ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2018

Η Σοφία Σακοράφα ξεπερνάει σε υποκρισία και τυχοδιωκτισμό τον Αλέξη Τσίπρα


29/04/2012 -Σοφία Σακοράφα: «Η ευθεία πολιτική και εκλογική αμφισβήτηση του Μνημονίου πρακτικά σημαίνει δύο ταυτόχρονα πράγματα: Από τη μία τα μνημονιακά κόμματα και οι παραφυάδες τους να μην έχουν την πλειοψηφία των 151 εδρών, από την άλλη σημαντική ισχυροποίηση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, ώστε να λάβει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, με πυρήνα την Αριστερά.

Ενδιάμεσες λύσεις εντός του Μνημονίου δεν υπάρχουν, αφού το ίδιο το πολιτικό περιεχόμενό του έχει έναν σαφή και απαραβίαστο στρατηγικό στόχο: την κινεζοποίηση του Νότου και των λαών του. Λύσεις που μεταθέτουν τη σημερινή ζωτικής σημασίας έξοδο από το Μνημόνιο σε χρόνο ύστερο και ακαθόριστο ισοδυναμούν με άνευ όρων παράδοση του λαού μας στην κτηνωδία των χρηματοπιστωτών και των πολιτικών εκφραστών τους.

 Ο σχηματισμός κυβέρνησης με πυρήνα την Αριστερά και με στόχο την άμεση απεμπλοκή μας από τις συμβάσεις είναι η πιο ρεαλιστική, εφικτή και ταυτόχρονα επαναστατικής δυναμικής πράξη. Σπάνιες ευκαιρίες στην ιστορία των κοινωνιών δίνονται, ώστε οι δυνάμεις της Αριστεράς να συνθέτουν τον ρεαλισμό και την επαναστατική δυναμική, στην προοπτική μιας διακυβέρνησης».


"Μετανιωμένη" δηλώνει η Σοφία Σακοράφα που στήριξε την Κυβερνηση Τσίπρα.


Μην ανησυχείς Σοφία μου. Υπάρχει τρόπος να επανορθώσεις ΕΜΠΡΑΚΤΑ.


Μετανιωμένη που στήριξε την κυβέρνηση Τσίπρα εμφανίστηκε η ανεξάρτητη Ευρωβουλευτής Σοφία Σακοράφα.


Αναρτώντας αποσπάσματα από συνέντευξή της στο ThePressProject, η κυρία Σακοράφα σημειώνει ότι τη στεναχωρεί και τη θυμώνει αφάνταστα ότι στήριξε αυτή την κυβέρνηση και κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι χρησιμοποίησε κάθε αθέμιτο μέσο για να πάρει την εξουσία. 

Με αφορμή, μάλιστα, την φράση του Α. Τσίπρα «δεν ξέραμε, τώρα μάθαμε», η ευρωβουλευτής τονίζει χαρακτηριστικά «εάν πραγματικά δεν ήξερες, ήσουν απόλυτα επικίνδυνος και ακριβώς γι’ αυτό θα έπρεπε να το έχουμε αντιληφθεί όλοι εμείς», συμπληρώνοντας πως ο πρωθυπουργός δεν κατάλαβε ποτέ το μήνυμα του δημοψηφίσματος.

ΣΧΟΛΙΟ
Σοφία μου, Υπάρχει τρόπος να επανορθώσεις για το λάθος που έκανες να στηρίξεις τον Τσίπρα για να διαλύσει και να φτωχοποιήσει ακόμα περισσότερο την Ελλάδα.
Απλά από τον τραπεζικό σου λογαριασμό κανε μεταφορά ΟΛΩΝ των μισθών που έχεις λάβει αυτά τα χρόνια στηρίζοντας τον Τσίπρα σε λογαριασμό του χαμόγελου του παιδιού. Τόσο απλά.
Έτσι ΕΜΠΡΑΚΤΑ θα αποδείξεις ότι ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΣ που στήριξες αυτόν τον άνθρωπο. Έτσι για το γαμώτο δηλαδή.
Αλλιώς μην ρίχνεις κροκοδείλια δάκρυα.

"Με στεναχωρεί αφάνταστα και με θυμώνει πολύ το γεγονός ότι στήριξα αυτή την κυβέρνηση, πιστεύοντας ότι πραγματικά μπορούσε να αλλάξει τα πράγματα.Και θυμώνει πολύ γιατί είπε πολλά, πάρα πολλά ψέματα.Δεν έχει κανένας δικαίωμα, όταν απέναντί του έχει μια ταλαιπωρημένη κοινωνία 1/3
απλά και μόνο για να πάρει την εξουσία, να χρησιμοποιεί κάθε αθέμιτο μέσο για να την πάρει. Και έχω πει επανειλημμένως, ακούγοντας τον πρωθυπουργό να λέει «δεν ξέραμε, τώρα μάθαμε»: Ήσουν δύο χρόνια στην αντιπολίτευση- θεωρητικά και πρακτικά προετοιμαζόσουν να γίνεις κυβέρνηση 2/3
Εάν πραγματικά δεν ήξερες, ήσουν απόλυτα επικίνδυνος και ακριβώς γι’ αυτό θα έπρεπε να το έχουμε αντιληφθεί όλοι εμείς". 3/3
πηγή