ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2018

Το φαύλο πολιτικό-οικονομικό-μιντιακό κατεστημένο θάβει κάθε ελπίδα


Το πολιτικό κατεστημένο σε φάση τερατογένεσης. 
Ανάγκη μιας επανάστασης πολιτικής, πολιτισμού και αξιών για την εθνική και κοινωνική απελευθέρωση. 

Από Τάσος Ν. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει και τα στελέχη του δυσκολεύονται ακόμα και να παρουσιαστούν δημόσια. 
Οι ΑΝΕΛ διαλύονται. 
Η Ένωση Κεντρώων φυλλορροεί. 
Τα Ποτάμι φεύγει από το ΚΙΝ.ΑΛ και αποσυντίθεται και κατευθύνεται ως δεκανίκι προς τον ΣΥΡΙΖΑ.
Το ΠΑΣΟΚ που απομένει, σπαράσσεται και πάει να μετατραπεί σε βοήθημα και εφεδρεία της ΝΔ. 
Η ΝΔ κλυδωνίζεται με κεντρόφυγες τάσεις προς τα ακροδεξιά και προς «καραμανλικούς».
Το κύριο που στηρίζει την φαινομενική δυναμική της ΝΔ δεν είναι άλλο από τα ισχυρά διαπλεκόμενα συμφέροντα ολιγαρχών και μίντια, που της δίνουν μια κίβδηλη εικόνα άνετου προβαδίσματος, επιχειρώντας να περισώσουν έναν αρχηγό της, ορισμό του νεοφιλελεύθερου, που σύρεται από την λαϊκή βάση της Δεξιάς, τον Κυρ. Μητσοτάκη, ο οποίος μόλις και μετά βίας και με αρκετή φιλοφρόνηση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πολιτική μετριότητα, με IQ το οποίο μόλις ανταγωνίζεται εκείνο του ΓΑΠ!
Αυτή η τραγική εικόνα ενός φαύλου, διεφθαρμένου, παρακμιακού και παραδομένου κατεστημένου πολιτικού σκηνικού πνίγει την χώρα και θάβει κάθε ελπίδα για το μέλλον της.  
Μόνο ένας λαός που έχει χάσει το κουράγιο του και έχει παραιτηθεί στον ραγιαδισμό και την μοιρολατρία, μπορεί να αποδέχεται αυτήν την φαύλη και εκφυλιστική κατάσταση για τον ίδιο και κυρίως για τα παιδιά του. 
 Η μόνη διέξοδος που έχει απομείνει είναι να βαδίσουμε τους δρόμους μιας αυθεντικής πολιτιστικής, αξιακής και πολιτικής επανάστασης για την εθνική, πολιτιστική, αξιακή, οικονομική και κοινωνική επαναθεμελίωση και απελευθέρωση της χώρας, με όλα όσα αυτά συνεπάγονται. 
 Αυτή είναι η πρόταση και η πρόσκληση της Iskra

 Τάσος Ν.

--------------

Πυγολαμπίδα: Μα γιατί παραπονείστε; Έχουμε την "επανάσταση" του Ρουβίκωνα και των συναφών ακτιβιστικών συλλογικοτήτων.  Και αυτοί για "αξίες" παλεύουν. Δεν σας  ικανοποιούν αυτοί;
Αλήθεια, πότε ήταν η τελευταία φορά που η iskra καταδίκασε δημόσια  τις "επαναστατικές" πρακτικές τους;