ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 7 Ιουλίου 2018

Ν. Μιχαλολιάκος: η οικονομία μας μπορεί να γίνει ανταγωνιστική μόνο με εθνικό νόμισμαΒουλή, 05/07/2018 - ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ (Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου- Χρυσή Αυγή): Κυρία Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι Βουλευτές, πραγματικά εκπλήσσομαι για τη βαρύνουσα άποψη που έχουν για την κρίση του ελληνικού λαού, ο οποίος υποθέτουν ότι έχει μνήμη χρυσόψαρου. Ζήτησε προηγουμένως από εδώ η κυρία Γεννηματά την κατάργηση της Συμφωνίας του «Δουβλίνο ΙΙ». Μόνο που αυτή η Συμφωνία, αυτή η ολέθρια για το Έθνος μας συμφωνία, υπεγράφη επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ!

Προηγουμένως στο Βήμα ήταν κατ’ αρχάς ο κ. Τσίπρας και στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης.
Ο κ. Τσίπρας επανέλαβε ότι κυρίαρχος είναι ο λαός. Αν είναι κυρίαρχος ο λαός, ας τον αφήσει να εκφραστεί, που δεν τον αφήνει να εκφραστεί ούτε δρομολογώντας τις εκλογικές διαδικασίες που επιβάλλονται στις παρούσες περιστάσεις, ούτε, βεβαίως, σεβόμενος τη θέλησή του.

Είπε, επίσης, για τα χρόνια της διακυβερνήσεώς του, ότι επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κερδίζουμε αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια.

Έχω εδώ μία δημοσκόπηση, μία πολιτική έρευνα, η οποία δημοσιεύτηκε σήμερα, σύμφωνα με την οποία λέξεις που εκφράζουν περισσότερο τον Έλληνα για το παρόν και το μέλλον της χώρας είναι «φόβος» 39,8%, «ντροπή» 52,5%, «οργή» 58,3%. Αυτή είναι η υπερηφάνεια στην οποία οδήγησε τον ελληνικό λαό ο κ. Τσίπρας και η Αριστερά μαζί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Δεν κερδίσαμε καμία αξιοπρέπεια, καμία υπερηφάνεια.

Εις ό,τι αφορά τις πορείες διαμαρτυρίας που γίνονται σε κάθε γωνιά της Ελλάδος -τις οποίες κατήγγειλε ο κ. Τσίπρας και θα αναφερθώ στην καταγγελία του και θα απαντήσω- ο κ. Τσίπρας ξέχασε, φαίνεται, τις ημέρες πριν το 2015, όταν γιούχαραν τότε τους Υπουργούς, όταν δημιουργούσαν ανάλογες εκδηλώσεις. Και οι εκδηλώσεις τότε γίνονταν για να σκιστεί το μνημόνιο, το οποίο φυσικά και δεν έσκισαν.

Όμως, αυτές οι πορείες που γίνονται σήμερα στις Σέρρες, στη Δράμα, σε κάθε γωνιά της Ελλάδος, δεν έχουν κομματικό χαρακτήρα. Όλοι κρατούν μία γαλανόλευκη και λένε «Κάτω τα χέρια από τη Μακεδονία».

Ο κ. Τσίπρας μίλησε για αντισυγκεντρώσεις. Πράγματι θαυμάζω το θράσος του, διότι δύο ημέρες πριν στη Θεσσαλονίκη, πατριωτικές οργανώσεις είχαν αναγγείλει μέσω του διαδικτύου μία συγκέντρωση στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου και έκαναν αντισυγκεντρώσεις οι πρόθυμοι συνέταιροι της Κυβερνήσεως της Αριστεράς, οι ψευτοαντιεξουσιαστές, αυτοί οι παρακρατικοί και κατέλαβαν τον χώρο της συγκεντρώσεως. Αυτό δεν είναι αντισυγκέντρωση;

Να μιλήσουμε για άλλες αντισυγκεντρώσεις; Να μιλήσουμε για την Πλατεία Ρηγίλλης, όπου στο μνημείο των Ιμίων από τον Ιανουάριο του 2016 οργανώνεται συστηματικά -με συμμετέχουσα και την νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ- αντισυγκέντρωση για να μην πραγματοποιήσει η Χρυσή Αυγή τη συγκέντρωση προς τιμήν των τριών γενναίων αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού μας;

Οι αντισυγκεντρώσεις είναι έργο δικό τους και δεν έρχονται από τη δεκαετία του 1960. Αντισυγκεντρώσεις γίνονται όπου η Χρυσή Αυγή αποφασίζει να κάνει συγκεντρώσεις και όχι μόνο. Τρομοκρατία: Δεν υπάρχει κεντρικό ξενοδοχείο σήμερα στην Αθήνα και στον Πειραιά όπου μπορεί να δώσει η Χρυσή Αυγή μία διάλεξη ή να κάνει μία συγκέντρωση, γιατί πηγαίνουν οι παρακρατικοί αλήτες των διάφορων Ρουβικώνων και απειλούν τους ιδιοκτήτες.

Να ξέρουν, όμως, ότι δεν θα τους περάσει! Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, είναι στις πλατείες και στους δρόμους, είναι στις πόλεις και στα χωριά, αντιστέκεται για την Ελλάδα!

Στη συνέχεια, μετά τον κ. Τσίπρα, τον ρόλο πήρε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος μίλησε περί συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ-Χρυσής Αυγής. Είχε μιλήσει και προηγουμένως ο κ. Τσίπρας περί συμμαχίας Νέας Δημοκρατίας και Χρυσής Αυγής. Μην μαλώνετε αναμεταξύ σας. Η Χρυσή Αυγή δεν είναι ούτε με τον έναν ούτε με τον άλλον. Βλάπτετε και οι δύο την πατρίδα το ίδιο και είμαστε εναντίον σας. Η Χρυσή Αυγή είναι με την Ελλάδα, τον λαό, την τιμή, την αξιοπρέπεια, την ιστορία και αγωνίζεται για αυτό!

Από τα λεγόμενα του κ. Μητσοτάκη, θα σταθώ, επίσης, και θα επισημάνω πως όταν ομιλούσε περί συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ - Χρυσής Αυγής, ξέχασε ότι μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ η Νέα Δημοκρατία ψήφισε το νόμο για το τζαμί, μαζί με τη Νέα Δημοκρατία ψήφισε το τρίτο μνημόνιο. 

Και για του λόγου το αληθές, μόλις χθες ήταν εδώ ο Γάλλος, «πρώτης γενιάς», Μοσκοβισί, ο οποίος απευθυνόμενος στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εάν το Κόμμα της Νέας Δημοκρατίας δεν ήταν εκεί το καλοκαίρι του 2015 για να ψηφίσει, για να στηρίξει, δεν θα ήμασταν σήμερα σε αυτό το καλό σημείο».

Αυτό, το λέω προς όλους αυτούς της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι κατακρίνουν την Κυβέρνηση. Σε αυτό το «καλό σημείο» είναι γιατί ψήφισαν και αυτοί το μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφέρθηκε εκτενώς ο κ. Μητσοτάκης στο θέμα το Μακεδονικό, στο οποίο θα αναφερθώ και εγώ και είπε την εξής χαρακτηριστική φράση: «Η συμφωνία παράγει τετελεσμένα». Για όσους γνωρίζουν ελληνικά η λέξη «τετελεσμένα» είναι μετοχή του παρακειμένου και σημαίνει πως ό,τι υπογράψει η Κυβέρνηση αυτή του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορεί να αλλάξει. Αυτό παραδέχεται ο κ. Μητσοτάκης. Προς τι, λοιπόν, όλη αυτή η κριτική;

Και σε ό,τι αφορά τις μειώσεις των συντάξεων και του αφορολογήτου είπε, απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα, το εξής: «Ελάτε να ψηφίσουμε μαζί ότι δεν θα κοπούν οι συντάξεις».
Και ερωτώ εγώ: Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ ψηφίσουν να κοπούν οι συντάξεις, όπως έχουν ψηφίσει, τι θα κάνει ο Μητσοτάκης εάν γίνει κυβέρνηση. Θα το αλλάξει; Δεσμεύεται για αυτό; Όχι, βέβαια.

Σε ό,τι αφορά τον Ούγγρο πολιτικό ηγέτη Όρμπαν και τον σφοδρό αγώνα που δίνει για την προστασία των εθνικών τους συνόρων, παραλλήλισε ο κ. Τσίπρας τον Μητσοτάκη με τον Όρμπαν και αυτός είπε ότι σε καμία περίπτωση δεν έχει σχέση με τον Όρμπαν. Συμφωνούμε απολύτως. Δεν έχει οποιαδήποτε σχέση, γιατί επί των ημερών της Νέας Δημοκρατίας -και ήταν πολλά χρόνια- ήταν, επίσης, ανοιχτά τα σύνορα για πρόσφυγες και λαθρομετανάστες.

Και επειδή η λέξη «λαθρομετανάστες» δημιούργησε κι ένα πρόβλημα τελευταία στην Κυβέρνηση, σε σημείο που ανάγκασε το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης να αλλάξει μια εγκύκλιο κατόπιν ενστάσεως δώδεκα Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, καλώ άπαντες να ανοίξουν το μεγάλο Ετυμολογικό Λεξικό της Νεοελληνικής γλώσσας του Γεωργίου Μπαμπινιώτη στην σελίδα 754, όπου υπάρχει εκεί η λέξη «λαθρομετανάστης».

Βεβαίως, σε ό,τι αφορά τη σημερινή συνεδρίαση θα ήθελα να εκφράσω μια μεγάλη απορία. Η απορία μου αυτή έχει να κάνει για ποιο λόγο ζήτησε ο κ. Μητσοτάκης αυτή τη συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως.

Έχει σκοπό να αλλάξει κάτι σημαντικό στην οικονομία; Έχει σκοπό να σταθεί ενάντια στα μνημόνια; Ούτε το είπε ούτε το ισχυρίζεται.

Θα ήθελα, επίσης, να καταγγείλω, ότι είναι η δεύτερη φορά κατά την οποία -και αυτό συνέβη πριν λίγες ημέρες- αποφασίστηκε με τρόπο αντισυνταγματικό και αντιδημοκρατικό ο αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής -στο σύνολό της-από τη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας της Νέας Δημοκρατίας. Η ομόφωνη αυτή στάση κατά της Χρυσής Αυγής δείχνει ότι όλοι σε αυτήν εδώ την Αίθουσα, όλα τα κόμματα - και αυτό το μαρτυρούν και τα άδεια έδρανα που υπάρχουν σε αυτήν εδώ την Αίθουσα - είστε το κόμμα των πολιτικών κομμάτων που εξυπηρετείτε τον ξένο παράγοντα και το μεγάλο κεφάλαιο και απέναντί σας είναι μια δύναμη εθνική, η Χρυσή Αυγή.

Νομίζετε ότι με αποκλεισμούς θα χτυπήσετε τη Χρυσή Αυγή; Κάνετε λάθος. Την κάνετε περισσότερο δυνατή. Θέλω να καταγγείλω την αριστερή χούντα που ποδηγετεί την κοινή γνώμη στην Ελλάδα εδώ και δεκαετίες, έχοντας απέναντί της μια ψευτοδεξιά που σύρεται κατά περίσταση και υπηρετεί την αριστερά και λέει ότι σέβεται και τιμά τους αγώνες της, μια αριστερή χούντα που βλέπει παντού φασίστες και ναζιστές και τους βλέπει και τώρα πίσω από τις αυθόρμητες διαδηλώσεις διαμαρτυρίας του λαού για τη Συνθήκη των Πρεσπών. 

Κάνετε λάθος. Είναι ο λαός, ο παντοδύναμος λαός που τρέμετε εσείς οι «δημοφιλείς», εντός πολλών εισαγωγικών. Για τον λόγο αυτόν δεν κάνετε και το αυτονόητο που γίνεται στα Σκόπια. Δεν κάνετε ένα δημοψήφισμα για να δούμε εάν θέλει ο ελληνικός λαός τη Συμφωνία των Πρεσπών ή όχι.

Η Χρυσή Αυγή επιμένει: Δημοψήφισμα για να αποφασίσει ο λαός για το μέλλον του, για το ιστορικό αυτό θέμα. Γιατί η Μακεδονία - εμείς θα το επαναλαμβάνουμε συνεχώς - είναι μία και είναι ελληνική!

Είστε δημοφιλής και για τον λόγο αυτόν για να πατέ στη Λέσβο, την οποία έχετε ρημάξει με το προσφυγικό κύμα και με τους λαθρομετανάστες, χρειάζεστε δεκάδες διμοιρίες των ΜΑΤ. Το ίδιο και στη Θεσσαλονίκη. Αποκλείετε την πόλη. Χθες η Θεσσαλονίκη θύμιζε κυριολεκτικά κατεχόμενη πόλη.

Όμως, εις ό,τι αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών, ασφαλώς και τίθεται θέμα εάν είναι έγκυρη, από την στιγμή κατά την οποία οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν αντίθετη άποψη. Δεν έχετε την κυβερνητική πλειοψηφία.

Εις ό,τι αφορά, δε, το κείμενο της πρότασης δυσπιστίας, το οποίο κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία, είχε προβλήματα και μάλιστα σημαντικά και ίσως και εκ του πονηρού. Συγκεκριμένα, στην πρόταση δυσπιστίας δώσατε το περιθώριο στους Βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων να διαφύγουν, υπερψηφίζοντας την πρόταση της Κυβερνήσεως, καταψηφίζοντας, δηλαδή, την πρόταση δυσπιστίας. Γιατί; Διότι δεν είχατε στην πρότασή σας ένα και μοναδικό θέμα, το θέμα της Μακεδονίας. Βάλατε και άλλα και την αδυνατίσατε. Έτσι δώσατε διέξοδο να υπερψηφίσουν την πρόταση δυσπιστίας οι Βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ενώ αν είχε ένα και μοναδικό θέμα, το θέμα της Μακεδονίας, δεν θα είχαν αυτήν τη δυνατότητα.
Επιπλέον, η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας - θα σας διαβάσω αυτολεξεί τι λέει στο θέμα αυτό- αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είναι μια επιζήμια Συμφωνία για τα εθνικά συμφέροντα. Αναγνωρίζει δήθεν μακεδονική εθνότητα και γλώσσα για τους βόρειους γείτονές μας. Πρόκειται για μείζονα εθνική υποχώρηση που δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή».

Ακούσατε, μήπως, καμία λέξη για το θέμα του ονόματος; Ακούσατε στην πρόταση δυσπιστίας της Νέας Δημοκρατίας να γίνεται αναφορά ότι η παραχώρηση του όρου «Μακεδονία» είναι απαράδεκτη; Όχι!

Ακούσατε μήπως καμία δέσμευση εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας, ότι αν γίνει κυβέρνηση θα καταγγείλει τη συμφωνία; Όχι. Στο ΣΚΑΪ ο κ. Μητσοτάκης είπε χαρακτηριστικά ότι αν έχει κυρωθεί η συμφωνία, θα είναι πολύ δύσκολο να την αποφύγουμε. Και επιπλέον, ακόμη και τώρα στέκονται στα δύο αυτά σοβαρά ζητήματα, τα οποία όμως δεν είναι οπωσδήποτε τόσο σημαντικά όσο το όνομα. Και είναι σημαντικό το όνομα, όπως αναφέρει με έκθεσή της η Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών μόλις χθες, διότι το όνομα αυτό καθ’ εαυτό είναι το όχημα του αλυτρωτισμού.

Εις ό,τι αφορά τα περί εθνικότητος, είχαν το θράσος κυβερνητικά στελέχη να πουν ότι δεν αναφέρεται εθνικότητα και να παραθέσουν το ελληνικό κείμενο, το οποίο μιλούσε για ιθαγένεια. Αντίθετα, το επίσημο κείμενο αναφέρει για το χαρακτηρισμό των κατοίκων των Σκοπίων, λέει «NationalityMacedonian», λέει Nationality, δηλαδή εθνικότητα. Το αποκάλυψε αυτό με πρωτοσέλιδο η εφημερίδα «ΕΣΤΙΑ», με άρθρο του κ. Στυλιανίδη. Έχετε δώσει εθνικότητα.

Εις ό,τι αφορά τη μακεδονική γλώσσα, τη λεγόμενη «μακεδονική γλώσσα», δεν υπάρχει μακεδονική γλώσσα ούτε σλαβομακεδονική γλώσσα. Είναι ένα τοπικό ιδίωμα, το οποίο περιέχει λέξεις βλάχικες, λέξεις σλαβικές για πολλά ζητήματα. Ενώ υπάρχουν λέξεις βουλγάρικες και σερβικές λέξεις, χρησιμοποιεί ελληνικές και ανάμεσα στα άλλα περιέχει περίπου χίλιες λέξεις με προέλευση ομηρική και νεοελληνική. Ήταν μια linguafranca, όπως αναφέρει ο καθηγητής Ευαγγελίδης σε εργασία η οποία δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο «Αντίβαρο» και η οποία δεν ήταν σε καμία περίπτωση γλώσσα. Γλώσσα την έκανε η κομμουνιστική προπαγάνδα επί Τίτο και την επικυρώνετε κι εσείς, τη στιγμή που δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ένα τοπικό ιδίωμα.

Η Χρυσή Αυγή για το θέμα αυτό ήταν ξεκάθαρη. Για του λόγου το αληθές αποστείλαμε στην αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στον ΟΗΕ, στη διεύθυνση του ΝΑΤΟ και της Ευρωατλαντικής Συμφωνίας, στην Πρεσβεία τηςFYROM, στη Πρεσβεία της Γερμανίας, στην Πρεσβεία των ΗΠΑ, της Γαλλίας, μια επιστολή-δέσμευση προσωπική δική μου και του κόμματος προς τους διεθνείς οργανισμούς, ότι αν ποτέ ο Θεός θέλει και έχουμε τη δύναμη θα καταγγείλουμε και θα ακυρώσουμε αυτήν τη συμφωνία. Την καταθέτω στα Πρακτικά.

Καλώ τη Νέα Δημοκρατία, αν είναι πραγματικά ειλικρινής σε αυτά που λέει, να κάνει την ανάλογη ενέργεια, να καταγγείλει τη συμφωνία αυτή.

Για τη Χρυσή Αυγή είναι απλό. Όσο υπάρχουν Έλληνες, δεν μας ενδιαφέρει αν είναι άδεια αυτά εδώ τα έδρανα. Είναι γεμάτοι οι δρόμοι και οι πλατείες. Όσο υπάρχουν Έλληνες, όσο υπάρχει η Χρυσή Αυγή δεν θα αναγνωριστεί ποτέ το όνομα «Μακεδονία» στους Σλάβους της περιοχής των Σκοπίων. Η Μακεδονία είναι μια και ελληνική.

Και για το λόγο αυτό χαιρετίζουμε με θέρμη τη δραστηριοποίηση του ελληνικού λαού, ο οποίος διαμαρτύρεται γεμάτος εθνικό πάθος για όσα συνέβησαν με τη συμφωνία των Πρεσπών. Θέλουμε να πούμε προς όλους να φύγει από το μυαλό τους ότι είναι μια συνωμοσία φασιστική. Είναι ο λαός. Είναι ο ίδιος ο λαός και η θέλησή του και αυτό προκύπτει και από όλες τις πολιτικές έρευνες που έχουν γίνει σχετικά.

Δεν θα μπορούσα να παραλείψω επιγραμματικά την πρόσφατη συμφωνία με τη Μέρκελ για την επανεγκατάσταση των παράνομων μεταναστών και των προσφύγων, οι οποίοι βρίσκονται στη Γερμανία, στην Ελλάδα. Και να τονίσω ότι το αντάλλαγμα που έλαβε η Κυβέρνηση με την κατάργηση του αυξημένου ΦΠΑ σε πέντε νησιά, απαντήθηκε από τους ίδιους τους δημάρχους των νησιών. 

Ο Δήμαρχος της Λέσβου, ο Δήμαρχος της Σάμου, ο Δήμαρχος της Χίου, της Λέρου και της νήσου Κω απάντησαν υπερήφανα στην Κυβέρνηση: «Δεν θέλουμε μείωση του ΦΠΑ. Δεν θέλουμε άλλους πρόσφυγες και λαθρομετανάστες». Σεβαστείτε επιτέλους τη θέληση του λαού.

Η Ιταλία, όπου ανατέλλει πραγματικά μια ελπίδα για την Ευρώπη με τη Λέγκα του Βορρά και τον Σαλβίνι, ζήτησε την καταγγελία της συμφωνίας του Δουβλίνου, αυτήν τη συμφωνία που ζήτησε να καταργηθεί και η κυρία Γεννηματά και που το ΠΑΣΟΚ είχε υπογράψει και η Νέα Δημοκρατία είχε διατηρήσει.

Η Ελλάδα, δυστυχώς, δεν συντάχθηκε στο πλευρό της Ιταλίας, αλλά συντάχθηκε στο πλευρό της Μέρκελ, την οποία έσωσαν ο αριστερός Τσίπρας και ο σοσιαλιστής Σάντσεθ.

Επειδή μιλάμε για Αριστερά, διασκέδασα πραγματικά πολύ το θέαμα χθες, στις 4 Ιουλίου, εθνική εορτή των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, όπου κάποιοι «υπάνθρωποι» -ο όρος είναι δικός σας, κύριε Ζουράρι - στοιχήθηκαν στην Αμερικανική Πρεσβεία και ξέχασαν τα νιάτα τους, όπου είχαν χαλάσει δεκάδες ζευγάρια παπουτσιών διαδηλώνοντας και φωνάζοντας «φονιάδες των λαών Αμερικάνοι». Εκλεκτοί των Αμερικάνων, εκλεκτοί των πλουτοκρατών, εκλεκτοί της Μέρκελ πλέον, βαδίζουν και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η εξουσία.
Ακόμα και η Βουλγαρία αρνήθηκε τη μετεγκατάσταση παράνομων μεταναστών και προσφύγων στο έδαφός της, το ίδιο και η Ουγγαρία, η Αυστρία, η Πολωνία, η Τσεχία. 
Ακόμη και η Αλβανία αρνήθηκε, δηλώνοντας ότι το αρνείται ακόμα και αν αντάλλαγμα είναι η είσοδός της στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αντ’ αυτού, η Ελλάς δέχτηκε.

Θα πω δυο λόγια περί οικονομίας. Μεγάλο ψέμα το τέλος του μνημονίου. Όσο υπάρχει χρέος με αγγλικό δίκαιο, υπάρχει στην πραγματικότητα όχι απλά μνημόνιο, αλλά ένα σκληρό μνημόνιο. Άλλωστε, η εποπτεία τι θα είναι; Δεν θα είναι μνημόνιο;

Σε ό,τι αφορά την υποδούλωση της πατρίδας μας στους δανειστές μέχρι το 2060 με υποθήκη της εθνικής περιουσίας, μας θυμίζει τα δάνεια του αγώνος του 1824, όταν ζητούσαν οι αδελφοί Ρικάρντο και άλλοι εκλεκτοί τραπεζικοί οίκοι του City του Λονδίνου την υποθήκευση της εθνικής περιουσίας και συγκεκριμένα της Κορινθίας και της Αργολίδας έναντι του χρέους. Αυτό που δεν έκαναν τότε, που πραγματικά σφάζονταν με τους Τούρκους οι Έλληνες που δεν είχαν καν κράτος, το κάνει σήμερα μια αριστερή Κυβέρνηση που υποθηκεύει με το περίφημο Υπερταμείο την εθνική περιουσία.

Πρωτογενές πλεόνασμα 32 δισεκατομμύρια έως το 2022. Ο κ. Μητσοτάκης λέει ότι θα φέρει την ανάπτυξη, η οποία δεν υπάρχει. Και πώς θα τη φέρει; Μ’ αυτό το πρωτογενές πλεόνασμα είναι δυνατό να τη φέρει; Όχι. Δεσμεύεται ότι θα το καταγγείλει; Όχι. Στέλνει να πει ότι είναι αντίθετος με όλα αυτά; Καμία ανάπτυξη δεν πρόκειται να έλθει. 

Πραγματικά η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται σε αμηχανία. Θα μιλήσει πάλι για συνέχεια του κράτους, εάν πάρει την εξουσία μετά από έναν χρόνο, μετά από κάποιους μήνες. Ας δεσμευτεί επιτέλους ότι θα καταγγείλει όλα αυτά τα αντιλαϊκά μέτρα. Δεν το κάνει, όμως.

Στην Ιταλία ο Σαλβίνι δείχνει τον δρόμο. Σκληρές διαπραγματεύσεις. Η Ελλάδα δεν πρόκειται να αναπτυχθεί, εάν δεν αποκτήσει σταθερό φορολογικό σύστημα. Αναφέρθηκε στις εφημερίδες πρόσφατα ότι υπάρχουν δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ εκτός τραπεζικών λογαριασμών στα ντουλάπια, στα συρτάρια, στα στρώματα. Πώς θέλετε να επενδυθούν αυτά τα χρήματα, όταν η φορολογία ξεπερνά το 50%;

Η Χρυσή Αυγή προτείνει: Φορολογία 15% για τις επιχειρήσεις και 20% για τα φυσικά πρόσωπα. Έτσι θα βγουν τα χρήματα στην επιφάνεια, έτσι θα αρχίσει η ανάπτυξη, έτσι θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

Όμως, το μεγάλο πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας είναι το πρόβλημα του χρέους. Για να είμαστε ειλικρινείς, επειδή διαφημίζετε ότι ρυθμίσατε το χρέος, δεν κόπηκε από το χρέος ούτε ένα ευρώ. Μια επιμήκυνση έγινε.
Η Χρυσή Αυγή επιμένει, όπως επέμενε και ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι να γίνει εξουσία: Πρέπει να γίνει λογιστικός έλεγχος του χρέους και πρέπει να εξεταστεί σοβαρά το ζήτημα του ευρώ και το αν συμφέρει την πατρίδα μας μια συντεταγμένη έξοδος με παράλληλη ανάπτυξη της εθνικής μας οικονομίας.

Η οικονομία μας μπορεί να γίνει ανταγωνιστική μόνο με εθνικό νόμισμα, μόνο με επιστροφή στην εθνική παραγωγή και φυσικά με εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου, με πρώτο από όλα τους υδρογονάνθρακες. Μόνο τα κοιτάσματα νότια της Κρήτης είναι δύο φορές το δημόσιο χρέος. Αλλά για να εκμεταλλευτούμε τους υδρογονάνθρακες χρειαζόμαστε αεροπλάνα, χρειαζόμαστε φρεγάτες, χρειαζόμαστε όπλα, πανίσχυρες Ένοπλες Δυνάμεις που θα εμποδίσουν είτε Τούρκους, είτε τον οποιοδήποτε επίβουλο γείτονα να μας εμποδίσει να εκμεταλλευτούμε τον εθνικό μας πλούτο.

Το πρόβλημα της χώρας, όμως, είναι και πολιτικό. Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι φανερό ότι είναι μια κυβέρνηση μειοψηφίας. Εάν είχατε πολιτικό φιλότιμο θα έπρεπε να παραιτηθείτε άμεσα, να προκηρύξετε εκλογές εδώ και τώρα.

Μας πολεμάτε με κάθε τρόπο, όλοι μαζί. Είμαστε η τελευταία ελπίδα των Ελλήνων, η Ελλάδα που έρχεται, η Χρυσή Αυγή που θα ανατείλει στην πατρίδα και θα φέρει νέες ημέρες, έναν νέο ελληνικό ήλιο.

(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του Λαϊκού Συνδέσμου- Χρυσή Αυγή)