ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2019

Frau Angela Dorothea Merkel welcome to your protectorate


Προτού καλά-καλά πάρουμε ανάσα από την προσωρινή αναχώρηση των μεταφυσικών καλικαντζάρων από την Εσπερία, με τη βοήθεια του αυριανού αγιασμού των Φώτων, μάθαμε ότι θα μας κάνει ποδαρικό για το 2019 η Frau Μέρκελ, η πιο αντιπροσωπευτική φυσική Καλικάντζαρος της ΕΕ!  Διόλου παράδοξο, αφού οι δολοφόνοι συνηθίζουν να ξαναγυρνούν στον τόπο του εγκλήματος. Χωρίς αμφιβολία επισκέπτεται το ματωμένο και καταλεηλατημένο προτεκτοράτο της με το θράσος του κατακτητή. Ω της ατυχίας μας!

Περασμένες και ξεχασμένες είναι πια από τον πολιτικά μεταλλαγμένο Αλέξη Τσίπρα οι πολεμικές και υστερικές ιαχές του "Go back Mrs Merkel". Ξεχασμένες, όχι μόνο από τον ίδιο και τους ευφραινόμενους συνδαιτυμόνες τους, αλλά κι από τους λιμοκτονούντες αφιονισμένους "αριστερούς" οπαδούς του.

Γιατί όμως έρχεται τούτη τη φορά η Άνγκελα-Δωροθέα Μέρκελ στην Αθήνα; Όχι βέβαια για να μας πείσει, κατόπιν συμφοράς, πόσο αγγελική και δώρο Θεού υπήρξε για μας η αφεντιά της τα τελευταία 10 ματωμένα χρόνια. Ούτε για να πείσει τις αγορές να μας δανείσουν με μη-ληστρικά επιτόκια, τώρα που τάχατες βγήκαμε από το γύψο των μνημονίων.


Και φυσικά δεν έρχεται για να συζητήσει τα περί επιστροφής του κατοχικού δανείου ή για τις πολεμικές αποζημιώσεις που μας χρωστάει η Γερμανία. Αυτό το ξέκοψε  η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος της Γερμανίας Μαρτίνα Φιτς, λέγοντας: «Τα θέματα γερμανικών αποζημιώσεων έχουν νομικά και πολιτικά οριστικά διευθετηθεί».


Μήπως όμως έρχεται η Frau Μέρκελ για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τα οδυνηρά αποτελέσματα της πολιτικής των μνημονίων που θα μας έσωζαν, και να ζητήσει συγνώμη από τον ελληνικό λαό;


Γνωρίζει άραγε η κυρία Μέρκελ ότι τα "σωτήρια" προγράμματα της Τρόικα, αντί για πτώση του ΑΕΠ κατά 0,3% που προέβλεπαν, κατάφεραν πτώση μείον 26% - μια κατάρρευση που  μπορεί να συμβεί σε χώρα μόνο σε περίοδο πολέμου; 


Ή μήπως δεν γνωρίζει ότι το 90% των "σωτήριων" δανείων δεν έφτασαν ποτέ στη χώρα μας αλλά διατέθηκαν για τη σωτηρία των ευρωπαϊκών και κυρίως των Γερμανικών τραπεζών;


Γνωρίζει η Άνγκελα ότι στην Ελλάδα θυσιάστηκαν εκατομμύρια θέσεις εργασίας, κατακρεουργήθηκαν οι μισθοί, τα εισοδήματα και οι συντάξεις, έκλεισαν δεκάδες νοσοκομεία και σχολεία, καθώς επίσης καταστράφηκε μία ολόκληρη χώρα και λεηλατήθηκε ο πλούτος της για να στηριχτούν οι τράπεζες των Ευρωπαίων τοκογλύφων; 


Πληροφορήθηκε άραγε η Γερμανία Καγκελάριος ότι το ελληνικό  δημόσιο χρέος αντί να μειωθεί από το PSI, από το ξεπούλημα της ελληνικής δημόσιας περιουσίας και από τα αιματηρά πλεονάσματα-μαμούθ μέσω της απομύζησης των Ελλήνων, αυξήθηκε – από 299 δις € το 2009, στα 321 δις € το 2015 και στα 360 δις € σήμερα;


Αν τα γνωρίζει όλα αυτά, κι αν έχει συναίσθηση του τι σημαίνουν για τον ελληνικό λαό και ότι επίκεινται νέα μνημόνια ή χρεοκοπία, θα έπρεπε να ντρέπεται να περάσει έστω και αεροπορικώς πάνω από τον εναέριο χώρο της Ελλάδας.


Όμως, η επικεφαλής του 4ου Ράιχ δεν διαθέτει συναισθήματα, αφού η καρδιά της έχει πετρώσει από τη σκληρότητα. Άλλωστε στη διεθνή ζούγκλα οι διακρατικές αποφάσεις των ισχυρών λαμβάνονται  με γνώμονα τα συμφέροντά τους και όχι τα συναισθήματα, αν υποθέσουμε ότι κάποιοι από δαύτους διέθεταν ίχνη συναισθημάτων. 


 Ετοιμαστείτε, λοιπόν, όσοι Γερμανολιγούρηδες, να υποδεχτείτε στις 10-11 Ιανουαρίου τη "σιδηρά κυρία" της Γερμανίας, που με τον αέρα του κατακτητή έρχεται για να ενισχύσει με την παρουσία της το προφίλ του δουλοπρεπούς υποτακτικού της και υποψήφιου για το νόμπελ ειρήνης Αλέξη Τσίπρα - μη γελάτε βρε! - και να βεβαιωθεί ότι δεν θα κάτσει καμιά στραβή στην Ελληνική Βουλή όταν θα έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών για επικύρωση.


Ζήτω οι κατακτητές μας! Ζήτω το 4ο Ράιχ! Και μην απελπίζεστε! Όπως είπε και η  Άννα Βαγενά, εδώ αντέξαμε 400 χρόνια τους Τούρκους, δεν θα αντέξουμε 100 χρόνια τους Γερμανούς;  Άλλωστε, μπορεί να έχουμε έλλειμμα φαιάς ουσίας εμείς οι νεοέλληνες, αλλά ποτέ δεν είχαμε έλλειμμα παραγωγής δοσίλογων πολιτικών ηγετίσκων.