ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2018

Τρέμε αντιπολίτευση! Αναχεσματισμός εν όψει

Σεισμός, σεισμός, έρχεται αναχεσματισμός!

Ο αναχεσματισμός (για τους υποκριτές "ανασχηματισμός") είναι ένα από τα κορυφαία εργαλεία της "δημοκρατίας" των αυτιστικών. Κάθε φορά που μια κυβέρνηση συνειδητοποιεί ότι τα έχει κάνει σκ@@ά, τραβάει έναν αναχεσματισμό και κατευνάζει το αυτιστικό κομματικό πόπολο.

Την επομένη του αναχεσματισμού, όπου άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα αλλιώς, όπου αποτυχημένοι υπουργοί ανακυκλώνονται για να αποδώσουν τάχα καλύτερα στην καινούργια τους καρέκλα, νάσου και οι "ανεξάρτητοι" δημοσκόποι να παρουσιάσουν στα "ανεξάρτητα" τηλεοπτικά κανάλια τα ευρήματά τους. Ο αναχεσματισμός πέτυχε! Τα ποσοστά της κυβέρνησης ανέβηκαν!  Οι κομματικοί οπαδοί - μπέεεε - ξαναβρήκαν το χαμόγελό τους! ΟΛΕ, ΟΛΕ!
Περιττό να σας ενημερώσω ότι οι υπουργικές καρέκλες είναι ειδικά διαμορφωμένες ώστε το χέσμα των υπουργών προς το κοινό να είναι ανεμπόδιστο, με το συμπάθειο.