ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018

Νένα Βενετσάνου: Όσοι εμπνεύστηκαν τη φάρσα αυτή είναι επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία

Ποια "δημοκρατία" Νένα; Από πού πέρασε η Δημοκρατία και δεν την είδα;

Οι μηχανορραφίες του Τσίπρα δεν έχουν όρια! Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι των υπογραφών κάτω από κείμενο υπέρ της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, και άρχισαν οι διαψεύσεις!Νένα Βενετσάνου: Θρασύτατα έβαλαν την υπογραφή μου υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Σε φιάσκο εξελίσσεται η υπόθεση του κειμένου με τις υπογραφές υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, το οποίο με πρωτοβουλία εκπορευόμενη από τον ΣΥΡΙΖΑ, φέρονται να υπογράφουν πολλοί διανοούμενοι και καλλιτέχνες. 

Η Νένα Βενετσάνου διαψεύδει έντονα ότι έβαλε ποτέ υπογραφή σε ένα τέτοιο κείμενο, ενώ ο Κυρ. Κατζουράκης με δήλωση τονίζει ότι παρά την άρνησή του να το υπογράψει, είδε το όνομά του μεταξύ εκείνων που το υπέγραψαν! Παρόμοια διάψευση φέρεται να έχει κάνει και η τραγουδίστρια Λένα Αλκαίου!

Ολόκληρη η δήλωση της Νένας Βενετσάνου έχει ως εξής:
«Έμεινα έκπληκτη όταν είδα το όνομά μου να φιγουράρει κάτω από ένα κείμενο που εκθειάζει την συμφωνία των Πρεσπών.
Αναρωτιέμαι και πόσο είναι γνήσιες οι υπογραφές και των υπολοίπων ανθρώπων του πνεύματος και της Τέχνης κάτω από αυτό το κείμενο!
Αρνούμαι στον οποιονδήποτε το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το όνομά μου με τέτοιο θράσος κάτω από ένα κείμενο το οποίο ούτε διάβασα, ούτε το υπέγραψα ποτέ.
Ποιοι είναι αυτοί που το εμπνεύστηκαν και ποιά σκοπιμότητα υπηρετούν στην πραγματικότητα; Θα ήθελα να παρακαλέσω όλους όσους είδαν το όνομά τους χωρίς να έχουν υπογράψει να το δημοσιοποιήσουν. Είναι σοβαρό.
Και παρακαλώ να εκλάβουν την δημοσίευση του ονόματός μου ως συκοφαντία και βαθιά προσβολή της ακεραιότητάς μου. Όποιοι κι αν εμπνεύστηκαν αυτή τη φάρσα είναι επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία.
Η Δημοκρατία, η φιλία και η συνεργασία των λαών όχι μόνο δεν ωφελούνται από τέτοιες κινήσεις τσουβαλιάσματος των πνευματικών ανθρώπων, αλλά πληγώνονται θανάσιμα από αυτές». 
πηγή
--------------------------------

Πυγολαμπίδα: Δεν αρκούν οι δηλώσεις διάψευσης, κυρία Βενετσάνου. Το αδίκημα είναι ποινικό.  Πρέπει να μηνυθούν οι αλήτες που χρησιμοποιούν ονόματα και υπογραφές πολιτών εν αγνοία τους για κομματικό όφελος.

=============


ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ , ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΩ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ Μ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.