ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2018

Τρίτο Μάτι: το μεγαλύτερο μυστικό που αγνοούν οι άνθρωποι


Τι συμβαίνει όταν το Τρίτο Μάτι ανοίγει κατά λάθος

Η έκτη αίσθηση ή το Tρίτο Mάτι μέσα στους ανθρώπους είναι κάτι που έχει μεγάλη δύναμη και λέγεται ότι είναι το μεγαλύτερο μυστικό που δεν ξέρει η ανθρωπότητα.

Δεν είναι κάτι που μπορείτε να βρείτε το σώμα σας. Μάλλον, καλύτερα, είναι μέρος του αιθερικού σας σώματος. Το αιθερικό σώμα στην πραγματικότητα βρίσκεται πάνω από το φυσικό σώμα και τα αντίστοιχα τσάκρα μπορούν να βρεθούν στο φυσικό μας σώμα.

Το Τρίτο Μάτι είναι πολύ διαφορετικό από τα δύο μάτια μας. Είναι πιο ισχυρό και έχει την ικανότητα να βλέπει βαθύτερα τα κοσμικά μοτίβα και την ενέργεια. Οι φυσικές σας αισθήσεις περιορίζονται σε αυτά που μπορείτε να δείτε, να αγγίξετε και να αισθανθείτε, αλλά το Τρίτο Μάτι ξεπερνά την υλικότητα της ζωής.

Η δύναμη του Τρίτου Ματιού πρέπει να αξιοποιείται σωστά. Δεν είναι κάτι που μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε όποτε θέλετε. Είναι κάτι σοβαρό και απαιτεί σωστή κατανόηση. Μόλις μπορέσετε να διοχετεύσετε αυτή την ενέργεια, θα μπορείτε να δείτε τα πράγματα με βαθύτερη γνώση. Οι διαισθητικές ικανότητές σας θα οξυνθούν και θα μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα την πνευματική διάσταση.

Λόγω αυτού ίσως μπορέσετε να λάβετε μαντικά μηνύματα ή να αναπτύξετε ψυχικές δυνάμεις.
Θα βλέπετε και θα ακούτε πράγματα που δεν βλέπατε και δεν ακούγατε πριν και θα νιώθετε πράγματα που δεν αισθανόσασταν πριν. Βασικά είναι μια νέα εμπειρία που μπορεί να είναι συντριπτική για τις αισθήσεις και τα συναισθήματά σας.
Υπάρχουν περιπτώσεις κατά τις οποίες το Τρίτο Μάτι θα μπορούσε να μπλοκάρει και πρέπει να το γνωρίζετε για να διορθώσετε το πρόβλημα. Τα μπλοκαρίσματα μπορούν να είναι δύο τύπων.  Είτε προκαλούνται από εσάς είτε είναι από άλλους ανθρώπους.

Το μπλοκάρισμα που προέρχεται από τον εαυτό σας οφείλεται στην αρνητικότητα μέσα σας. Ο φόβος, το άγχος και η δυσπιστία μπορούν να σας οδηγήσουν στο μπλοκάρισμα του Τρίτου ματιού. Αν αφήσετε αυτά τα πράγματα να σας εμποδίσουν τότε να είστε σίγουροι πως θα έχετε πρόβλημα με την έκτη αίσθηση.

Το μπλοκάρισμα μπορεί επίσης να οφείλεται σε κάποια παρελθοντική επιρροή στη ζωή σας ή στην έλλειψη πνευματικού τρόπου ζωής στις προηγούμενες ζωές. Ακόμη και η αμφισβήτηση της ιδέας ότι έχετε Τρίτο Μάτι μπορεί να προκαλέσει το μπλοκάρισμα.

Πρέπει να απελευθερώσετε αυτές τις αρνητικές σκέψεις και τα συναισθήματα γιατί αλλιώς δεν θα μπορείτε να διοχετεύσετε την ενέργεια της έκτης αίσθησης, κάτι που θα οδηγήσει στη διακοπή του πνευματικού σας ταξιδιού. Δεν μπορείτε να αφήσετε τίποτα να παρεμποδίσει το πνευματικό σας ταξίδι επειδή είναι πραγματικά σημαντικό για την ανάπτυξή μας ως ανθρώπινα όντα.

Η συνέχεια εδώ: https://awakengr.com/ti-symvainei-otan-to-trito-mati-anoigei-kata-lathos/