οικογενείας δοσίλογων της κατοχής, αλλά και της παραχώρησης του Αιγαίου στους Τούρκους, μόλις η Τουρκία επιστρέψει στο μαντρί του ΝΑΤΟ. Γιατί να είστε σίγουροι ότι η Τουρκία θα επιστρέψει μετά τον Ερντογάν, ο οποίος μετρά μέρες, άντε ίσως και μήνες… (Σ.σ.: Μα δεν έφυγε ποτέ η Τουρκία από το ΝΑΤΟ!)
Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ένα. Μην πετάξετε από τη χαρά σας μόλις ακούσετε ότι έπεσε αυτή η μειοδοτική κυβέρνηση. Αντίθετα οπλιστείτε με κουράγιο αλλά και θάρρος για να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί τις ακόμα μεγαλύτερες προδοσίες που μας ετοιμάζουν. Να μην εφησυχάζει κανείς. Ο εχθρός είναι εντός και δουλεύει συστηματικά για το διαμελισμό και τον αφανισμό μας. ΚΑΝΕΝΑΣ πολιτικός "μας" δεν είναι Έλληνας, και ούτε καν φιλέλληνας … Να το καταλάβετε καλά αυτό και να είστε όλοι έτοιμοι για ματωμένο αγώνα κυριολεκτικά… 
Θυμηθείτε ότι για τον εξισλαμισμό της χώρας, τη χρεοκοπία της Ελλάδας και την κλοπή της περιουσίας των Ελλήνων "δούλεψαν" όλοι μαζί διακομματικά και διαχρονικά γιατί απλά όλοι δουλεύουν για το ίδιο αφεντικό. 

Αυτό υπογραμμίζεται άλλωστε και από την ταξιαρχία SEEBRIG που μας κουβάλησαν στην Ελλάδα από το 2010 και κοπανάει ανελέητα τους Έλληνες κάθε φορά που προσπαθούν να σηκώσουν κεφάλι στα σχέδια των δοσίλογων της χώρας και την οποία χρησιμοποίησαν όλες οι κυβερνήσεις-κόμματα.

Η λύση για τα δεινά μας και για την ακεραιότητα της χώρας μας είναι μια και παραδοσιακή. Σίγουρα θα είναι ματωμένη αλλά δεν υπάρχει άλλη… Όλοι την γνωρίζετε και γι’ αυτό προετοιμαστείτε. Όλα πια είναι πολύ κοντά…. Δεν υπάρχει εύκολη και αναίμακτη λύση σε αυτό τον εφιάλτη που ζούμε και αυτό πρέπει να το καταλάβετε όλοι. 

Να θυμάστε αυτό που σας έχω πει πολλές φορές: "ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ"… 

ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ 

POSTED ON 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 BY ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

------------------

Πυγολαμπίδα: "Πάνανδρε", προτού καλέσεις σε "ματωμένες λύσεις", πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι αυτές θα είναι εμφυλιοπολεμικές. Αυτό θέλεις; Εκτός αν εννοείς ότι η Ελλάδα μπορεί να τα βάλει με το ΝΑΤΟ και να ακυρώσει τα σκοτεινά σχέδιά του! Μήπως θέλεις να γίνουμε Συρία, δίνοντας τη χαριστική βολή στη χώρα μας; Μη γένοιτο!
Δυστυχώς είμαστε εγκλωβισμένοι σαν το ποντίκι στη φάκα... άξιοι της κακιάς μοίρας μας... ή μάλλον της ηλιθιότητάς μας...