ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018

Η Ελλάδα "καίγεται" μέσα στην Ευρω-κόλαση

Η ευρωκατοχή δεν μπορεί και δεν πρέπει να συνεχιστεί άλλο!


Η Ελλάδα καίγεται και οι Ευρωπαίοι “εταίροι” εμμένουν στη λεηλασία της χώρας μας από την κόλαση της Ευρωζώνης 

Την ώρα που η Ελλάδα καίγεται οι Ευρωπαίοι “Εταίροι” σφυρίζουν αδιάφορα και εμμένουν στη φτωχοποίηση και λεηλασία της χώρας μας. 

Στην ευρωζώνη μπήκαμε για να ζήσουμε καλύτερες μέρες. Και όμως, ύστερα από την ένταξή μας, ο Ελληνικός λαός βιώνει μια ευρω-κόλαση που δεν έζησε ποτέ στο παρελθόν, εκτός από περιόδους πολέμων. 

Το ευρώ και η νεογερμανική κατοχή συνοδεύονται από : 
Απέραντη φτώχεια και ουρές για συσσίτια, 
Τεράστιες μειώσεις μισθών, συντάξεων, επιδομάτων,  
Φοροκαταιγίδα και εισφοροασφαλιστική λαίλαπα, 
Γιγάντωση της ανεργίας και μαζική μετανάστευση στο εξωτερικό,
Κατάρρευση του εθνικού εισοδήματος πάνω από 30%-35% 
Πλειστηριαμούς τραπεζών,
Κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών και θυρίδων,
Δραματική αύξηση των αυτοκτονιών,
Διάλυση του συστήματος υγείας και πρόνοιας, 
Ρίξιμο στον Καιάδα των ΑΜΕΑ, 
Αδυναμία περίθαλψης καρκινοπαθών και χρονίως νοσούντων, 
Τεράστιες ελλείψεις σε φάρμακα και καύσιμα, 
Εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες χωρίς ρεύμα και θέρμανση, 
Αποβιομηχάνηση, αποεπένδυση, καταστροφή της εγχώριας παραγωγής, 
Λουκέτο χιλιάδων επιχειρήσεων και μεταφορά εταιρειών στο εξωτερικό, 
Στοχευμένο κλείσιμο ελληνικών επιχειρήσεων όπως τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά,
Καταστροφή της γεωργικής και κτηνοτροφικής μας παραγωγής, 
Κλοπή δημόσιας περιουσίας και αφελληνισμό των ελληνικών τραπεζών, 
Κλοπή ομολόγων ιδιωτών και δημόσιας περιουσίας με το PSI, 
Εισβολή μεταναστών και αλλαγή της εθνολογικής σύνθεσης της χώρας, 
Ανοχή από τους “Εταίρους” των επιθετικών ορέξεων της Τουρκίας ,
Ανοχή ακόμα και απέναντι στα Σκόπια και στους Αλβανούς, 
Μέλλον χωρίς ελπίδα.
Το χρέος της χώρας μας που δημιουργήθηκε μέσα στα 8 τελευταία χρόνια μέσα στην Ευρωζώνη (2008-2016) είναι ίσο με το χρέος που των τελευταίων 100 χρόνων εκτός ευρωζώνης. 

Και σήμερα συνεχώς μεγαλώνει, αφού δανειζόμαστε με επιτόκια για να πληρώνουμε παλαιότερα χρέη που το μεγαλύτερο μέρος τους δημιουργήθηκε για να αγοράζουμε αμυντικό εξοπλισμό από τη Γερμανία, Γαλλία, ΗΠΑ και Μ. Βρετανία. Και για ποιο λόγο ; Για να προστατεύσουμε τα ανατολικά σύνορα της ΕΕ απο την υποτιθέμενη σύμμαχό μας την Τουρκία. 

Στη Γερμανία χαρίστηκε το 1953 και με συμμετοχή της νικήτρια Ελλάδος, το 70% των χρεών της που οφειλόταν στο αιματοκύλισμα της Ευρώπης από δύο παγκόσμιους πολέμους. Και από εμάς οι Γερμανοί απαιτούν να πληρώσουμε στο ακέραιο χρέη που δημιουργήθηκαν κυρίως μέσα στην ευρωζώνη και κυρίως για την αγορά αμυντικού εξοπλισμού από τους Γερμανούς.

Μετά από οχτώ χρόνια απέραντης ευρωτραγωδίας, το ρεύμα της δραχμής έχει γίνει πλειοψηφικό σύμφωνα και με τις συστημικές δημοσκοπήσεις. 

Μεγάλο ή και το μεγαλύτερο μέρος των πολιτών είδε το πονηρό και εγκληματικό έργο των νεο κατακτητών και κατάλαβε επιτέλους ότι, η ευρωκατοχή δεν μπορεί και δεν πρέπει να συνεχιστεί άλλο.

Προς την ίδια κατέυθυνση μας προτρέπει ο νέος Πέοδρος των ΗΠΑ, ο Πούτιν της Ρωσίας, οι περισσότεροι σοβαροί διεθνέις οικονομολόγοι και όχι μόνο. 

Όμως, όπως το κτήνος λίγο πριν ξεψυχήσει έχει εκκρηκτικούς σπασμούς, έτσι και το εδώ κατοχικό καθεστώς με εμπροσθοφυλακή τα εξωνημένα ΜΜΕ που ελέγχει με τεράστια θαλασοδάνεια, αντεπιτίθεται εξαπολύοντας με πυκνότητα τα γνωστά παραπλανητικά επιχειρήματα και απέραντα ψέματα. 

Υπάρχουν ακόμα κάποιοι που δέχονται αυτόν τον ανελέητο μονόλογο και ψέκασμα από το καθεστώς και μέσα στη φτώχεια και τη δυστυχία που φωνάζει, οι ίδιοι ως πεισμωμένοι και αδιάβαστοι έφηβοι, επιμένουν στο παράλογο και καταστροφικό “πάση θυσία στο ευρώ”. 

Ε, λοιπόν εκτός απο τους εντεταλμένους Ναιναίκους του καθεστώτος και αυτοί οι ψεκασμένοι αδιάβαστοι κοινοί πολίτες είναι συνυπεύθυνοι για την καταστροφή της χώρας. 

Είναι καιρός να μπουν στη γωνία. Γιατί η σύγχρονη Ελληνική Τραγωδία, δεν μπορεί να συνεχίσει να ανταμώνει με το θέατρο του παράλογου. Αρκετά ως εδώ.

πηγή